Darksun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Başkanın kararı şok etti! Başkan Yıldırım Demirören, camiada yaşanan sıkıntıların ardından görevi bırakma kararı aldığını açıkladı. ATV de gördükten sonra biraz araştırayım dedim doğruluğu var herhalde?[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kuntz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 doğruysa çok mutlu olurum ama değildir heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kuntz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 doğruymuş ama kesin değil karaı değil galiba ajanssporda yazıyor http://www.ajansspor.com/haber/127050 Başkanlığı bırakmaya karar verdim. Arkadaşlarla da konuşacağım. Ben babam vasıtasıyla bu camianın içinde büyüdüm. Çocukluk hayalim başkanlıktı. Serdar Bilgili istifa ettiği dönemde tatildeydim. Başkanlığa gelirken, bütün çalışmamı bir ay içinde yaptım. Öncesinde asla başkanlığı düşünmedim. Camia istedi, geldim. Fikret Orman gibi bir dostumla beni koparttılar. Benim dostum, beraber büyüdük. Etraf rant sağlamak için bizi koparttılar. Fulya projesini kesiyorlar, engellemeye çalışıyorlar. Bankaları arıyorlar, kredi vermeyin diyorlar. Çünkü Beşiktaş yönetimi gitsin, menfaatlerine göre başka yönetim gelsin. Ben Demirören ailesinin ferdiyim, bir işadamıyım. Şu an babamı bu işe karıştırıyorlar. Yapılan şey koltuk hırsıdır. Bu nasıl iştir? Ben bu kulüpten bir şey beklemiyorum. Bugün babamı sokan, yarın karımı sokar, çocuklarımı sokar. Bu ne biçim hırstır. Ben Beşiktaş için mücadele etmeye çalışıyorum. Onlar rant için mücadele ediyorlar. İçeride bu işten menfaat bekleyenler yapıyor. Kavgadan rant çıkartanlar var. Benim yönetimden de aynı rantı çıkarmaya çalışanlar var. Beşiktaş'ın içinin temizlenmesi lazım. Yapamıyorsun. Tek başınasın. Yönetim Kurulu ile beraber mücadele ediyorsun. 14 kişi nereye kadar mücadele edeceksin. Biz kendi içimizde kavga ediyoruz, rakiplerimiz aldı başını gidiyor. Bizim onlarla mücadele etmemiz lazım. "Git" derken bile hakarete varan eleştiriler yapılıyor. İğneyi kendimize, çuvaldızı başkasına batıralım. Bir hafta Antalya'da kafamı dinleyip, sonra yönetimle konuşucağım. Bırakma kararımı bir-iki yönetim arkadaşım ve siz biliyorsunuz. Sivas maçından sonra yönetim kurulu yapacağız. Üzgünüm çok. Biz bu göreve gelirken Beşiktaş aşkıyla geldik. Şimdi bu aşka noldu? Nereden geldi bu hırs? Beşiktaş'ın içi karmakarışık. Biz Beşiktaş'ın içinde, Beşiktaş'ın kötülüğünü tartışan isimleri tartışmalıyız. Beşiktaş'ın en hassas kurumu olan Divan Kurulu'ndaki konuşmaları bile marifetmiş gibi yazıyorlar. İstifa kararımdan hiç kimsenin haberi yok. Karım çocuklarım dahil kimseyle konuşmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 gecmis olsun bjk lilere[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 geçmiş olsunmu? hayırlı olsun bence hehe =D[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 a evet bence birz once atv de gordum kim olcak acaba nevzat demir,fikter orman yıllardır aday onlardan biri olsun artık:)[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Nerf Shaman cagrılarımıza sonunda cevap geldi. Bir Orc dan daha kurtuldu Futbol Camiamız.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 öyle eli bol başkanı zor bulur bjk[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 yanına bi tane futboldan anlayan adam alsaydı hiçbişey olmıyacaktı... futbol dışındaki alanlara bakarsanız belşiktaş (görünürde) en güzel dönemlerinden birini geçiriyor.. sponsorluk anlaşmaları , fulya projesindeki ilerleme , basketbol ve diper branşlardaki başarı.. yönetim kurulunun hepsi başarılıyken , kıvanç oktayın başında bulunduğu futbol şubesi en başarısız dönemlerinden birini geçirdi.. yapılan tek başarılı olmuş transfer yok , elde olan yıldızlardan verim alınamıyor .. 4 adet etknik direktörle anlaşıp , görevine son verdiği teknik direktörün ardından "erken göndermekle hata ettim" demek... başaramadı.. olmadı.. ha ayrıca tüp alsam milangazı tercih etmem... nasıl bu kadar zenginler anlamadım hiç bi zaman...[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 camiamıza hayırlı uğurlu olsun, bi futbolcu satıp onun parasıyla adam getirmekle olmaz bu işler...[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Benim gibisini google bile bulamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 kesin olarak ettimi yani simdi istifa[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kuntz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 tüm beşiktaşlılara hayırlı uğurlu olsun ama gidiş iyi değil Beşiktaş 1903-2004 arası 101 yıl hiç olağan üstü kongre yapmadı yani tüm başkanlar görev sürelerini doldurdu.Ama 2004 yılında Bilgili ve şimdide Demirören süreleri dolmadan istifa etti.Yani 101 yılda hiç olmayan şey 1.5 yılda 2 kez oldu.Bu yüzden BJK kendine gelmeli yeni başkanla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nickyoksunu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 bjk için hayırlımı olur zarar mı olur bilinmez ama adamın yapamadığı tek şey döneminde getirdiği teknik direktörlerin başarısız olması bence. çok transfer yaptı ama hade hayırlısı darısı cimbomun başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 noluo lan?[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 hoppala[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 çarşının 2 ye bölündüğü an :hmm:[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 [signature][hline]I think i'm the NoelBab.. We can't forget him .. We Love him.. God Bless him .. I'm his reflection ..[b] [b]Msn İçin : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 eli bol başkan? transferleri cebinden yapti dimi y.demiroren.. siz hala sadece para sizde var zannedin.. aziz yildirim biraktiginda siz ne halde olacaksiniz onu düsünün.. ederse cok iyi olur.. fikret orman yada nevzat demir ama yok fikret orman olsun.(nezat demir aday olmuyor baskanliga yani yok öyle bisey nerden attiniz?) fikret orman baskanliga yakisir bi adam..[signature][hline] Sex Machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Belki bir şeyler düzelir camiada... Bu yönetimin hiç bir şey beceremediği Lucescu'yu göndermekle başlayan hatalar silsilesinden belli. Herşeyi ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Takımı sıradan bir taraftar gibi yönetmeye kalktılar,profesyonellikten zerre nasiplerini almadan. Güle güle derim arkalarından hepsi o...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Nasılkı zamanında del bosque kalsın dedıysem sımdıde baskan kalsın dıyorum cunku sadece futbol alanında basarısız kaldık oda gecıcıdır kalıcı olan akatlardır fulyadır. Eger gıderse yerıne Ihsan Kalkavanın gelmesını ısterım.Azız yıldırımın futboldakı tekellesmesıne karsı koyacak potansıyel var onda.[signature][hline]Nietsche is dead... God!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar