sorders Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 hehehauehlol[hline]Sørdêrs Icq UIN : 100182070 i hate my self and i want do die[b] - Kurt Cobain.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 illa bir neden mi gerekiyor? o zaman senin soruna soruyla karşılık vereyim. İnsanlar neden orjinal pul koleksiyonu yaparlar? Ve neden sırf kağıdın üstüne yapıştırcağına rağmen fotokopi pulları toplamazlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 off harika kılıçlar ya.. her ay 1 tane alsam baya bi olur bidahaki yaza :)[hline]"self improvement is masturbation self destruction is the answer" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Babama gösterdim çakıları direk klavye bozuldu(ağzımızın sularından)...[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Buna bakın. muhteşem[hline]"self improvement is masturbation self destruction is the answer" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Şuna da bakın derim :) fiyatlarına bakmayın sadece resimlerine[hline]"self improvement is masturbation self destruction is the answer" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 phlox yalan olmuş o. bikere arka tarafını kullanmaz kimse. aletin dinamiğine aykırı tamamen. ayrıca cilalanmaz da bu. son olarak high quality ninja katana diye bişi yazıyo altta. bi kenjutsu ustası falan görmesin o yazıyı. direk doğrar sitenin sahiplerini :-p[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 grudge çok sinirlencek bişi yok. nadiren de olsa ninja katana da denilir aslında. Ayrıca yalan onlar hakkaten. Yok çift taraflı katana diye bişi.[hline]Mereba iyi günler. Scorpionlar saldırıyo da haber veriyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 said: TheSilver, 08 August 2003 23:20 tarihinde demiş ki: japonlarda katanalar en kullanışlısı bence kısa ve hafif tam suikast silahı ayrıca bire bir dövüştede çok etkili Bu da süpermiş yeni okudum. Tanto doriden bahsediyo arkadaş heralde.[hline]Mereba iyi günler. Scorpionlar saldırıyo da haber veriyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 bu mükemmel :)[hline]"self improvement is masturbation self destruction is the answer" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Bence bunlar nefis:[hline]Mereba iyi günler. Scorpionlar saldırıyo da haber veriyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 1 scimitar 1 dagger yada 1 katana 1 de küçüğünden, 1 de two handed almak lazım ya :([hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 scimitar demekten vazgeçsek bari. Pala işte yaw bildiimiz. Ayrıca her ne kadar drizzt filan kullanıyosa da çirkin bi alet.[hline]Mereba iyi günler. Scorpionlar saldırıyo da haber veriyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 hicbirisi guzel degil o plate armorlara bayildim ben almam lazim 4500$ leathas a yardimlariniz bekliyoruz[hline]Leathas Level 46 Ranger(Excalibur) horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki: Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Abi hastayım ben bu aletlere ya bitane long bitane de short swordla dövüşürüm bende :) Bonecrusher neredesin sen ya ankaradaysan bi ulas bana cepten fln nolur :) patladım burda :) hem bak swordları alır dağıtırız ankarayı iyi olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 bende almayi du$unuyorum dedim,onceplateyi almam lazim bankadaki hesap numaram icin pm atin,goru$elim(para yatirin yani oraya,plate alacagim)[hline]Leathas Level 46 Ranger(Excalibur) horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki: Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 bak once ben kılıcı alıyım onun için para toplayalım daha ucuz hem kılıc hemen toplarız parayı :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 pala hoş deil :p scimitar daha güzel. falcon,cutlass ws.. bi sürü türü war aslında ama hepsi pala tr de.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 gel kapışalım sly :P al guardını :-P hadi ilk sen çek swordlarını hadi bak acıdım :-P [Bu mesaj Dantes tarafından 09 August 2003 15:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 tamam sen bi long bi shortla dal ben de bi scimitar bir daggerla yerim seni :p max dex bonus +3 alırım acımam sen kaldırana kadar onları oho :p hehe.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 sly kendindem emin bir şekilde pala sını savurur dantes beklenmedik bir hızla hareket eder ve short sworduyla sly in pala sını etkisiz hale getirir ve long swordu nu sly e doğru savurur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Bi onceki sayfada horace in koydugu resimdekilere hasta oldum. OFff Off onlar nedir oyle ya, avcumun ici kasindi valla. Insanin elinde oyle bir set olsa tam techizat yuklenip sehir meydaninda cenk edesi gelir insanin... Hatta otobuslerin onune fln gecip kata cikartilir :-P[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 "Benim gibi Sword hastalığı olanlar... " çok uyuz oldum yaw sanki türkçede karşılığı yok.. bu arada dagger lada baya hoşmuş hani.. kesceğinden emin olsam direk lacma :D[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 o an heyecandan öyle yazdım :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 heycanlanmıycak gibi diel canım kılıçlar süfer! bide alabilsek :(.. burdaki bi dükkanda hançer sormuştum güzeldi fln ama keserm idediğiminde adam "naapcaksın?" "süs eşyası bu kesip naapcaksın" "kötü işleremi kullanıcaksın?" tarzı sorular sormaya başlamıştı :D. aman dikkat![hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar