Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pes5 de kalpkrizi Geçiren futbolcu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lan ben dun açıcaktım bu başlığı unuttum tüh =)
neyse sana kısmetmiş eheh[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx
(gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak )

tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Mesaj tarihi:
haahha acaip ii ya..walla daha gerçekçi yapamazlar..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
bole bişey oldugu biliniyodu zaten ama çook dusuk bi ihtimalle şans olmus :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Mesaj tarihi:
asıl gerçekçilik böyle oluyor işte :)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Mesaj tarihi:
said:
CravingReaver, 19 Kasım 2005 14:34 tarihinde demiş ki:
mod falan olmasın bu, en azından farklı bir düşme animasyonu yaparlardı orjinal vers.'da olsaydı.

zannetmiyorum mod olsun.kabartmamak için aynı animasyonu kullanmışlardır.[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock:
- ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - !
Mesaj tarihi:
Çok sevdiiiimmmm :)

Valla pravvooo....

Detay ama cidden çok güzel. Ben de bi 10 yıl sonrasının oyunlarını hayal edemiyorum. TV'de gördüğümüzün AYNİSİ zaten 5 yıl içerisinde olacak zaten...

Du bakalım[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler.
Mesaj tarihi:
ahahaha koşmayla böyle oluyorsa bizim Türk oyunculara adam dayanmaz Ronaldinho bile ebediyete kavuşur :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Mesaj tarihi:
ben daha önce birçok krizin kapısından döndüm bu oyun yüzünden ama bu hakkaten inanılmaz bişeymiş. O_o[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al
  • Yeni Oluştur...