Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yıldırım Demirören istifa etti..... mi?


Darksun

Öne çıkan mesajlar

Başkanın kararı şok etti!
Başkan Yıldırım Demirören, camiada yaşanan sıkıntıların ardından görevi bırakma kararı aldığını açıkladı.

ATV de gördükten sonra biraz araştırayım dedim doğruluğu var herhalde?[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

doğruymuş ama kesin değil karaı değil galiba ajanssporda yazıyor

http://www.ajansspor.com/haber/127050


Başkanlığı bırakmaya karar verdim. Arkadaşlarla da konuşacağım. Ben babam vasıtasıyla bu camianın içinde büyüdüm. Çocukluk hayalim başkanlıktı.

Serdar Bilgili istifa ettiği dönemde tatildeydim. Başkanlığa gelirken, bütün çalışmamı bir ay içinde yaptım. Öncesinde asla başkanlığı düşünmedim. Camia istedi, geldim.

Fikret Orman gibi bir dostumla beni koparttılar. Benim dostum, beraber büyüdük. Etraf rant sağlamak için bizi koparttılar.

Fulya projesini kesiyorlar, engellemeye çalışıyorlar. Bankaları arıyorlar, kredi vermeyin diyorlar. Çünkü Beşiktaş yönetimi gitsin, menfaatlerine göre başka yönetim gelsin. Ben Demirören ailesinin ferdiyim, bir işadamıyım. Şu an babamı bu işe karıştırıyorlar. Yapılan şey koltuk hırsıdır. Bu nasıl iştir?

Ben bu kulüpten bir şey beklemiyorum. Bugün babamı sokan, yarın karımı sokar, çocuklarımı sokar. Bu ne biçim hırstır. Ben Beşiktaş için mücadele etmeye çalışıyorum. Onlar rant için mücadele ediyorlar. İçeride bu işten menfaat bekleyenler yapıyor.

Kavgadan rant çıkartanlar var. Benim yönetimden de aynı rantı çıkarmaya çalışanlar var.

Beşiktaş'ın içinin temizlenmesi lazım. Yapamıyorsun. Tek başınasın. Yönetim Kurulu ile beraber mücadele ediyorsun. 14 kişi nereye kadar mücadele edeceksin. Biz kendi içimizde kavga ediyoruz, rakiplerimiz aldı başını gidiyor. Bizim onlarla mücadele etmemiz lazım.

"Git" derken bile hakarete varan eleştiriler yapılıyor. İğneyi kendimize, çuvaldızı başkasına batıralım.

Bir hafta Antalya'da kafamı dinleyip, sonra yönetimle konuşucağım. Bırakma kararımı bir-iki yönetim arkadaşım ve siz biliyorsunuz.

Sivas maçından sonra yönetim kurulu yapacağız. Üzgünüm çok.

Biz bu göreve gelirken Beşiktaş aşkıyla geldik. Şimdi bu aşka noldu? Nereden geldi bu hırs? Beşiktaş'ın içi karmakarışık.

Biz Beşiktaş'ın içinde, Beşiktaş'ın kötülüğünü tartışan isimleri tartışmalıyız. Beşiktaş'ın en hassas kurumu olan Divan Kurulu'ndaki konuşmaları bile marifetmiş gibi yazıyorlar.

İstifa kararımdan hiç kimsenin haberi yok. Karım çocuklarım dahil kimseyle konuşmadım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yanına bi tane futboldan anlayan adam alsaydı hiçbişey olmıyacaktı...

futbol dışındaki alanlara bakarsanız belşiktaş (görünürde) en güzel dönemlerinden birini geçiriyor.. sponsorluk anlaşmaları , fulya projesindeki ilerleme , basketbol ve diper branşlardaki başarı.. yönetim kurulunun hepsi başarılıyken , kıvanç oktayın başında bulunduğu futbol şubesi en başarısız dönemlerinden birini geçirdi.. yapılan tek başarılı olmuş transfer yok , elde olan yıldızlardan verim alınamıyor .. 4 adet etknik direktörle anlaşıp , görevine son verdiği teknik direktörün ardından "erken göndermekle hata ettim" demek...

başaramadı.. olmadı..

ha ayrıca tüp alsam milangazı tercih etmem... nasıl bu kadar zenginler anlamadım hiç bi zaman...[signature][hline]My Space
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tüm beşiktaşlılara hayırlı uğurlu olsun ama gidiş iyi değil
Beşiktaş 1903-2004 arası 101 yıl hiç olağan üstü kongre yapmadı yani tüm başkanlar görev sürelerini doldurdu.Ama 2004 yılında Bilgili ve şimdide Demirören süreleri dolmadan istifa etti.Yani 101 yılda hiç olmayan şey 1.5 yılda 2 kez oldu.Bu yüzden BJK kendine gelmeli yeni başkanla..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eli bol başkan?
transferleri cebinden yapti dimi y.demiroren..

siz hala sadece para sizde var zannedin..

aziz yildirim biraktiginda siz ne halde olacaksiniz onu düsünün..

ederse cok iyi olur.. fikret orman yada nevzat demir ama yok fikret orman olsun.(nezat demir aday olmuyor baskanliga yani yok öyle bisey nerden attiniz?)

fikret orman baskanliga yakisir bi adam..[signature][hline] Sex Machine
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Belki bir şeyler düzelir camiada... Bu yönetimin hiç bir şey beceremediği Lucescu'yu göndermekle başlayan hatalar silsilesinden belli. Herşeyi ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Takımı sıradan bir taraftar gibi yönetmeye kalktılar,profesyonellikten zerre nasiplerini almadan. Güle güle derim arkalarından hepsi o...[signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 67
NP: 170xxx
Clan: Clanless
Server: Ares
Durum: 70 olcam gaza geldim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Nasılkı zamanında del bosque kalsın dedıysem sımdıde baskan kalsın dıyorum cunku sadece futbol alanında basarısız kaldık oda gecıcıdır kalıcı olan akatlardır fulyadır.
Eger gıderse yerıne Ihsan Kalkavanın gelmesını ısterım.Azız yıldırımın futboldakı tekellesmesıne karsı koyacak potansıyel var onda.[signature][hline]Nietsche is dead...
God!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...