Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starforce Koruma ve hakkında açılan dava...

kymophobia

Öne çıkan mesajlar

Şu an toplamda 172.000 imza toplanmış diyor Almanya menşeili bir dergi ve içinde Amerika, Kanada, İtalya, Almanya, Ukrayna, Romanya, Fransa ve daha birçok ülkeden insanın katılımı var.

Olay şu;
Yasal olarak, elinizde orjinali bulunan her üründen bir adet "yasal kopya" yapabilme hakkınız var. Ama StarForce buna izin vermeyen bir koruma yöntemi.

StarForce tarafında ise, "biz sadece satıyoruz, alan kişiler düzenlemeleri yapsın" görüşü hakim.

Aslında iki taraf da haklı, bu anda devreye davadan zararlı çıkacak bir "satıcı firmalar" ekleniyor ki, sanırım onların başı fena yanacak.[signature][hline]
Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi...
Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi...

3000 oyunluk PC oyun arşivi...
İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
xlaidehlevar, 20 Kasım 2005 03:40 tarihinde demiş ki:
ne olursa olsun starforce da kırıldı nasılsa sonuçta nasıl bir koruma çıkarsa çıksın mutlaka bir yolu bulunuyor ve kırılıyor
her kırılması imkansız gibi görünen yöntemler er geç kırıldı
buna psp bile dahil

Bu davanın kırılmayla ne alakası var?

Bu dava yasalarla ilgili, kırılmayla değil.
Sen, sahip olduğun bir yazılımı CD/DVD yazıcına koyup hiçbir ekstra değiştirici kullanmadan kopyalayabilmelisin.
Ayrıca ne demek "Starforce kırıldı"? Neden bahsediyorsun?
Bana o zaman kırılmış bir Splinter Cell 3 getiriver, öyle konuşalım...

Olayın özünü anlayan var mı, yoksa "kopya oyun almayı seviyorum, yaşayın Deviance" olayına döndürmeye kararlı mısınız?
(Bu soru aynı zamanda +1 veren arkadaşa da)[signature][hline]

Sosyal ağlarda paylaş

splinter cell 3 sadece .exe crackle açtım starforce falan uğraşmadım 2 oyun gördüm starforce kullanan trackmania bide fm2006 ondan da emin değilim secure cd de olabilir neyse sanki sen kopya oyun kullanmıyorsun hadi fiyatlar 20 milyon falan olsa neyse haklısın dicem de...[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış
Sosyal ağlarda paylaş

Peki, o EXE Crack olan sürümden alalım biz de bir kopya.
Başka hiçbir şey kullanmadan, sadece EXE ile.

Neyse, konu bu değil.
Hiçbir şeyin farkında değilsin daha.
Ben sana "toplum ve mali götürü" üzerine açılan bir "hak koruma" davasından bahsediyorum, sen bana "crack var, banane" diyorsun.
Seninle tartışıyor olmak bile resmen azap veriyor. Anlamıyorsun zira.

Bunun kopya oyunla alakasını anlasam tamam diyeceğim de, hakkın olanı birileri savunacak diyene ne ala memleket, ben nasılsa oynuyorum diyorsun...

Kime ne anlatıyorum acaba?[signature][hline]

Sosyal ağlarda paylaş

Anlamıyorsun işte...

CD klonlamak yasaldır. Sadece elinde orjinali olduğunda. Ve bunu yapan yazılımlar (Alcohol %120, CloneCD, Blindwrite vesaire) sebil gibi. Ve bir CD klonlandığında çalışır, Everquest'i klonlamamışsındır, sadece "veri olarak kopyala" yapmışsındır.

İllegal olsa ve çalışmasa, böyle programlar olmazdı "Verilerinizin birebir kopyasını çıkaran yazılım" diye...[signature][hline]

Sosyal ağlarda paylaş

of, anlamamakta neden direniyorsunuz?
ben orjinalini aldıktan sonra neden bir kopyasını çıkaramayayım? ya orjinaline birşey olursa ne olacak? bir daha mı alayım? ya da müzik cdsi aldım, onları mp3 yapıp bilgisayarıma atacağım. yapamaz mıyım? o mp3ler de mi yasal değil?
bir diski klonlamakla satmayı, dağıtmayı aynı mı görüyorsunuz anlamıyorum ki? klonlamak yasaksa yapar satarım diyorsun, klonlamak serbest, satmak yasak bu kadar basit
Sosyal ağlarda paylaş

Elimdeki bi Diablo CD'si(lisanslı) şu an çalışmıyo, üstündeki çizik nedeniyle bozuk. O zaman kopyalamış olsaydım, sürekli kopyasını kullanır, aslını saklardım. Böylece asıl CD'ye zarar gelmemiş olurdu. Ya da tam tersi.
Bunu engellemesinler, olay bu yani. Sonuçta 20$ gibi bi fiyata alınan tek CD'lik eski bi oyunun kopyasını satmak, hiçbi insana bi yarar sağlamaz; aksine 18$ civarı zarara sokar. Sonuçta sadece 1 kopya çıkarılabiliyo.
Starforce bunu da yaptırmıyo. Bırak, insan 1 kopya çıkrasın; gerisini yasalar halleder...[signature][hline]"I pwned your head with my awp."
"I just pwned your ass noob!"

Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki:
saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez..
Ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...