Bungala Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Merak ettim bunu kanıtlıcak bi link vesaire var mı?(görmedimde postlarda varsa ö.m. atın...) Onu bıraktım bence gereksiz bir film olur.Başta isimden kaybettti..[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Burda bir efsaneden bir an Sorunlar matematik problemine benzer.İkisinin de cevap anahtarı vardır.Matematik için arka sayfaya,sorunlar için buraya. Nostalji için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ya mali yi pek sewmiyorsunuz da mali olmasa kim oynardı ?[signature][hline]baba : evladım n'apıyorsun ? ben : hiiiç, duruyorum. baba : hayatın boyunca durdun, hödük. Garbage nedir, yenir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 GORA nın nesi bu kadar seviliyor ki, filmdeki küfürleri çıkar doğru dürüst gülünecek birşey kalmaz. Çekilen çoğu filmin amacı Türkiye'de izlensin yeter, yapın adam gibi bir filmde oscar ödülü alsın, imkansız mı yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ya öylede herhangi bir Türk filminin oscar alabilmesi için Türkiye'de değerinin bilinmesi gerekmezmi.. atıyorum Yazı Tura gibi bir filmi kaç kişi izlemiş .. böyle daha birçok örnek mevcut..[signature][hline]baba : evladım n'apıyorsun ? ben : hiiiç, duruyorum. baba : hayatın boyunca durdun, hödük. Garbage nedir, yenir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 karpuz kabugundan gemiler yapmak mesela[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Öncelikle mali nin olduğu filmden hayır beklenmez, saçma sapan bişi olur kanımca. Gora olayına gelince, Gora çok kaliteli bir yapım değil(çok güldüm halen izlerken gülerim) ama iyi bir yapım, sonuçta yapılan çoğu filme göre daha çok emek harcanmış bu konuda örnek alınması ve bir ilerleme taşı olarak görülmesi gereken bir yapım. Espri seviyesi hakkında bişi söylemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Dunyayı Kurtaran Adam komedi olarak çekilmemiş,bunu direk komedi gibi çekerlerse olmaz.[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 bencede artık ciddi film yapmanın zamanı geldi söyle kaliteli bi film . Bıktık artık komediden Küfür ederek güldürü nereye kadar bu kadar basitmi bu olay.[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 mesela maskeli beşler filmine gidip anasına babasına 10 ytl sinema parası verdiren çocukları gördükçe deliriyorum. ulan o filmin korsanı bile alınmaz ki? aynı şekilde şu yeni hababam sınıfları da kolpa... yeter artık bu herifler bir araya gelmesin. böyle filmler çekileceğine hiç film çekilmesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 bi zıplayışta bulutların arasında süzülme sahnesini gördükten sora komaya girmiştim.filmi tam olarka izliyemedim hiç.hep orda burda kısa kısa verilen yerlerini görebildim[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Stykx, 16 Kasım 2005 02:38 tarihinde demiş ki: M.Ali ErBil? izlemeye deymez ok naber[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Teaser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Lütfen, yalvarıyorum, Türk sinemasının geleceği ve hepimizin akıl sağlığı için lütfen biri Mehmet Ali Erbil'i sinemadan uzak tutsun! Olmuyor işte! Çok cıvık, çok gereksiz, çok yapmacık! Lütfen anlayın artık bunu yönetmenler, yapımcılar! LÜTFEN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 tizırdan belli nası bi film olucağı pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Türk filmleri para kazansın böylece türk sineması gelişsin mantığını aklım almıyor.Farkında değilseniz ama adamlar bok gibi filmlerle tonla para alıyorlar .Eğer kaliteli filmse olay herşey parayla değil, babam ve oğlum , eşkiya gibi güzel filmler çıkabiliyor.Aranızda son dönemlerde Mehmet Ali Erbil'in çektiği filmlerini beğenen var mı bilmiyorum ama herkes izliyor diye adam yeni filmlerde oynamaya durmadan devam ediyor.Türk sineması gelişsin diye bunlara destek olmak türk sinemasına sadece zarar veriyor. [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 19:40 tarihinde, elm tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar