Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EE Biras Da Gülelim ;)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

[spo1=Ehuu][/spo]

Züper Soyadları :D[signature][hline]Yüzmek Zayıflatıyorsa Balinalar nerde yanlış yapıyor Acep ?¿

[Bu mesaj Theridone tarafından 19 Kasım 2005 22:15 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
Güzel ama bunun yeri Knight Online bölümü değil.[signature][hline]The time of my defeat is through
I'm totally going to pwn you
Instead of my fingers i'll use my toes
I'll still play way better than you
Thats what i'll do
Mesaj tarihi:
Biliyorum Murtaza ama sadece Buraya Takılan arkadaşlar var. Onlar dagörsün diye buraya açtım ;)[signature][hline]Yüzmek Zayıflatıyorsa Balinalar nerde yanlış yapıyor Acep ?¿
Mesaj tarihi:
said:
Liquid_SnaKe, 19 Kasım 2005 22:17 tarihinde demiş ki:
kitlerler bence bu topici...ama soyarlar süper bide bi tane daha wardi süper Gübrettin Basindanasagikaynarsulardokulmezoglu :D
one lem gerçekmi bu :D yoklamada öğretmen bunun soyadı söyleyene kadar ders biter :D[signature][hline]NaMe:CaDo__
LvL:69 %98.92.32
CLaN:---
SeRVeR:Olympia
:D
Mesaj tarihi:
atilla otuzbiroğulları ouıadsoofdasoasdofjıoıfjadsojıasdfjoıasjdfoıjıofasdjoıasdfjıoajsıodf kop kop kop :)=[signature][hline][ img ]http://img356.imageshack.us/img356/5473/klaves7ip2ba7ea.gif[ /img ]
Mesaj tarihi:
o neki otuzbiroğulları diye kasaba var be kocaman yazıyo girişte otuzbiroğullarına hoşgeldiniz die fadasdasdas[signature][hline]Ex Malruthion...
All I imagine is heaven on earth,
I know it's you
Mesaj tarihi:
Sultan Kaltak
Sultan Kıç
bu ne ya bahtsız sultanlar:))[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
hahahah, gözümden kaçmış bi bölümü

AHahahah DÖNDÜ CORT

10 üzerinden 10 veriyorum![signature][hline]The time of my defeat is through
I'm totally going to pwn you
Instead of my fingers i'll use my toes
I'll still play way better than you
Thats what i'll do
Mesaj tarihi:
Dördüncüye gördügüm için pek komik gelmedi artık.[signature][hline]I still feel the pain..
I still feel your love..
I still feel the pain..
I still feel your love..

• Yeni Oluştur...