Graveyard Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: DioNea, 14 Kasım 2005 18:18 tarihinde demiş ki: walla lider farketmez nasılsa herkes pati saol ben olmicam ama layık gördüğün için mujxks! :D :D[signature][hline]My mind is happy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ehehe ben asist olurum :D[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 9xxxx HeaveN laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Lider ata binicekmiş asistlere birer katır veriliomuş yeni server da[signature][hline]My mind is happy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 size bırakmam onlardan biri olmassa :-p[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Bir mage daha oldu :D benim reelden bir arkadaşım klan kurulursa mage gelicek...Bu arada liderlik vasfım yoktur (bkz. imza) ama sanırım hasmez ya da alper olabilir...Eğer Hasmez de istemezse oyumu alperden yana kullanırım.[signature][hline]-Haaaapşuuuuu! Sorry i'm alergic to bullshit... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerInTheNight Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 msn gibi yaf :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Hasmez ya da murtaza lider olmam derlerse lideri nasıl belirlicez? Oylama mı yapıcaz? Kimler aday olur arkadaşlar? Benim olmıycağım kesin sanırım =)[signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Baelithilie, 14 Kasım 2005 18:20 tarihinde demiş ki: Bir mage daha oldu :D benim reelden bir arkadaşım klan kurulursa mage gelicek...Bu arada liderlik vasfım yoktur (bkz. imza) ama sanırım hasmez ya da alper olabilir...Eğer Hasmez de istemezse oyumu alperden yana kullanırım. bende alper abi diyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Herkes tam nickini yazsın benimki; n00bz_N3CR0[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Catastrope Bu oyunda bu nicke sahip tek kişiyim sanırım :-P[signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Ben Purifier nickini alacağım...bana kalırsa sevinirim. Yok alınmışsa daha orjinal bişey bulurum :P[signature][hline]-Haaaapşuuuuu! Sorry i'm alergic to bullshit... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 LifeLesS _SoulSicK_ hangisi olsun benimki[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 9xxxx HeaveN laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 nicklerin başına n00bz koysak daha ii olmas mi?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Necro, 14 Kasım 2005 18:32 tarihinde demiş ki: nicklerin başına n00bz koysak daha ii olmas mi? olmaz güzel ama sen koy nasılsa harbiden noobsun azuhahha[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 9xxxx HeaveN laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerInTheNight Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 nie noob musun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 sadece nOOb koyarsak daha iyi bence[signature][hline]-Haaaapşuuuuu! Sorry i'm alergic to bullshit... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerInTheNight Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 şakaşaka :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: DaggerInTheNight, 14 Kasım 2005 18:33 tarihinde demiş ki: nie noob musun :D ewet noob[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 9xxxx HeaveN laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Bana uyar valla zaten yeni servera geçmemin en büyük nedeni noobz... Benim için sorun olmaz varsın olsun n00bz_Catastrope olsun ;)[signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 mage isem wastyrx rogue isem Lucian Pherache[signature][hline]3 yıl oldu ltfn gerçekleşsin artıkın:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: wastyrx, 14 Kasım 2005 18:33 tarihinde demiş ki: mage isem wastyrx rogue isem Lucian Pherache magesin:D[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 9xxxx HeaveN laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 pekhi :D[signature][hline]3 yıl oldu ltfn gerçekleşsin artıkın:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 yaw herkes istediğni koysun ben alt çizgili ve 2 isimli nick kullananmam örn:noobz_lifeless[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 9xxxx HeaveN laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ben hasmez veya murtazanın oldugu yere gelmem :([signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Gothic, 14 Kasım 2005 18:36 tarihinde demiş ki: ben hasmez veya murtazanın oldugu yere gelmem :( why demek isterim sana kankam why??[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 9xxxx HeaveN laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar