VW__ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Valla ben KO'yu mumla aramaya başladım.... [Bu mesaj VW__ tarafından 20 Kasım 2005 15:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 KO ama KO isteyince KO gelmiyo KE oynamaya mahkumuz :D[signature][hline]Rape Me Slow...... http://www.flashjokeoftheday.com/fjotd/swf/clean/whobell.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 KO'nun gözünü sevem ben...[signature][hline]All are gone, all but one No contest, nowhere to run No more left, only one This is it, this is the Countdown to Extinction... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sarsie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ko![signature][hline]No ban pls! Not:Hakiki sarsie benim bazıları sarsie_olimpia yazmış o gerçek sarsie değildir! Birebir konuşmak için [email protected] a beklerim Informer,Buyse,polifonik_osuruk,marlon sini minnettarım sana borcumu ödeyeceğim! Not abys gemde çılgına döneceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ben brethimi ozledim :<[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ke daha iyi , raptor un ap 187 :D[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: Owned_By Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VW__ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Dünden beri bi cz'yi düzeltmediler ya.. :([signature][hline]Nick: Synergenx (Soyuldu :( ) Lvl : 6x Np: 5xxxx Nation: El Morad (Orc oluyoz :D) Clan: Daha Belli deil Job: Blade Master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 moradon-cz zone server i cokuk di mi :( ya eskiden ne bu kadar lag ne bu kdar bug wardi. KO cok daha iiydi. KE geldi de ne kadar yenilik getirdi cok fazla getirisi war mi. degermiydi?!?![signature][hline]ottoman_prince uğurlu sayım: 10061 bu arada 10060 i da pek sevmeye bashladim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 KO tabi .. Zamaninda heyecanla bekledik KE'yi geldi .. geldi ama bir ton bas agrisi getirdi. Biraz ambalaj düzeldi hepsi o ama icindeki ürünün hala son kullanma tarihi gecmis durumda :S ... lag , dupe ( hala takir takir yapiyorlar , dün 4 tane daha +7 Lycaon basmislar areste) , skill bug , edit charlar , hacked databaseler ...[signature][hline]Class:Mage Clan:KittiesT_T Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Ko Forever[signature][hline]JacKDaNieL Xigenon 61 shadow vain 8x.xxx np master warrior la takas etCem her server olUr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CB_Sexy_Totemius Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko hiç deilse koda kekuriksladjash kesiyoduk artık onada denk gelemeyoz:D[signature][hline]YıLLaRca KaHrolSaK DeTTeN KeDeRDen!!! BiLLseKKi KeLLemiZ KopAr BeDeNDeN!!! AşKıMıZ HaRBiDeN HeMDe DeRinDeN!!! AsLa VaZGeçMiyCeZ BEŞİKTAŞ SeNDeN!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 bence sc abi starcraft gibi oyun yok :))[signature][hline]GOSU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeQuiTaS Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 10 defada sorsalar 10 defa hatta 1000 defa ke derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
X_MeDiC_X Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 KE TABİİKI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ko[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Tartışmasız KO!!![signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ko tabikide.heyytt be neydi o harpy kastıgımız günler.32527592652679369524913461934193427956 kişi bi spot da harpy keserdi.ama güseldi yaw.wallahi ösledim.10 k 10 k 30 tane exp gelirdi ne güsel xD duygulandım şimdi BÖHÜEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 En uzucu tarafı vokerliğin proluğun kalkması Yani npc peşini bırakıor önceden adam takıLıordu Harpy aiLesini Peşine geliOrdu o zmn lvl kasıLıOrdu işte[signature][hline]Nation : ELmoraD Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %1.01 : o) ) CLan : AshQiyA Race : Arch Mage (Paper) Np : 4x.xxx Server : Cyhper SLogan : aLayına iSyan öLümüne Mokoko : o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deatH_Time Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Nerdeo eski dk tepesi pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OSMANKEPENEK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ko ko ko ko ko k ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko[signature][hline]ID :azrail: ares IvI :su an iyi gidiyo el morad (e tabiki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ko ke ne deişcekki sonuçta 487965313 tane topicde açsanız aynı kalcak ... bana kalırsa ikiside gzl bb...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 75k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ben en cok atilla spawninda takilmayi ozledim loc 666,666 daydi adamlar fantazi yapmis xD[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 loc mu ezberledin höh xD[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 75k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozii Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 aoe warken kasmadık zzzzzzzz ko 10 numaraydı !! Gerci biz Ke de de aoe yaptık ama bıraz zahmetlı oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBull Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ke nin tek sorunu bence takıların upgrade olmasıdır.up olayı oyunu bayıyorrrrrrrr!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar