Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeterince büyüdünüzmü? İnsanın yaşı mı başı mı derler...

VipeR

Öne çıkan mesajlar

Abso kapak yapmış ama ehehe :-)[signature][hline]ShuFuccK, 13 Kasım 2005 13:10 tarihinde demiş ki:
ztn her birine 1000 er dolar verebilen bi erkekse mali durumu iyi demektir.büyük memeliyi seçmesi gayet doğal bence.çok parası olan bi adam paralarını kızın memelerinin arasını saklayabilir.gayet doğru bi seçim:)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
metboy, 16 Kasım 2005 02:00 tarihinde demiş ki:
olgun sayılırsınız ama öfkelerinizi kontrol edin diyo. kim öfkeli kardeşim :hrr:

aynısı çıktı.gerçi biraz burukluk ya$adım senle aynı $eyin çıkmasına.belki de bu yuzden olgun degilim =p[signature][hline]Pyro
dêãth øwñz lìfê
Sosyal ağlarda paylaş

"Siz olgun sayılırsınız... Öfkeli anlarınızı kontrol etmeyi öğrenin."
Olllldu! Sinirli olmak ii bi şey. Üstelik öfke etkili bi silahtır, onu kontrol etmeyi bilmeyen adam öfkeli olmasın zaten.[signature][hline]"I pwned your head with my awp."
"I just pwned your ass noob!"

Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki:
saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez..
Ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

Siz ne olgunsunuz ne de çocuk. Duruma göre tavrınız var. Daha çalışmalısınız.-Ya herkes fotokopi makinasından yada bi halt var...Yada bi c şıkkı.[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Burda bir efsaneden bir an
Sorunlar matematik problemine benzer.İkisinin de cevap anahtarı vardır.Matematik için arka sayfaya,sorunlar için buraya.
Nostalji için

[Bu mesaj Bungala tarafından 16 Kasım 2005 16:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
metboy, 16 Kasım 2005 02:00 tarihinde demiş ki:
olgun sayılırsınız ama öfkelerinizi kontrol edin diyo. kim öfkeli kardeşim :hrr:

sen.. baksana hırlıyosun :D

bana da aynısını dedi... ama bana kalırsa yetersiz bi test.. o kadar soruyla olgunluluk ölçülemez bence..[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
Sosyal ağlarda paylaş

Siz olgun sayılırsınız... Öfkeli anlarınızı kontrol etmeyi öğrenin[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...