Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Filmin İçine nasıl s.çılır by show tv (a.k.a Braveheart)


karpuz

Öne çıkan mesajlar

Filmi izliyorum zaten dublajlı diye kılım var... durmadan alttan "Hödö yazın 8529 ye yollayın Hödödödödö melodisi cep telefonunuza gelsin" yazısı geliyo ekranın 5 te 1 ini kaplar bir şekilde allahım ya sonra bi sahne var bunlar savaşa giderken böyle uzaktan çekim ekranın çok büyük bir kısmını gökyüzü kaplıyor altta da ordu gözüküyo ordunun olduğu yere o alttan gelen reklamlardan koydular sırf gökyüzü gözüküyo hey yarabbi allahsız herifler ya sonra filmin sonlarına kadar hiç reklam göstermemişlerdi helal olsun diycektim ki yarım saat içinde 3 kere reklam arası oldu... William Wallace yakalandığında bir reklam arası oldu işkenceye alındığında bir reklam arası bi de en son william wallace öldükten sonra bi reklam arası dedim hay allah belanızı versin ya sıçtınız filme... Filmi kesmediklerine şükür... aslında kesmiş te olabilirler ha farkında da değilim... Türk kanalında film izleyende kabahat... alcan dvd vcd öyle izliycen hey yarabbi ya...[hline]ö?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

turk kanallari cidden cok kotu ya sadece show degil hepsi ayni $eyi yapiyo filmi izlerken ki baya bi reklam vermiyolar kaptirmi$sin kendini sonlarina doru pe$ pe$e sokuyolar reklamlari sapitiriyorum ve reklam oole boole degil izle izle bitmeyen cinsten :)[hline]What does not kill,makes stronger.
------------------------
Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dün sıdıkayı izliyordum dizinin sonunda bir klip vardı bunlaırn çektiği :). Neyse tam klibin başına bi girid reklam bayaaaaaa da uzun sürdü biz bekliyoz tabi en güzele yeri çünkü. Neyse sonra klibi izledik bir reklam daha onuda bekledik sonra bi başladı daha dorusu başlamadı yazılar girdi sıdıka bitti.!![hline]Alma?
Mater?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kıç açma sahnesi vardı mesela.İlk izlediğimde arkadaşla yarılmıştık direk karından başlayarak.Sonra kesmişler tabi.[hline]Edit:Harf hatası.[hline]ymumcuoglu / Saeros Lúinwë

Even the smallest person can change the course of the future...


[Bu mesaj Saeros tarafından 08 August 2003 13:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Admin
Ben doğal karşılıyorum her kanal yapıyor show tvlen sınırlı değil.
Bunun yanında bölüm kesmelerdede haklılar eğer bir millet sütaşın inek reklamındaki memeyi görüp rahatsız olabiliyorsa iskoç kıçını görse neler olur.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Cuce Berserker of mid/pry
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ay ben de pek şaşırdım ilk 1,5 saat hiç reklam arası girmeyince. hayır cillop gibi film, bi yerden itibaren bombardıman olacağı belliydi de neden acaba son 10 dakkaya sığdırdılar?
benim bildiğim filmlerin ilk 45 dakikasında reklam kuşağı girmek zaten yasak, ama 1,5 fazla geldi...

bant reklamlara gelince (hani film oynarken sağdan soldan fışkıranları diyorum). o konudaki yönetmelik ekranın 1/5'inden fazlasını kaplamamak şeklinde. yani bu kritere uymayanları gerçekten sağa sola şikayet etmek mümkün. reklam ajansları genelde kimse ölçmez ne de olsa deyip, ellerinden geleni yapıyolar tüketicinin dikkatini çekmek için.

rök'le ilgili de biri yukarıda ayraniç'ten beri güvenim kalmadı demiş. ayraniç'e bişey olmadı ki. o şikayet gazetelere düştü, herkes konuştu ama rök aksiyon almış, reklamın yayınını filan durdurmuş değil.

biz ajans olarak komiklik olsun diye memelere bant filan koymayı düşünüyoduk en son, naapıldı bilmiyorum. ayraniç'in yaratım döneminde ekibinde vardım ama artık yokum, ben bakmıyorum sütaş'a, o bakımdan bilemyicem. ama yani şunu kesin söyleyebilirim, rök bu konuda bir önlem alıp kendini komik duruma düşürmüş değil...
*!unuttuğum bişey var mı diye bi bakar*
*!post eder*
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aynısını biri [sarcasm]Nefr çok iyi biri ya[/sarcasm] la yapmıştı o daha güzeldi... Bu arada Dublaja karşı değilim ama KÖTÜ dublaja karşıyım bazen yetmiyo "anladın değil mi dostum umarım anlamışsındır ha? diil mi adamım" falan gibi eklentiler ekliyolar kıl oluyorum onlara zorladıkları o kadar belli oluyor ki filmi izleyesim gelmiyor... aynı zamanda bir aktörün, ses tonu, konuşurkenki vurguları falan da oyunculuk yeteneği ile ilgilidir eğer sen gazteye yazıyosun "şu aktör bu filmle oscar almıştır" o zaman dublajsız alt yazılı göstermek zorundasın filmi bence... eğer adamın aldığı oscarla filme reyting istiyosan yani...[hline]ö?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Admin
Halimize şükretmemiz lazım bence bazı polonya kanalları ve daha birçok kanalda film oynuyor filmde orjinal sesi kısık bir şekilde çıkıyor o orjinal sesden daha yüksek bir tonlanda filmi anlatanın sesi geliyor ama sadece filmi anlatıyor masal dinliyor gibi oluyorsunuz.Ama şahsen bende isterdim cnbc-e gibi olmasını.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Cuce Berserker of mid/pry
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yav tamam cnbc-e nin altyazı olayı güzel ama Dublajlı olarakta yayınlasa hiç fena olmaz dowsın creak dizisi gibi matrixsi dublajlı ve orjinal olarak sinemada izledim ve dublajlısı daha güzel bence :) fransızın piyasaya çıktığı sahnede okadar şahane seslendirmişlerki millet kırıldı gülmekten Türkçe çok süper bir dil.

[Bu mesaj TheSilver tarafından 08 August 2003 21:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bir yerde de William'ı sürekli kurtaran müstakbel kraliçe birisiyle konuşurken İngilizce değil de başka bir dilde konuşuyorlardı. Oraa orjinal filmden bi kesit sokup altyazılı verirlerdi şimdi seslendirme olmuş :-P
Zaten tüm filmler dublajsız altyazılı olmalı. Sırf dublajcılar da para kazansın diye böyle saçma bir şey yapılıyor sanırım.

Bu arada Kanal-D Matrix'i yayınladığında filmin yarısı yoktu. Neo'nun yüzlerce iğneli hali yoktu, hadi millet iğrenebilir diye kestiler sandım, Neo ile Cypher'ın içki muhabbeti yoktu, milleti içkiye özendirmemek için yoktur sandım. Ama sonra topluca kahine giderken kameranın çalan telefonun etrafında 1 tur dönmesi ve bizimkilerin poz vermesi ve hatta Morpheus'un "We're in!" demesi bile yoktu! Rezil kepaze etmişler filmi. Dünyayı Kuraran Adam'ı yayınlasalardı bari![hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki:
skini göremedim..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...