Deadmarine Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Merhaba, Gnomish - Goblin engineering arasında seçim yapmam gerekiyor. Hangi itemların gnomish ve hangilerinin goblin engineer ile yapıldığına dair detaylı bilgiye ulaşabileceğim bir site biliyormusunuz? Teşekkürler[signature][hline]Deadmarine-lvl 60 Undead Rogue Bloodscalp Mangudai-lvl 38 NE Hunter Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackfake Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 hunter içinse gnome öneririm neden deme nedenini bilmiom ben goblinim ondandır :) neyse questte de yazdığı gibi gnomish engineer hayatını kolaylaştırır buna karşılık goblin co operator ne demiş ; say what u say we have KAMBOOMs[signature][hline][img=http://img324.imageshack.us/img324/8042/acecig26zw.png][/url] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ise yarar goblin itemlari boe gnome larinki ise bop yani gnome ol, goblin itemlarini bi gobline yaptirir kullanirsin[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Ben goblin eng'im, penth'e katılıyorum. Bir iki bop goblin eng item'ı var ama sadece süs ve hava atmak amaçlı, pek bir işlevselliği yok.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Gnome seçme onlar lanetli icatları hiç çalışmıo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 o gnomish death ray mi ne varya salakbir mage benim shamana onunla saldırırken kendisini patlattı. 1 shockluk canı kaldı :P[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Pvp ve pve'de çok faydalı olacak malzemeler ve bombalar var. Bilen birisi aşağıdaki tahmini yazdıklarımın doğruluğunu kontrol edebilirmi ve eksik kısımları doldurabilirmi lütfen (Mesela isminin içinde goblin olupta gnome engineering'e ait itemlar varmı?) Satınaldığım takdirde tüm diğer itemları da kullanabiliyormuyum? Gnomish olupta goblin'den ihtiyacım olabilecek itemlar nelerdir? * Discombobulator Ray (????) * Goblin Jumper Cables XL (Goblin) * Gnomish Net-o-Matic Projector (Gnomish) * Gnomish Mind Control Cap (Gnomish) * Goblin Mortar (Goblin) * Gnomish Death Ray (Gnomish) * Goblin Rocket Helmet (Goblin) * Alarm-O-Bot (????) * Masterwork Target Dummy (????) * Powerful Seaforium Charge (????) * Hyper-Radiant Flame Reflector (????) * Gyrofreeze Ice Deflector (????) * Ultra-Flash Shadow Reflector * Arcane Bomb (????) * Core Marksman Rifle (????) * Flawless Arcanite Rifle (????) * Force Reactive Disk (????) Birde mining, engineering sayesinde en çok hangi itemları satarak para kazanabilirim. Ve soran arkadaş için cevabım evet NE hunter'ımın 200 oldu engineering'i. Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim.[signature][hline]Deadmarine-lvl 60 Undead Rogue Bloodscalp Mangudai-lvl 38 NE Hunter Frostwhisper [Bu mesaj Deadmarine tarafından 19 Kasım 2005 13:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 eng..hunter Omg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 arcane bomb aldım yaptımda...fazla bi boka yaradıgınını gormedim.. ( karambolde ^^ )[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExEcute - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Kesinlikle gnome derim.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cucehan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Arkadaşım ile düel yaparken Gnomish Death Ray ile 3.7k vurmuşluğum vardı, daha üstünü görmedim. ama ara sıra 2k civarı vurduğu oluyor. Warrior olarak gnom engin bir çok faydasını gördüm ama bir rogue için goblin daha iyi olabilir diye düşünüyorum. Ayrıca Gnome daki mingcontrol map inanılmaz eğlenceli :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 bombalar ab de resmen rehin tam flag tag ediyon zart stun birde mindcontrol saymıyorum herkesın mutlaka MC giderken yada brs herneyse lava uçmuşluğu vardır sanırım hehe :) özellikle elfler çok gay shadowmeld bekliyor sonra cup lava atlıyon ne oldu demeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Gnomeların Death Ray war bide ağ atan bişi wardı gerçekten işe yaradığı oluo[signature][hline][b]Fellichita 182[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Deadmarine topic acacagına bana sorsaydın keske. gnome abıcım gnooooom, goblin yalan. goblinlerde karadenız burunu var yalan onnar. sen gnome ol tak cap ını bak yenı bug umuzda var. git adamı cap le al konrole. pet ın olmasın dısarda dısmıs et ılk. sora beastıal wrath ac. pet dıye gozuken amcamızın dmgı %100 artıo. bu amca +dmg gıymıs bı mage se ve ellerı ab den aldıgı buff la kırmızıysa ve şayet pyrocrıt gıderse 9000 dmg koyyo :) bızzat denenmıstır. ınanmayan gıtsın denesın beast wrath acınca cap control dekı adam buyuyup kızarıo lol cok komık :)[signature][hline]kasksız uçmak ayıpsa lalettayin inişlerde şiirsel cacıklar amfibiyenlere kavuşur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar