Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu &(/+^+%&'½${$][[}

moriQ

Öne çıkan mesajlar

Merak ettim bunu kanıtlıcak bi link vesaire var mı?(görmedimde postlarda varsa ö.m. atın...)
Onu bıraktım bence gereksiz bir film olur.Başta isimden kaybettti..[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Burda bir efsaneden bir an
Sorunlar matematik problemine benzer.İkisinin de cevap anahtarı vardır.Matematik için arka sayfaya,sorunlar için buraya.
Nostalji için
Sosyal ağlarda paylaş

ya öylede herhangi bir Türk filminin oscar alabilmesi için Türkiye'de değerinin bilinmesi gerekmezmi.. atıyorum Yazı Tura gibi bir filmi kaç kişi izlemiş .. böyle daha birçok örnek mevcut..[signature][hline]baba : evladım n'apıyorsun ?
ben : hiiiç, duruyorum.
baba : hayatın boyunca durdun, hödük.

Garbage nedir, yenir mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle mali nin olduğu filmden hayır beklenmez, saçma sapan bişi olur kanımca. Gora olayına gelince, Gora çok kaliteli bir yapım değil(çok güldüm halen izlerken gülerim) ama iyi bir yapım, sonuçta yapılan çoğu filme göre daha çok emek harcanmış bu konuda örnek alınması ve bir ilerleme taşı olarak görülmesi gereken bir yapım. Espri seviyesi hakkında bişi söylemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bencede artık ciddi film yapmanın zamanı geldi söyle kaliteli bi film . Bıktık artık komediden Küfür ederek güldürü nereye kadar bu kadar basitmi bu olay.[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski:
olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ??
-------------------------------
Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye
Sosyal ağlarda paylaş

mesela maskeli beşler filmine gidip anasına babasına 10 ytl sinema parası verdiren çocukları gördükçe deliriyorum. ulan o filmin korsanı bile alınmaz ki? aynı şekilde şu yeni hababam sınıfları da kolpa... yeter artık bu herifler bir araya gelmesin. böyle filmler çekileceğine hiç film çekilmesin...
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
Türk filmleri para kazansın böylece türk sineması gelişsin mantığını aklım almıyor.Farkında değilseniz ama adamlar bok gibi filmlerle tonla para alıyorlar .Eğer kaliteli filmse olay herşey parayla değil, babam ve oğlum , eşkiya gibi güzel filmler çıkabiliyor.Aranızda son dönemlerde Mehmet Ali Erbil'in çektiği filmlerini beğenen var mı bilmiyorum ama herkes izliyor diye adam yeni filmlerde oynamaya durmadan devam ediyor.Türk sineması gelişsin diye bunlara destek olmak türk sinemasına sadece zarar veriyor.

[ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 19:40 tarihinde, elm tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...