ozkancab Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 BlackWinds ne bir itemimiz silindi ne kosp kullandık ne de skill bug clanıumızdan KAN_KOKUSUUU adlı mage lvl 60 oldu harpylerde haliyle nova atmaya başladı adam hayatında skill bug dupe nedir bilmeyen bir genç daha 5 dk olmadı adam nova atmaya başlayalı yazı geçti KAN_KOKUSUUU banned skill bug diye adeletmi bu dünya :( bu yanlış düzeltilsin lütfen..!!![signature][hline]NicK:ozkan_TR Server:ARES JOB:LVL 60 BLADE MASTER NP:yavaş yavaş CLAN:LVL 45'den BERİ CHOSENS(DEĞİŞTİRMEM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ben şimdi gider ortağımı döverim bu açıklama üstüne,6 chitin botum silindi direk droptu bot +6 yaptım dex scroll lazı alıp gelccem dedim du bende var bir sürü inn hosstese koyarken dupe olmuştu dedi :hrr: saol balck winds en azından kafamda soru işareti kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fukara Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Bir küfürde daha uzaklaştırma alacaksınız... [Bu mesaj KaKsi tarafından 19 Kasım 2005 16:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyDreams Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Arkadaşlar bence bu kdr üzerine gitmeyin Blackwinds in. Olayi belki çözebilir ama onun yapabileceği pek fazla bşy yok olay k2network & KOL adminde bitiyor ve oyunu yapan firma da.. Oyunda o kdr bug war ki anlatsaniz sayfalar yetmez. Şimdi bence Blackwinds sizin her probleminizi çözmeye kalksa GM' likten bile olabilir.. Bence suclu olanlar dupe yapan arkadaslar... Onlarin yüzünden bizim legit / dupe olmayan itemlarimiz gidiyor.. ama demin bir şey yazmiş dupe li scroll kullanirsan item in dupe olabiliyor diye eğer öylese kimse ağlamasin bence ;) bundan sonra yapilabilcek şeylere bakin server yeniden başladi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Şunu belki okursun black nedense oyunda perk Pm lere bakmıyorsun...2400 USD ye İD satan sen misin Yoksa BİFF mi..[signature][hline]Name : AeneisF Server : Ares NP :51.xxx LvL :61. Job : Arch Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: AeneisF, 19 Kasım 2005 11:36 tarihinde demiş ki: Şunu belki okursun black nedense oyunda perk Pm lere bakmıyorsun...2400 USD ye İD satan sen misin Yoksa BİFF mi.. aslında ben satıomda çaktırma :P[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %18 Np:95k+ Clan:Sacred xD level kasıyorum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: polifonik_osuruk, 19 Kasım 2005 11:39 tarihinde demiş ki: said: AeneisF, 19 Kasım 2005 11:36 tarihinde demiş ki: Şunu belki okursun black nedense oyunda perk Pm lere bakmıyorsun...2400 USD ye İD satan sen misin Yoksa BİFF mi.. aslında ben satıomda çaktırma :P 70 LvL 6 Tane adam ne zaman kastın Vitaminken de bu oyunumu oynuyodun xD[signature][hline]Name : AeneisF Server : Ares NP :51.xxx LvL :61. Job : Arch Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capital Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 bir yorum bekliyoru(z)m.!![signature][hline]Nick:istar_han Job:ice mage Nation:El-morad Clan: GOKTURKS Server:Xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Yorum yapacağını sanmıyorum[signature][hline] Titreririm Kendi Üstüme Benden DeğerLi DeğiLsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffLine Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 AeneisF imzan değişmiş? var mı belli bir nedeni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Nedensiz iş yapmam ... Ban yiyecem ya onun için Ne clan ne NP nede lvl önemli :)[signature][hline] Titreririm Kendi Üstüme Benden DeğerLi DeğiLsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_devil_ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 black slm ben mutelendım acaba açılırmı yardımcı olurmusun cwp plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xrated Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 peki talostan düşen iron belt demi dupe? way duper talos way... acaba iron belte dupe scroll alıp resistance mı ekledi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoCry_CZ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 gm babacan benımde charım banlandı kospdan ama bazı kospdan banlananlarınkısı acıldı benımkı acılmadı bende premıum uyeyım onlarda neden boyle bı ayrımcılık var ya kımsenınkını acmayın ya da herkesınkını aynı anda acın boyle olmaz kı abı[signature][hline]Server :Cypher Irk: Karus Nick : NoCry_CZ Level: 62 Clan : DrukenOrcs Malesef Banlandım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Xrated, 19 Kasım 2005 13:55 tarihinde demiş ki: peki talostan düşen iron belt demi dupe? way duper talos way... acaba iron belte dupe scroll alıp resistance mı ekledi :D lolx... Benimde talialarım silindi ama dag def talialar duruyor spaer def ve fire rez olanlar siilnmiş. Ulan bu proconsul da çok adi herif ha. Fire def ve spear def taliaları dupelemiş bize kaktırıyo. Birde orda çıplak duruyo sanırsın gariban... Alakası yok duper proconsul .... BAN HIM PLZ!!! rofl...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xrated Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: bilinc, 19 Kasım 2005 14:11 tarihinde demiş ki: said: Xrated, 19 Kasım 2005 13:55 tarihinde demiş ki: peki talostan düşen iron belt demi dupe? way duper talos way... acaba iron belte dupe scroll alıp resistance mı ekledi :D lolx... Benimde talialarım silindi ama dag def talialar duruyor spaer def ve fire rez olanlar siilnmiş. Ulan bu proconsul da çok adi herif ha. Fire def ve spear def taliaları dupelemiş bize kaktırıyo. Birde orda çıplak duruyo sanırsın gariban... Alakası yok duper proconsul .... BAN HIM PLZ!!! rofl... ben diyodum arkadaşlar bu proconsul gate e çok yakın duruyo bi bokluk var bunda diye inandıramadım kimseyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_devil_ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 cwp yokmu blackwıngslutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 jadereal back xD[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %18 Np:95k+ Clan:Sacred xD level kasıyorum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 :D:D:D:D:D[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %17 Np:96k+ Clan:Sacred(UJIO atıcaklar galiba beni burdan xD) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Dex +5 Yuzugume Kadar Silindim.. :) Paramda Geri Gelmedi.. Onemli Diil Canınız Saolsun.. ßi Gun.. ßanda Sıra Gelir Elbet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nui2din Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 dupe wipe de lvl 62 master skill scroll umu kaybettim. giden diger itemleri saymayayım. bence o scroll dupe ise bu oyun komple dupedir.[signature][hline]status: blocked server: diez job: mage nation: karus level: 6x np: 35xxx clan: yok onu bulamadım işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: nui2din, 19 Kasım 2005 22:52 tarihinde demiş ki: dupe wipe de lvl 62 master skill scroll umu kaybettim. giden diger itemleri saymayayım. bence o scroll dupe ise bu oyun komple dupedir. :D Ne Diyorum ßak.. Dex 5 Yuzugume Kadar Silindii.. Arkadasım DM Keserken +9 Raptor Dustu.. Gm İllegal İtemden ßanladi.. Sişkayet Vs. Yazdık.. En Son ßakıldı Kontrol Edildi G.M Hatası :).. Server Cypher ßu Arada..[signature][hline]Nick : KLC | Lydion LvL : 5x Job : Gecici Bir Sure Icin Archer Server : Cypher - EL MORAD Np : Olanı HeaVeN e Hediye Ettik ßugun.. Clan : UNNAMED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffLine Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 DM den +9 raptor? WTF? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: OffLine, 20 Kasım 2005 04:32 tarihinde demiş ki: DM den +9 raptor? WTF? Bu arada Dark Stone'nin çok nadirde olsa Raptor+9 (Lakin reduce) dropladığı söyleniyor. Ama raptor+9 öyle düşündüğünüz gibi muhteşem birşey değil. Reduce olduğu için ancak raptor 6 civarında bir dmg verebiliyor... O yüzden de fiyatı çılgın değil.... Not: Reduce silahlar daha az dmg veriyor...Çeşitli bow ve daggerleri reduce ederek bizzat denedim...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffLine Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ilk kez duyuyorum. ilginç geldi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar