Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Niye Sürekli Mutlu Olamıyoruz?

Greeny

Öne çıkan mesajlar

Vizelere çalışırken bi Kişisel'e bakayım milletin gene ne derdi varmış dedim. Karıştırdım, yorum yaptım vs. Sonra kendi halime baktım düşündüm acaba ne derdim var diye...

Hemen hemen her yönüyle beğendiğim kız arkadaşım var, maddi sıkıntım yok, ailemle aram iyi sayılır (problem yok en azından), üniye gidiyorum vs.

Ama biliyorum çok kısa sürücek bu mutluluk illaki bir bokluk olacak, hep aklımda bir derdim olacak onu düşünücem. Ama herşeyin ötesinde niye hep bir dert, engel çıkmak zorunda? Tamam hayat engellerle doludur da, niye yani? Kimse istemiyor ama oluyor...

Neyse saçmaladım galiba ben Envanter ve Bilanço ya geri döniym.[signature][hline]ABH
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında şu anda sürekli mutlusun ve farkında değilsin. Mutluluk gibi kavramlar "genel ruh haline göre iyi hissetme"dir, eh sürekli mutlu olursan genel ruh halin mutlu olduğundan mutluluk normal bir durum olur, basitleşir o zaman da mutlu olmazsın. Belki de şu anda sürekli mutlusun ama daha fazlasını istediğin için farketmiyorsun. Hep mutlu oluyo olsan da seni mutlu eden o etkenler normal standart olacağından onlar mutlu edemiyecek seni[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

MUTLULUK VERECEK
25
AYRINTI
Sabahın köründe yataktan kalkış. Biteviye.
Hemen her gün aynı işkence... Kahvaltı, çocukların giydirilmesi, okula gönderilmesi...İşe gidiş. Ayrı yoğun trafik...
Bunaltıcı saatler ve günler...
Kısaca hemen her gün aynı şeyler yapmaktan artık "gına geldi"
diyorsanız, önerilerimize bir kulak verin. Bakarsınız işe yarayacak bir "detay" yakalarsınız.
Mutluluk onun ucunda olabilir.
Eyüp Coşkun

1. Aklınıza geldikçe sizi serinleten hoş kokuların da eşlik ettiği duş alabilirsiniz...
2.Eşinizin kolları arasında dans etmekten daha eğlenceli olabilir ki? Partnerinizle birlikte bir dans okuluna gidip, yeni danslar öğrenebilirsiniz.
3.Birlikte burç haritası üzerinde tartışabilir ve eğlenebilirsiniz.(Çok yararlı bir alternatif)
4. Eşinizle birlikte güzel ve romantik hafta sonu kaçamağı yapabilirsiniz. (Çok güzel. Sayfalarımızı gezin)
5. İşinizden bir günlük izin alabilirsiniz. Zaten çalışmak neye yarar ki?(Ne yararlı fikir!)
6. Evinizin düzenini ya da dekorasyonunu değiştirebilirsiniz.
7. Paraşüt, uçak kullanmak gibi değişik kurslara katılabilirsiniz.(Tabii paranız ve zamanınız varsa!)
8. Partnerinizle birlikte yoga kurslarına katılıp rahatlamaya,yaşamın zorluklarından uzaklaşmaya çalışabilirsiniz. (Hiç kaçırmayın!)
9.Yiyeceklerden tad almanın yollarını öğrenebilir, ağız tadınızı geliştirmeye çalışabilirsiniz. (Yeme de yanında yat gibi bir öneri. Ancak çok faydalı ve yararlı. Mutlaka denenmeli!)
10. Eşinizle birbirinize küçük ama anlamlı hediyeler alabilirsiniz(Anlamlı olmalı. Aman ha!)
11. Güzel bir kaset, Cd ya da plağı eşinizle birlikte dinleyebilirsiniz.
12. İkinizin birlikte çok güzel çıktığı bir fotoğrafı bulup, yatak odanızın görünen bir yerine asın ki, birlikte ne kadar mutlu olduğunuzu her an hatırlayabilesiniz. (Yorum yok!)
13. İlk kez karşılaştığınız yere tekrar gidebilirsiniz.
14. Eğer çocuk bekliyorsanız, birlikte doğum kurslarından birine gidebilir, bu heyecanı birlikte paylaşabilirsiniz. (haydi hayırlısı...)
15. Eğlenmek için iki ayrı tipte ayakkabı alabilir ve birlikte giyebilirsiniz. (Ne eğlence ama)
16. Sevdiğiniz bir şarkıcının konserine gidebilirsiniz. (Tarkan, Musti gibi...)
17. Forma girmek için çaba harcarken, eşinizden destek isteyebilirsiniz (Ne diyeyim)
18. Eşinizin ve sizin fotoğrafınızı tişörtünüzün üzerine basabilirsiniz.
19. Yakınlarınıza hediye almak için birlikte çarşıya çıkabilirsiniz.(Para bulursanız iyi fikir)
20. Birçok parçadan oluşan bir puzzle'ı yapabilmenin zevkini çıkarabilirsiniz. (Kolay gelsin)
21. Aynı zamanlarda aynı kitabı okuyup üzerinde tartışabilirsiniz (Kavga yok ama!)
22. Özel geceler planlayıp, gecenin ilk dakikalarını bir aperatifle açabilirsiniz(Hadi çocuklar yatağa!)
23. Birbirinizi hatrılatacak kokulara sahip olmaya çalışabilirsiniz.(Mis gibi öneri!)
24. Tembelliği kıracağına inanıyorsanız, birlikte bir jimnastik kursuna yazılabilirsiniz. (Belinize dikkat)
25. Evinizi dekore etmek için çiçeklerden yardım alabilir, evinizi ya da en azından bir odanızı boyayabilirsiniz(Muhteşem bir öneri. Mutlaka uygulayın..........)[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer
msn
Sosyal ağlarda paylaş

şu madde madde olan şeyleri de sevmiyorum.
hayatınızı iyi yapacak şeyleri zaten siz bilirsiniz.gerek yok.
ayriyetten durumu olmayan bir insan için "dans okuluna" gitmek garip bir durumdur.

şey gibi,herkesin aldığı bir gazete düşünün.
bugünlük yemek tarifimiz:

şaraplı ördek. al bakalım,kaç kişi yapabilecek bunu?[signature][hline]valandil ownz j0o!
i'm a rockstar.kthxby.
WoW - Xrzug/The Maelstrom
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Head, 21 Kasım 2005 13:44 tarihinde demiş ki:
şu madde madde olan şeyleri de sevmiyorum.
hayatınızı iyi yapacak şeyleri zaten siz bilirsiniz.gerek yok.
ayriyetten durumu olmayan bir insan için "dans okuluna" gitmek garip bir durumdur.

şey gibi,herkesin aldığı bir gazete düşünün.
bugünlük yemek tarifimiz:

şaraplı ördek. al bakalım,kaç kişi yapabilecek bunu?

Bi sürü alternatif var niye bazı seylere takılıp kalıyorsunkı oradakı maddelerden herkes yasam duzeyıne karekterıne uygun bıseyler cıkartabılır ınsanlara fıkır vermesı acısından hazırlanmıs kendıne gore degıstırebılırsınde...[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer
msn
Sosyal ağlarda paylaş

bence siz arada 'söylenmiyorsunuz' yani ben genellikle mutluyumdur napıyorum birşeye kızdım mı bırbırbırbırbır rahatlayana kadar hatta yastıkları eşyaları da tekmeleyeibiliriz ama umursamazsak -ki umursarız umursamadığımızı sanıp- biriktirmiş oluyoruz...
yaşasın 'şirretlenmek' ! : )[signature][hline].i.grew.up.wishing.on.a.star.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...