Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Genel Açıklama ( Dupe )

blackwinds

Öne çıkan mesajlar

BlackWinds ne bir itemimiz silindi ne kosp kullandık ne de skill bug clanıumızdan KAN_KOKUSUUU adlı mage lvl 60 oldu harpylerde haliyle nova atmaya başladı adam hayatında skill bug dupe nedir bilmeyen bir genç daha 5 dk olmadı adam nova atmaya başlayalı yazı geçti KAN_KOKUSUUU banned skill bug diye adeletmi bu dünya :( bu yanlış düzeltilsin lütfen..!!![signature][hline]NicK:ozkan_TR
Server:ARES
JOB:LVL 60 BLADE MASTER
NP:yavaş yavaş
CLAN:LVL 45'den BERİ CHOSENS(DEĞİŞTİRMEM)
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar bence bu kdr üzerine gitmeyin Blackwinds in. Olayi belki çözebilir ama onun yapabileceği pek fazla bşy yok olay k2network & KOL adminde bitiyor ve oyunu yapan firma da.. Oyunda o kdr bug war ki anlatsaniz sayfalar yetmez. Şimdi bence Blackwinds sizin her probleminizi çözmeye kalksa GM' likten bile olabilir.. Bence suclu olanlar dupe yapan arkadaslar... Onlarin yüzünden bizim legit / dupe olmayan itemlarimiz gidiyor.. ama demin bir şey yazmiş dupe li scroll kullanirsan item in dupe olabiliyor diye eğer öylese kimse ağlamasin bence ;) bundan sonra yapilabilcek şeylere bakin server yeniden başladi :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
polifonik_osuruk, 19 Kasım 2005 11:39 tarihinde demiş ki:
said:
AeneisF, 19 Kasım 2005 11:36 tarihinde demiş ki:
Şunu belki okursun black nedense oyunda perk Pm lere bakmıyorsun...2400 USD ye İD satan sen misin Yoksa BİFF mi..

aslında ben satıomda çaktırma :P

70 LvL 6 Tane adam ne zaman kastın
Vitaminken de bu oyunumu oynuyodun xD[signature][hline]Name : AeneisF
Server : Ares
NP :51.xxx
LvL :61.
Job : Arch Mage
Sosyal ağlarda paylaş

gm babacan benımde charım banlandı kospdan ama bazı kospdan banlananlarınkısı acıldı benımkı acılmadı bende premıum uyeyım onlarda neden boyle bı ayrımcılık var ya kımsenınkını acmayın ya da herkesınkını aynı anda acın boyle olmaz kı abı[signature][hline]Server :Cypher
Irk: Karus
Nick : NoCry_CZ
Level: 62
Clan : DrukenOrcs
Malesef Banlandım :(
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xrated, 19 Kasım 2005 13:55 tarihinde demiş ki:
peki talostan düşen iron belt demi dupe? way duper talos way... acaba iron belte dupe scroll alıp resistance mı ekledi :D

lolx... Benimde talialarım silindi ama dag def talialar duruyor spaer def ve fire rez olanlar siilnmiş. Ulan bu proconsul da çok adi herif ha. Fire def ve spear def taliaları dupelemiş bize kaktırıyo. Birde orda çıplak duruyo sanırsın gariban... Alakası yok duper proconsul .... BAN HIM PLZ!!! rofl...[signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 67
NP: 170xxx
Clan: Clanless
Server: Ares
Durum: 70 olcam gaza geldim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bilinc, 19 Kasım 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
said:
Xrated, 19 Kasım 2005 13:55 tarihinde demiş ki:
peki talostan düşen iron belt demi dupe? way duper talos way... acaba iron belte dupe scroll alıp resistance mı ekledi :D

lolx... Benimde talialarım silindi ama dag def talialar duruyor spaer def ve fire rez olanlar siilnmiş. Ulan bu proconsul da çok adi herif ha. Fire def ve spear def taliaları dupelemiş bize kaktırıyo. Birde orda çıplak duruyo sanırsın gariban... Alakası yok duper proconsul .... BAN HIM PLZ!!! rofl...

ben diyodum arkadaşlar bu proconsul gate e çok yakın duruyo bi bokluk var bunda diye inandıramadım kimseyi :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nui2din, 19 Kasım 2005 22:52 tarihinde demiş ki:
dupe wipe de lvl 62 master skill scroll umu kaybettim. giden diger itemleri saymayayım. bence o scroll dupe ise bu oyun komple dupedir.

:D Ne Diyorum ßak.. Dex 5 Yuzugume Kadar Silindii.. Arkadasım DM Keserken +9 Raptor Dustu.. Gm İllegal İtemden ßanladi.. Sişkayet Vs. Yazdık.. En Son ßakıldı Kontrol Edildi G.M Hatası :).. Server Cypher ßu Arada..[signature][hline]Nick : KLC | Lydion
LvL : 5x
Job : Gecici Bir Sure Icin Archer
Server : Cypher - EL MORAD
Np : Olanı HeaVeN e Hediye Ettik ßugun..
Clan : UNNAMED
Sosyal ağlarda paylaş

said:
OffLine, 20 Kasım 2005 04:32 tarihinde demiş ki:
DM den +9 raptor? WTF?

Bu arada Dark Stone'nin çok nadirde olsa Raptor+9 (Lakin reduce) dropladığı söyleniyor. Ama raptor+9 öyle düşündüğünüz gibi muhteşem birşey değil. Reduce olduğu için ancak raptor 6 civarında bir dmg verebiliyor... O yüzden de fiyatı çılgın değil....

Not: Reduce silahlar daha az dmg veriyor...Çeşitli bow ve daggerleri reduce ederek bizzat denedim...[signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 67
NP: 170xxx
Clan: Clanless
Server: Ares
Durum: 70 olcam gaza geldim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...