Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Aslında Fifa'yı diil de Zone-h'ı h4xz0rladı bizimkiler. Dierleri fotoşop di mi?[signature][hline]"I pwned your head with my awp." "I just pwned your ass noob!" Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki: saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez.. Ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 yok best haklı paintle hacklemişler fifayı[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Benim gibisini google bile bulamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 @best önce düzgün konuşmayı öğren ayrıca tarihleri de gördüm ne var burda? ben bi yanlış göremedim[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 fuck you isviçre ne demek ki ? fuck you switzerland yazsınlar bari lol[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... [Bu mesaj kingpin tarafından 19 Kasım 2005 13:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ya kingpin ne diyosun bi yree de fuck sweden yazmışlar[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Benim gibisini google bile bulamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ellerine sağlık canlı canlı izledim hacklenmesini iyi oldu...[signature][hline]RunUo Manager Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 duzelmis site goremedim :([signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe that Yoda: That's why you failed FB may the force be with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: RayCharles, 19 Kasım 2005 13:17 tarihinde demiş ki: ya kingpin ne diyosun bi yree de fuck sweden yazmışlar ahahahahahaaaaaaaaaaa[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 al başına belayı isveçlileri de kızdırdık :-p[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Benim gibisini google bile bulamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Onlar da haketmişti ama zamanında. 1-0 dan 2-1 yenilip de direk katılamamıstık. Hatta oynadıgımız playoff macında da Letonya'ya elenmiştik (:[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 helal olsun aslanlara[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 la bari düzgün bişi yazsalardı bu ne¿ yanlış bu, yine barbar türkler olduk.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 harbi helal olsun. zaten şu ceza olayınada kafam takılmıştı ilaç oldu. lan öylede ceza alıcaz böylede ceza alıcaz bari agızlarını burunlarını dagıtsaydık hakedip alsaydık.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Zaten "naber lan supo!!!", "Alayınıza Fuck you", "Fuck you isviçre" yazan bir zihniyetten bu beklenirdi. Oraya onları yazacağına adam gibi bir yazı yazsalarda bence anlamlı olurdu, ses getirirdi. Şimdi dalga geçilen bebe konumundalar.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Ellerine sağlık tamamda harbi öküzlük olmuş biraz. Hiç mi yok sağında solunda az buçuk ingilizce bilen biri birader. Aç bi sor. naber süpoymuş. süpo da çok anladı hani.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 hack'in iyisi kötüsü olmaz.[signature][hline]FİLTHY PLAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 oh olsun :)[signature][hline]no signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: CorteZ, 19 Kasım 2005 07:08 tarihinde demiş ki: Tabi fatih terim kendi başarısızlığını kapatmak için olayları büyütmüştür. YALAKA KORKAK SATILMIŞ BASIN! [Bu mesaj CorteZ tarafından 19 Kasım 2005 07:13 tarihinde değiştirilmiştir] Fatih terimi sevmem bende fakat Fatih terimin basarısızlıgı nedir soler misin bana? 10 yerine 4 gol atması mı?[signature][hline][b]"Siyah-Beyaz <=> öLüm-ya$am" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 oradaki msg "türklerin tepkileri" ne yazdıklarının önemi yok çünkü zaten kaale almayacaklar hackerların yazılarını. herkesin kendine özgü bir tarzı var bunların tarzıda böyleymiş. nie yabancılara en nazik şekilde davranmamız gerekiyor ki? yabancılar bize ne tür bir saygı gösterdiler ki ne bekliyorlar? şu maç hakkında yabancı gazetelerden kesitleri okudumda kimler türkiyenin düşmanı kimler degil çok rahat anlaşılıyor zaten. kuyruk acıları olan osmanlı imparatorluguna bile laf etmekten geri kalmamışlar. biz nelerine saygı duyupta adam yerine koyacaz ki onları?[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 fifaya geçmiş olsun[signature][hline]Pluton a.k.a Trible Huor Aldaríon & Alatariel Tasartir 30.07.05 http://www.hadescik.com UNDER COS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxxlargegs Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 allah türk hackerlarından razı olsun!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 lol :)[signature][hline]| ===> orc_lord leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 alayınıza fuck you a.q aahhhaaha bu ne lan phauhahaha adamlar süfer anlamıştır "a.q"yü. always quality eahh [signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye [Bu mesaj Silphatos tarafından 19 Kasım 2005 15:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxxlargegs Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 türk hacker larına ve türk gazetelerine ÇAĞRI!!!!!! ARTIK TAARRUZA GEÇME ZAMANI GELMEDİMİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ooo xxxlarge sen foxkids'e taaruza geçen eleman değil miydin_ sandalyeden düşüyorum az kaldı plxs[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar