Baelithilie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 yalan demiş :-P[signature][hline]May the HORSE be with you!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Bende gelicem kimse almasın nickimi =P[signature][hline]Class:Priest Level:65 Clan:KittiesT_T Np:450k+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: forrazzi, 14 Kasım 2005 01:07 tarihinde demiş ki: Bende gelicem kimse almasın nickimi =P sen bos bir charla gelip accountunu acsan For .. sonra gereken paylasimi yapariz . Senin priest tecrüben cok lazim olacak bize. Sanirim 3-4 priest olduk bile simdiden bu yüzden yukarida Hasmez'in bahsettigi priest sorununu kaldirdik. Ayrica goblin konusuna da katiliyorum illa ki Goblin setler yapmamiz lazim hem para acisindan hemde hp set acisindan. Hele bi acilsin server ve pay to play olmasin o zaman sorun degil. pay to play olursa oyuncu rakaminda düsme olur diye düsünmekteyim ki . Eger ciddi bir macro kontrolu olacak , illegaliteye izin verilmeyecekse ( ki acikcasi yapilabilecegine inanmiyorum ) parali olmaya deger. Ama ben para vericem biz esekler gibi kasar birseyler yapmaya calisirken amcaoglunun birisi dupe ile edit char ile gelip onumuze cikarsa o zaman küfür edip gitmekle kaliriz.[signature][hline]Class:Mage Level:62>61 Clan:KittiesT_T Np:45k+ Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: forrazzi, 14 Kasım 2005 01:07 tarihinde demiş ki: Bende gelicem kimse almasın nickimi =P g gelcenmi harbi tmm o nick senin olsun ben ya n00bz_archer yada n00bz_N3cr0 veya NecrozaN yaaparim bi toplanti yapalimda :D[signature][hline] [Bu mesaj Necro tarafından 14 Kasım 2005 17:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Yaa cidden kesin bi karara varsak da oyuna girdiğimizde karmaşa yaşanmasa... Yani ne zmn açılacağı muamma da olsa açıldığında tam gaz başlamak iyi olmaz mı? :-)[signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Ben ilk hem derslere ağırlık verip hemde lvl 60 olmam lasim mümkünse ilk 21 gün :) hafta sonlari 36 saat kasarim hafta icide 8 saat yeter inş :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 tüm pati bi yerde yine... iyi olur ama orc olalım[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 9xxxx HeaveN laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: DioNea, 14 Kasım 2005 17:49 tarihinde demiş ki: tüm pati bi yerde yine... iyi olur ama orc olalım yabancilari almıos :-p[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Necro, 14 Kasım 2005 17:51 tarihinde demiş ki: said: DioNea, 14 Kasım 2005 17:49 tarihinde demiş ki: tüm pati bi yerde yine... iyi olur ama orc olalım yabancilari almıos :-p ahahahahahhaha necro myko da Nikmikyoq kimdi ahahah[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 9xxxx HeaveN laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bende geçicem lan süper oluruz[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Orc rulez zaten cnm ;) Ama umarım hep beraber oluruz...[signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 myko hoştu[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 9xxxx HeaveN laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bence deişiklik ossun elmorad olalım :) hayır kızlar bakmıo artıkın orclara :P[signature][hline]3 yıl oldu ltfn gerçekleşsin artıkın:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: wastyrx, 14 Kasım 2005 17:54 tarihinde demiş ki: bence deişiklik ossun elmorad olalım :) hayır kızlar bakmıo artıkın orclara :P yaw elmoradlara cihitn ve shell yakışmıyo bide bizim priestler çıplak oluyo daha iyi orc:D[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 9xxxx HeaveN laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Gothic, 14 Kasım 2005 17:52 tarihinde demiş ki: bende geçicem lan süper oluruz Dionea var die gelmicektim ama sırf sen die ordayım:)[signature][hline]My mind is happy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 yok sen human ol biz 6-7 kisi orc olmaya karar verdiq coğunluk orc diyorus biz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ben warrior olacam bu sefer hiç kaçarı yok[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Graveyard, 14 Kasım 2005 17:55 tarihinde demiş ki: said: Gothic, 14 Kasım 2005 17:52 tarihinde demiş ki: bende geçicem lan süper oluruz Dionea var die gelmicektim ama sırf sen die ordayım:) defol lan dol ve smitemi geri ver..[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 9xxxx HeaveN laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: DioNea, 14 Kasım 2005 17:55 tarihinde demiş ki: said: wastyrx, 14 Kasım 2005 17:54 tarihinde demiş ki: bence deişiklik ossun elmorad olalım :) hayır kızlar bakmıo artıkın orclara :P yaw elmoradlara cihitn ve shell yakışmıyo bide bizim priestler çıplak oluyo daha iyi orc:D pekhi :) burdan araya kaynakta yapmış oldum yabancı olsamda :D[signature][hline]3 yıl oldu ltfn gerçekleşsin artıkın:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Vay gothic kardeşimde geldi... E dahada sırtımız yere gelmez dimi?? :-) *!Dereyi görmeden paçaları sıvar*[signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 necro sen priest olma:D[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 9xxxx HeaveN laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: DioNea, 14 Kasım 2005 17:57 tarihinde demiş ki: necro sen priest olma:D ailenin PRİEST'i benim:)[signature][hline]My mind is happy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ben yine rogue elbette[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 9xxxx HeaveN laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Necro, 14 Kasım 2005 17:56 tarihinde demiş ki: yok sen human ol biz 6-7 kisi orc olmaya karar verdiq coğunluk orc diyorus biz necro sen mykodaki gibi assasin oL :D güzel action oluyo[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANLANDI :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: _catastrope_, 14 Kasım 2005 17:57 tarihinde demiş ki: Vay gothic kardeşimde geldi... E dahada sırtımız yere gelmez dimi?? :-) *!Dereyi görmeden paçaları sıvar* loool gothic sen abyss de para kasıosun bize :D grave ile birlikte ben ver 2-3 kisi eslant ashlerde lvl kasıyorum clana k?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar