Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Memnun Olduğunuz Yardimci Download Programi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Browser olarak opera kullan. Torrent bile çeker hehe. Ya da mass downloader öneririm, benim 20kbps ile indirdiğim bağlantıdan arkadaşın 2M ile indirdiğini görmüştüm ( T1 hattı ama, anlayın işte ).
Mesaj tarihi:
IDM kesinlikle çok başarılı bir program.

ayrıca beleş olarak free download manager çok başarılı.

bir de freshdownload diye bişi vardı, başarılı diye kalmış aklımda. ama çok başarılı değilmiş sanırım, bligisayarımda tercih edilen bir program değil sonuçta kendisi.
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
bu IDM çok iyi güzelde, 10 tane dl linki var mesela altalta, hepsini seçip copy dedigim zaman sadece tekini görüyo ve indireyimmi diye soruyo, chrome kullanıyorum browser olarak

varmı bunun bi çözümü
Mesaj tarihi:
Copy deme, seçiliyken sağ tıkla, download all links with IDM de o zaman olması lazım. Onun dışında yine seçip sağ tık menüden download with IDM dersen link kontrolü de yapıyor. txt'ye pasteleyip import etmek de bir opsiyon.
Mesaj tarihi:
chrome'da çıkmıyor işte sag tıklayınca IDM ile ilgili bir opsiyon, advanced browser integration falan da yaptım ordan chrome u seçtim gene olmadı

txt dosyasına kopyalayıp nasıl oluyor?
Mesaj tarihi:

yaw çokolay.. hepsini bi txt dosyasına yaz. ya da yazma iyisimi sen copy paste et...

adını da "izzetimaltinmesem.txt" olarak koy.kaydet desktop'a sonra idm'i aç, sağ, yok yok sol tarafta.. sol üstte task>import>from text file var ona tıkla izzetimaltinmesem.txt yi seç

indikten sonra izzet altınmeşenin bütün şarkılarını afiyetle dinle, yanına da çi-köfte ye..

Mesaj tarihi:
Quel-Thul said:
chrome'da çıkmıyor işte sag tıklayınca IDM ile ilgili bir opsiyon, advanced browser integration falan da yaptım ordan chrome u seçtim gene olmadı

txt dosyasına kopyalayıp nasıl oluyor?

ben ayarladım advanced browser integration dan inserte basıp dl yapabiliyorum chrome üzerinden idm ile :P
  • Yeni Oluştur...