Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Suratımda Bişimi var yaaa

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Nefret etmeye başladım yolda yürürken millet suratıma bakıyor tip tip ama öle böle deil bakıyorlarda bakıyorlar irenç bişi yaa neden bakarlar kızları anlarımda erkekler nie bakıyor. Off çok kötü nefret ediyorum :([signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş.
[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i]
Sosyal ağlarda paylaş

cogu insan yolda yürürken , reflex olarak ister istemez birbirlerinin suratina bakiyor dogal olaraktan..
sen fazla büyütmüs olmayasin..
ya da gaylere rast gelmisde olabilirsin.. tesadüf iste[signature][hline]
Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaries
with a rope around our neck...

lylide..
Sosyal ağlarda paylaş

"hötüme kaş göz çizsem daha güzel olur lan senden"

diyen oldu mu ?

bana bi ara diyolardıda o yüzden bakıyodu herkes[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

heheh bellow bulmuştur direk gayleri =)

ya bendede bi tik var birine kitleniyorum kalıyorum ister istemez oluyor bazen adamın karısına yada nişanlısına bazen bi velede yada serseri tipli birine

gözgöze gelene kadar gözlerimi ayıramıyorum. nedendir ?[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

bende kulagımı deldirdigim ilk gunler herkes tip tip bana bakıyo zannediyodum sinir olmustum.sonra baktımki milletin umrunda deil takılıyo herkes.sen dert edersen kendine oyle geliyo dikkat etmicen fazla.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben etrafıma öküz gibi bakıyomuşum, böle yürürken falan elimde olmadan kitlenirim, gördüğümü süzerim, incelerim .Bana bakıyolarmış gibi geliyo bende bakıyorum öyle öküz gibi:) saç sakal falan ondan bakıyo olabilirler.Gerçi bana paranoyak diyolar paranoyada olabilir sende Bellow :P
Sosyal ağlarda paylaş

bende bı sorun varkı bızım çevrede bı cocuk var sürekli karsılastıkmı cocuk bana benı dovecekmıs gıbı bakar doal olararktan bende ona bakıorum bir gün cocugu cektım nıe bakıorsun dedım gözum kaydı dedı bende her seferınde gozunmu kayıyor kardes dedım cvp vermedı yanı öle dik dik bakan olursa tut kolundan çek dıer türlü bakan bakar göze kilit yok:)[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...

aşırı çirkinim sanırım ondan bakıyorlar hayır bunun onla ilgisi yok ya bakmakla kalsalar :P yani belli ediyorlar ben yere bakarak yürürüm genelde ehehe :D

Bu arada aha ben :

resimlerde hep kötü çıkarım sorry :)[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ...

[Bu mesaj BeIlow tarafından 20 Kasım 2005 19:29 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...