Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa.com Hack Edildi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aslında Fifa'yı diil de Zone-h'ı h4xz0rladı bizimkiler. Dierleri fotoşop di mi?[signature][hline]"I pwned your head with my awp."
"I just pwned your ass noob!"

Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki:
saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez..
Ahaha
Mesaj tarihi:
fuck you isviçre ne demek ki ?
fuck you switzerland yazsınlar bari lol[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...

[Bu mesaj kingpin tarafından 19 Kasım 2005 13:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
helal olsun aslanlara[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü
Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm
Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm!
Mesaj tarihi:
la bari düzgün bişi yazsalardı bu ne¿
yanlış bu, yine barbar türkler olduk.[signature][hline]Try Reality!
the invisibile and the non-existent look very much alike!
Mesaj tarihi:
harbi helal olsun. zaten şu ceza olayınada kafam takılmıştı ilaç oldu. lan öylede ceza alıcaz böylede ceza alıcaz bari agızlarını burunlarını dagıtsaydık hakedip alsaydık.[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Mesaj tarihi:
Zaten "naber lan supo!!!", "Alayınıza Fuck you", "Fuck you isviçre" yazan bir zihniyetten bu beklenirdi. Oraya onları yazacağına adam gibi bir yazı yazsalarda bence anlamlı olurdu, ses getirirdi. Şimdi dalga geçilen bebe konumundalar.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Mesaj tarihi:
said:
CorteZ, 19 Kasım 2005 07:08 tarihinde demiş ki:

Tabi fatih terim kendi başarısızlığını kapatmak için olayları büyütmüştür.

YALAKA KORKAK SATILMIŞ BASIN!

[Bu mesaj CorteZ tarafından 19 Kasım 2005 07:13 tarihinde değiştirilmiştir]

Fatih terimi sevmem bende fakat
Fatih terimin basarısızlıgı nedir soler misin bana? 10 yerine 4 gol atması mı?[signature][hline][b]"Siyah-Beyaz <=> öLüm-ya$am"
Mesaj tarihi:
oradaki msg "türklerin tepkileri" ne yazdıklarının önemi yok çünkü zaten kaale almayacaklar hackerların yazılarını. herkesin kendine özgü bir tarzı var bunların tarzıda böyleymiş. nie yabancılara en nazik şekilde davranmamız gerekiyor ki? yabancılar bize ne tür bir saygı gösterdiler ki ne bekliyorlar? şu maç hakkında yabancı gazetelerden kesitleri okudumda kimler türkiyenin düşmanı kimler degil çok rahat anlaşılıyor zaten. kuyruk acıları olan osmanlı imparatorluguna bile laf etmekten geri kalmamışlar. biz nelerine saygı duyupta adam yerine koyacaz ki onları?[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.
  • Yeni Oluştur...