Mithr Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Eft hala kullandiğiniz ve bi zararini görmediğiniz dosyalarida bozmayan bi download programi kullanan varmi? Star Download,IDM Falan kullandım dosya çekerken dosya fln bozuluo.GetRight sevmioyurm fazla kasio gibi.Evet Bilen Varmi başka?[signature][hline][b]I'm Falling In My Dream; I Finally Hit The Ground[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 flash get var bi de güzel bişi[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 flashget iyide bişi indirirken site falan gezilmiyo meretle.gerçi neyle dl ettiğin önemli değil dl olunca site gezilmiyo ama flashget uyuz ediyo beni bu konuda.[signature][hline]FİLTHY PLAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 FlashGet mi indirem şimdi? FlashGetten daha ei olan yok galiba?[signature][hline][b]I'm Falling In My Dream; I Finally Hit The Ground[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohoo Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 FlashGet +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 flashget Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Tamam teşekkürler[signature][hline][b]I'm Falling In My Dream; I Finally Hit The Ground[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 flashget[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 İnternet Download Manager[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 freedownloadmanager freedownloadmanager.org olması lazım sitesi.. adından da anlaşılacağı gibi free :) bi sürü özelliği de var ve çok sade.işlev programı yani, göz boyama değil.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 var var en iyisi dap'tan şaşmaaa[signature][hline] Müthiş Site Prudent a.k.a Sorrowful İnternet'in En Oynak Sitesi. Coming Soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Firefox ve Flashget bence güzel bir ikili. Flashget'e "herşeye atlama, gerekirse ben seni çağırırım" dediğin zaman bir sorun kalmıyor.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Download Accelerater (boole miydi ya..) her ne iste DAP. baya iyi ama yeni surumlerinde bi defa kurunca, daha sonra hep kalmasi gerekiyo yoksa kilitliyo DL'leri (bende oyle olmustu, ama belki ugrasinca kalkiyodur tamamen) alet gayet hizli, sade ve kullanisli.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Browser Integration'u kapatınca sen özellikle açmazsan kendiliğinden fırlamıyor DAP her downloadında.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Meta products MASS DOWNLOADER. www.metaproducts.com yıllardır kullanırım,Türkçe dil desteğide koydular.Tek geçerim,tavsiye ederim.Tek yamuğu 2gb lik lineage de dosya bozuk çıkmıştı,yıllardır başka yamuğu olmadı. Şaka bi yana,bu dap mış flashgitmiş falan hava,şiddetle tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 flashget spyware dolu bir program onceden soyliyim[signature][hline]Power is Everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 freedownloadmanager[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ben firefox+flashgot+flashget kullanıyorum sorunum olduğunu hatırlamıyorum[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Arkadaslar konuyu guncellemek istedim. Biraz once Flash Get yukledim ama anti virus programim ( NOD32 ) Virus buldu setupta. ( Ayrica FlashGet'i kendi sitesinden yukledim ). Suan GetRight i yukluyorum download.com dan. Baska onerisi olan varmi ? GetRight nasildir, iyimidir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Firefox+Flashgot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 flashgot program deilki. Sadece firefox eklentisi. Makinadaki yüklü olan dl programları arasında geçiş ve kullanımında kolaylık sağlıyor. Downloadstudio programını öneririm sana. Dl adına hertürlü işi yapıyor. Sitelerdeki flash ları indirmekten tutunda komple indirmeye kadar çeşitli opsiyonları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Reget deluxe.... linki yaz 110 la falan indiriyo sömürüyo bağlantıyı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 downthemall firefox integrated dl manager cok rahat yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 orbit kullanıyorum diğerleri rapid premiumda sorun çıkarıyorlar genelde. cookieleri falan görmiyorlar. gerçi orbitin de bazı full screen oyunları açtırmaması sorunu oluyor arada ama çok önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 flashget + flashgot rule. rapid premiumda hiç sorun çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar