Venator Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Browser olarak opera kullan. Torrent bile çeker hehe. Ya da mass downloader öneririm, benim 20kbps ile indirdiğim bağlantıdan arkadaşın 2M ile indirdiğini görmüştüm ( T1 hattı ama, anlayın işte ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 sailor 2 yıl önce bahsetmiş ama.. free download manager kullanıyorum ben de. memnunum. http://www.freedownloadmanager.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 said: flashgot program deilki. Sadece firefox eklentisi. Makinadaki yüklü olan dl programları arasında geçiş ve kullanımında kolaylık sağlıyor. hadi yav =( sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 getright tabiki, yüz yılların programı, kasmaz merak etme, zaten gblarca ram oldu makinalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 IDM kesinlikle çok başarılı bir program. ayrıca beleş olarak free download manager çok başarılı. bir de freshdownload diye bişi vardı, başarılı diye kalmış aklımda. ama çok başarılı değilmiş sanırım, bligisayarımda tercih edilen bir program değil sonuçta kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 bu IDM çok iyi güzelde, 10 tane dl linki var mesela altalta, hepsini seçip copy dedigim zaman sadece tekini görüyo ve indireyimmi diye soruyo, chrome kullanıyorum browser olarak varmı bunun bi çözümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 orbit çok başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 chrome desteklemiyo ama sitesinde yazana göre, chrome destekleyen bişey lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Copy deme, seçiliyken sağ tıkla, download all links with IDM de o zaman olması lazım. Onun dışında yine seçip sağ tık menüden download with IDM dersen link kontrolü de yapıyor. txt'ye pasteleyip import etmek de bir opsiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 chrome'da çıkmıyor işte sag tıklayınca IDM ile ilgili bir opsiyon, advanced browser integration falan da yaptım ordan chrome u seçtim gene olmadı txt dosyasına kopyalayıp nasıl oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 yaw çokolay.. hepsini bi txt dosyasına yaz. ya da yazma iyisimi sen copy paste et... adını da "izzetimaltinmesem.txt" olarak koy.kaydet desktop'a sonra idm'i aç, sağ, yok yok sol tarafta.. sol üstte task>import>from text file var ona tıkla izzetimaltinmesem.txt yi seç indikten sonra izzet altınmeşenin bütün şarkılarını afiyetle dinle, yanına da çi-köfte ye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 dasaaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Quel-Thul said: chrome'da çıkmıyor işte sag tıklayınca IDM ile ilgili bir opsiyon, advanced browser integration falan da yaptım ordan chrome u seçtim gene olmadı txt dosyasına kopyalayıp nasıl oluyor? ben ayarladım advanced browser integration dan inserte basıp dl yapabiliyorum chrome üzerinden idm ile :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar