Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizce KO'mu iyi Yoksa KE mi ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ko![signature][hline]No ban pls!
Not:Hakiki sarsie benim bazıları sarsie_olimpia yazmış o gerçek sarsie değildir!
Birebir konuşmak için [email protected] a beklerim

Informer,Buyse,polifonik_osuruk,marlon sini minnettarım sana borcumu ödeyeceğim!

Not abys gemde çılgına döneceğim!
Mesaj tarihi:
Dünden beri bi cz'yi düzeltmediler ya.. :([signature][hline]Nick: Synergenx (Soyuldu :( )
Lvl : 6x
Np: 5xxxx
Nation: El Morad (Orc oluyoz :D)
Clan: Daha Belli deil
Job: Blade Master
Mesaj tarihi:
moradon-cz zone server i cokuk di mi :(
ya eskiden ne bu kadar lag ne bu kdar bug wardi.
KO cok daha iiydi.
KE geldi de ne kadar yenilik getirdi cok fazla getirisi war mi.
degermiydi?!?![signature][hline]ottoman_prince
uğurlu sayım: 10061
bu arada 10060 i da pek sevmeye bashladim :S

Mesaj tarihi:
KO tabi .. Zamaninda heyecanla bekledik KE'yi geldi .. geldi ama bir ton bas agrisi getirdi. Biraz ambalaj düzeldi hepsi o ama icindeki ürünün hala son kullanma tarihi gecmis durumda :S ...

lag , dupe ( hala takir takir yapiyorlar , dün 4 tane daha +7 Lycaon basmislar areste) , skill bug , edit charlar , hacked databaseler ...[signature][hline]Class:Mage
Clan:KittiesT_T
Our evil is inherited from our innocence
Mesaj tarihi:
ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko

hiç deilse koda kekuriksladjash kesiyoduk artık onada denk gelemeyoz:D[signature][hline]YıLLaRca KaHrolSaK DeTTeN KeDeRDen!!!
BiLLseKKi KeLLemiZ KopAr BeDeNDeN!!!
AşKıMıZ HaRBiDeN HeMDe DeRinDeN!!!
AsLa VaZGeçMiyCeZ BEŞİKTAŞ SeNDeN!!
Mesaj tarihi:
Tartışmasız KO!!![signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr:
Mesaj tarihi:
ko tabikide.heyytt be neydi o harpy kastıgımız günler.32527592652679369524913461934193427956 kişi bi spot da harpy keserdi.ama güseldi yaw.wallahi ösledim.10 k 10 k 30 tane exp gelirdi ne güsel xD
duygulandım şimdi BÖHÜEEEE
Mesaj tarihi:
En uzucu tarafı vokerliğin proluğun kalkması Yani npc peşini bırakıor önceden adam takıLıordu Harpy aiLesini Peşine geliOrdu o zmn lvl kasıLıOrdu işte[signature][hline]Nation : ELmoraD
Nick : pCBuyucu
LwL : 61 ( %1.01 : o) )
CLan : AshQiyA
Race : Arch Mage (Paper)
Np : 4x.xxx
Server : Cyhper
SLogan : aLayına iSyan öLümüne Mokoko : o)
Mesaj tarihi:
ko ke ne deişcekki sonuçta 487965313 tane topicde açsanız aynı kalcak ... bana kalırsa ikiside gzl bb...[signature][hline]Job : Elemantal Lord
Nation : Karus
Nick : BesT
LwL : 61
Race : Mage
Np : 75k+
Server : Ares
  • Yeni Oluştur...