NuKe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Rammstein'ın Sonne adlı şarkısının melodisi kullanılarak Hitler adlı bir şarkı yapılmış. Kimin yaptığı belli değil. Her neyse... Ben bu şarkının liriklerini bi türlü bulamadım. Bulana minnettar kalıcam arkadaşlar.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 biraz arastirdim ve sonunda yabanci forumlarda sole bisi le karsilastim ; Just to let you know, the song Hitler is not really by Rammstein. Its just someone, or a few people who recorded vocals over thier song Sonne. And im sorry but if you didn't realize that just listening to it you are pretty dumb yani ; Hitler adli sarki Rammstein a ait degildir. Falan filan :D bulamama nedenimiz bu olabilir :D[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 E zaten o da Rammstein'in degil, kimin yaptigi belli degil demis. Rammstein'in bi sarkisinin melodisinden yapmislar iste[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 up[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 cevapsız kalmasın :P said: Hitler Himmler Rudolf Ausschitz München Stuttgart Göbbels Führer Jurek (?) Berlin Adolf Hitler Juden-Reich Ausschwitz - Berlin - Juden (?)-Reich Sieg Heil über alles - mann Juden - Reich über alles El Adolf Himmler Heil Heil Heinrich Himmler Ausschwitz - Berlin - Lust und .... (?) El Adolf Himmler Reich ! Dunkel Führer .... Göbbels .... (völlig unverständlich) Heinrich Himmler, Ausschwitz, Berlin , Frust und .... über Kasper ... (unverständlich) München, Berlin, Führer, Hermann (o.ä. ...) Heil Hitler El Adolf Hitler Heil Heinrich Himmler Ausschwitz, Berlin - Lust und .... (unverständlich) El Adolf Himmler El Adolf Himmler Heil Heinrich Himmler Ausschwitz, Berlin, Lust und .... El Adolf Himmler Reich .... wir sind geboren ... durch die Wolken, ... Juden .... Juden, wird Dein .... wurdet .... Sieg Heil El Adolf Himmler El Heinrich Himmler Adolf Hitler - Juden im Reiche El Adolf Himmler El Adolf Himmler El Heinrich Himmler ..... el Adolf Himmler Hitler, Hitler, Hitler, Hitler, Hitler böyleymiş sözleri :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kuzeyli Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 şarkıyı arayıpda bulamayana da şarkıyı ben gnderebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 auschwitz olcak o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 KMFDM - der mussolini sonne yle alakası yok ama tarzı ve hitler lafı geçmesiyle gayet benzetilebilebilelereelelele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 if you didn't realize that just listening to it you are pretty dumb :) kuzeyli gönderir msn bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Rammstein'in bütün üyeleri Doğu Almanya çocuğudur zaten. Yapmazlar öyle Hitlerli parça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Batıya kaçanlardan onlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Hellsing Ultimate'in askerde tüm gün loopa aldığım Broken English parçası da Hitler'variydi. Onu hatırladım şimdi. [video]http://www.dailymotion.com/relevance/search/broken%2Benglish%252C/video/x19njl_hellsing-ova-broken-english-trailer_music?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar