BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Nefret etmeye başladım yolda yürürken millet suratıma bakıyor tip tip ama öle böle deil bakıyorlarda bakıyorlar irenç bişi yaa neden bakarlar kızları anlarımda erkekler nie bakıyor. Off çok kötü nefret ediyorum :([signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 suratını aldır?[signature][hline]Corald | Pain Train | In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 cogu insan yolda yürürken , reflex olarak ister istemez birbirlerinin suratina bakiyor dogal olaraktan.. sen fazla büyütmüs olmayasin.. ya da gaylere rast gelmisde olabilirsin.. tesadüf iste[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaries with a rope around our neck... lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 "hötüme kaş göz çizsem daha güzel olur lan senden" diyen oldu mu ? bana bi ara diyolardıda o yüzden bakıyodu herkes[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 heheh bellow bulmuştur direk gayleri =) ya bendede bi tik var birine kitleniyorum kalıyorum ister istemez oluyor bazen adamın karısına yada nişanlısına bazen bi velede yada serseri tipli birine gözgöze gelene kadar gözlerimi ayıramıyorum. nedendir ?[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 öküz-tren iliskisi ? =P[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaries with a rope around our neck... lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 bana mı dedin gülüm ? !!![signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 yoo ehmm ben seyyy bellow'a bakanlara diyodum!![signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaries with a rope around our neck... lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 haaa iii! / böylece garbıça gider topic eheuue[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ne bakıyosun lan açıkta bişey mi gördün de kökten çözüm öneririm kızlara deme tabi :)[signature][hline]www.metinoktay.com http://www.footballderbies.com/results/match_details.php?id=42&match_id=55 inanmayanlara belgesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 bende kulagımı deldirdigim ilk gunler herkes tip tip bana bakıyo zannediyodum sinir olmustum.sonra baktımki milletin umrunda deil takılıyo herkes.sen dert edersen kendine oyle geliyo dikkat etmicen fazla.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Suratında sivilce harici bişi yoksa tip tip bakmazlar.İnsanda 1.96 boy olursa herkesin sana tip tip bakması normal gül :)[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. g3nk.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 kendini ayna olarak düşün çok rahatlarsın[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paranoya falan[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Bana tip tip ve uzun uzun bakılmasını ben de sevmem.Tamam öyle göz ucu atar geçer doğaldır.Ama öyle ayı-vari bir şekilde içine düşmesi hoş değildir bana göre.[signature][hline]-Gerçek efsane topik! -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Ben etrafıma öküz gibi bakıyomuşum, böle yürürken falan elimde olmadan kitlenirim, gördüğümü süzerim, incelerim .Bana bakıyolarmış gibi geliyo bende bakıyorum öyle öküz gibi:) saç sakal falan ondan bakıyo olabilirler.Gerçi bana paranoyak diyolar paranoyada olabilir sende Bellow :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Suratını görmeden bunun cevabını nasıl verebiliriz ki?[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 valla bana dik dik bakana ben de bakıyorum..bakmıyo sonra[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 evet beyaz bişi var dur bende fermuarımı çekiim. *kaç*[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: fede, 06 Kasım 2005 22:28 tarihinde demiş ki: valla bana dik dik bakana ben de bakıyorum..bakmıyo sonra sendende bunu beklerdm :D[signature][hline][b]Only g3nk[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ne bakıon dik dik reskilmi cektik de (bilmem neyinimi miktik seklide var) sona bakmazlar[signature][hline][b]Ellerini Kullanmanın KAleciye Verdigi Avantaj!![b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bende bı sorun varkı bızım çevrede bı cocuk var sürekli karsılastıkmı cocuk bana benı dovecekmıs gıbı bakar doal olararktan bende ona bakıorum bir gün cocugu cektım nıe bakıorsun dedım gözum kaydı dedı bende her seferınde gozunmu kayıyor kardes dedım cvp vermedı yanı öle dik dik bakan olursa tut kolundan çek dıer türlü bakan bakar göze kilit yok:)[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 estetik mucizesini hiç denedinmi ?[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 sen bakmassan kimseye onlar da sana bakmaz. sen bakıyomuşsun ki onlar da bakıyor.. ya da çok çirkinsin :S[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 aşırı çirkinim sanırım ondan bakıyorlar hayır bunun onla ilgisi yok ya bakmakla kalsalar :P yani belli ediyorlar ben yere bakarak yürürüm genelde ehehe :D Bu arada aha ben : resimlerde hep kötü çıkarım sorry :)[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ...[Bu mesaj BeIlow tarafından 20 Kasım 2005 19:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar