Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu &(/+^+%&'½${$][[}

moriQ

Öne çıkan mesajlar

Ya 2006 da vizyona girecekmiş sanırım.. Yön:Kartal Tibet
Oy: M.Ali ErBil
ve şöyle diyor açıklama : bugüne kadar Türk sinemasında görmemiş kapsamda animasyonlar var.. hadi hayırlısı...

TürK SiNeması için *!KORSANA HAYIR*
tabiki holiwoot için ewet[signature][hline]baba : evladım n'apıyorsun ?
ben : hiiiç, duruyorum.
baba : hayatın boyunca durdun, hödük.

Garbage nedir, yenir mi?
Sosyal ağlarda paylaş

nie komedi filmi ? NİE NİE NİE ??!?? ciddi bişi yapın başarabiliomusunuz bakalım... kolaya kaçıolar yeter artık. bi karpuz kabuklarından gemi yapmak daha çıkarsınlar ortaya görim. biraz duygu beah, biraz adam gibi aksion.[signature][hline][b]And after all we're only ordinary men
Sosyal ağlarda paylaş

hepsine katılıyorum uygur kardeşlere ayrıca bi katılıyorum +1.

ayrıca Büyü filmi içinde ne iddialar duydumda tv'de izledim 5 para etmez uyduruk rezil bi film. bide okadar mumlar dumanlar falan yaptılarda sinemayı yaktılar. pof hiç değmezdi.[signature][hline]Guild Wars
Guild--> Dark Saga [www]
Xenocide The Turk (E/Mo)
Monk of Bodom (Mo/W)
Elessar Kabraxis (R/N)
Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R)
Sosyal ağlarda paylaş

gora neden kaliteliydi ?? yabanci adamlari visual effect yaptirirsan boyle guzel bir film cikarirlar sana =).umarim daha iyi olur.git gide sinema sektorundede bir (20-30 sene kadar =)) kac sene geride kalmamizi giderebiliriz =)[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

Darkness WebPage | msn : [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

gora kaliteli diyosunuz ordan al cem yılmazı ne kadar kalite kalır tartışılır .
m. ali erbil artık ekol olmuş bence 10 numara filim olur diye düşünüyorum . türk filimlerinden artık ciddiyet beklemiyorumzaten anca dalga dubara filimler komedi tarzı yapılır . başka kapasite yok[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME!
erkek adam renkli takım tutmaz !!
Be$iKTa$

Sosyal ağlarda paylaş

Gora'ya kaliteli diyen kim? Animasyonlarına dedim kaliteli diye. Bunu da yalanlayamassınız pls.
Üstelik Cem Yılmaz'a fena kıl oluyorum, hiç sevmiyorum kendisini. MAli de yaramaz oldu artık; hatta, aslına bakarsanız, "komedi" oyunlarda rol alanlardan Engin Günaydın, Şahan Gökbakar ve Ata Demirer dışındakileri sevmiyom ben.[signature][hline]"I pwned your head with my awp."
"I just pwned your ass noob!"

Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki:
saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez..
Ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

Büyü harika filmdi bence dünyayı kurtaran adamdan sonra bir filmle ne kadar rezil olunur konusunda ödül almalıydı , şahsen yönetmen bizim salonu görse afmdeki boynuna ip takıp intihar ederdi.Böyle bir film varsa gerçekten çook saçma olur.Dünyayı kurtaran adamdan daha komik olamayacağı kesin , ciddi yapıp o filmin karizmasını kurtarcaz deseler mali ile olmaz bu iş.Tam bir saçmalık türk sinemasında bir kalitesizlik ortaya cıkıyor bu tür filmler yüzünden.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elm, 16 Kasım 2005 14:56 tarihinde demiş ki:
Büyü harika filmdi bence dünyayı kurtaran adamdan sonra bir filmle ne kadar rezil olunur konusunda ödül almalıydı , şahsen yönetmen bizim salonu görse afmdeki boynuna ip takıp intihar ederdi.Böyle bir film varsa gerçekten çook saçma olur.Dünyayı kurtaran adamdan daha komik olamayacağı kesin , ciddi yapıp o filmin karizmasını kurtarcaz deseler mali ile olmaz bu iş.Tam bir saçmalık türk sinemasında bir kalitesizlik ortaya cıkıyor bu tür filmler yüzünden.

Büyü zaten korku filmi diildi ki, biz güldük izlerken.
Bu kadar çok komedi filmi yapmayın arkadaşım; ciddi film yapıyosanız da ciddi ciddi ciddi film yapın ne o öyle büyü zart zurt...[signature][hline]"I pwned your head with my awp."
"I just pwned your ass noob!"

Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki:
saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez..
Ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elm, 16 Kasım 2005 14:56 tarihinde demiş ki:
ama aviator'da da anlatildigi gibi "kalite" bi anda olusmuyo. yani bi sure piyasaya gore sekillenmsi gerekiyo filmlerin ki para kazanilsin, sermaye yapilsin. para geldikten sonra ya ona tepki olarak sanat akimi cikar ya da o adam kendisi duzgun film yapmaya baslar.

dunyayi kurtaran adamin oglu ciddi olsa da olmasa da para kazanacak bi proje...[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kojiroh, 16 Kasım 2005 15:33 tarihinde demiş ki:
Büyü zaten korku filmi diildi ki, biz güldük izlerken.
Bu kadar çok komedi filmi yapmayın arkadaşım; ciddi film yapıyosanız da ciddi ciddi ciddi film yapın ne o öyle büyü zart zurt...

;) aynen[signature][hline]Guild Wars
Guild--> Dark Saga [www]
Xenocide The Turk (E/Mo)
Monk of Bodom (Mo/W)
Elessar Kabraxis (R/N)
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada GORA'ya gerçekten laf etmeyin. bence müthiş bi film. bi filmin güzel olması için illa cicili bicili zırt pırt efekt konması gerekmiyo. gorada efekt vardı fenada değildi, cem yılmaz muhteşemdi. ayrıca ben GORA'yı sinemada izlerken daha evvel hiç görmediğim bişey gördüm. seyirci filmin gülmekten yaran kısımlarında ciddi biçimde alkışlıyordu. ayrıca filmin sonundaki cem yılmazın "oOoo" hareketinden sonra ciddi bir alkış ve kahkaha vardı. ben hiç böle bişi görmemiştim.[signature][hline]Guild Wars
Guild--> Dark Saga [www]
Xenocide The Turk (E/Mo)
Monk of Bodom (Mo/W)
Elessar Kabraxis (R/N)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...