mawiman Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ben var anlamamak[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pioneer_89 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Copyright © 2005 Microsoft Corporation. All rights reserved. Bu ne ya haha[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agrian Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ehoh komikmiş..:)[signature][hline]Savaşlardan kimse masum çıkmaz., bazıları ise hiç masum çıkmaz. Sonsuz bozkırların, kıtlığın ve yaşayan hemen her şeyin düşman olduğu bir dünyada ise savaş kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Türkçe + İnigilizce yanlız, o da ayrı bir konu, insan "tüm hakları saklıdır" falan yazar :D[signature][hline]GW: Mortan Crone L15 E/Mo (aktif) Demir Karaejder L10 W/E (ben kullanmıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 alayınıza fuck you a.q real geldi aklıma bi an[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 komik yanı işede yarıyor :)[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 bana bugun daha komigi geldi Sayın xxx, Hesabiniz hakkinda şirketimiz Türkiye Temsilciliğine bazı sikayetler gelmistir. Bu sikayet/iddiaların dogrulugunu ogrenmek için hesabiniz sorusturulacaktir. Bu sorusturmayi tamamlamamız için sizden asagidaki bilgileri istemis bulunmaktayiz. Aşagida istenen bilgileri eksiksiz bir biçimde geri yollamazsanız hakkınızda "Sirket ici yasal bir sorusturmayı engellemeye tesebbüs"ten Cumhuriyet Bassavcılıgına dilekce verilecektir. Ayni zamanda hesabini süresiz olarak kapatilacaktir. İstenen bilgiler: Suanki Şifreniz: Doğum Tarihiniz: Umarız sorusturmamıza yardımcı olup Microsoft Turkiye Temsilciligi Ltd.Sti'yi yasal yollara basvurmaya zorlamazsınız. Ek not: Suan sistemimizdeki teknik arizalardan dolayi Turkce karakterler kullanamıyoruz eger size atilan bu mailin anlamindan supheniz varsa lutfen Musteri Hizmetlerimizi arayınız. Copyright © 2005 Microsoft Türkiye Temsilciligi Ltd.Sti. Her hakki saklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ehuhehhehehuyyehheh ahjsahrtaoısyegtfjksgşlkfd[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ama en çok burda bulabilirsiniz herkezin bi efsane topiği vardır ben, 10 Kasım 2005 16:38 tarihinde demişimki ki: kadınlar çiçektir en kaktüsünden ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 paragrafın sonuna "Copyright © 2005 Microsoft Corporation. All rights reserved." çok yakışmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 [email protected] die bi lamerde beni ekledi msnine hacklicem dedi mailini iyi hackle dedim offline oldu gitti 1 dk. sonra online oldu geldi. Şimdi uğraşamam dedi :D puhauahuahua dedim suratına block.. sonra [email protected] die geldi aynı kişi ekleyip konuşmakla uğraşmadım lamerle... var bole tipler piyasada kendisini çok zekiiiiiii sanan..[signature][hline] Laugh and the world laughs with you. Weep and you weep alone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 banada [email protected]'dan böyle bişi gelmişti[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deejay17 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 windows görevlisi mi.... süpermiş ya.... sizeenyakı[email protected] falan olsamış[signature][hline]Absolutely ABSOLUT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Çok fazla gerizekalı insan var.[signature][hline]retard1: pwned originated with quake retard2:no it started with warcraft nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'. otherguy:you faggots just got pwned! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 puhaua yarıldım herif bide okuz gibi @hotmail den atmış insan daha ilginç biyerden atar maili :D[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Bi kere de okuldan bi arkadaş MSN'den yardım istedi; arkadaşı MSN'ine giremiyomuş. Olayı iyice anlatmasını istedim ve şuna benzer bi şeyler söyledi: -Ya arkadaşa bi e-mail gelmiş hotmaildan; hesabınızı yenileyecez, bilgilerinizi yazın diye. Bu da yazmış ama 1 haftadır MSN'e giremiyo. Acaba MSN'i mi yenilediler?[signature][hline]"I pwned your head with my awp." "I just pwned your ass noob!" Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki: saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez.. Ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar