DaSKiLLeR Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 nası olmuş düşük dediğiniz olay varmI? ne aldıysam yazıyorum memnunum ben allah nazardan saklasın bi fikrinizi alayım dedim:) p4 3.2 2gb ram seagate sata 400gb hdd asus p5dl2 DELuxe anakart asus fx 6600 ekran kartı monitor fln yazmıyorum nası şu anda kastırcak oyun varmı? düşük olan varmI? sagolns:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 selam, athlon neden düşünmüyorsun? ve ati? saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ekran kartını keşke 6600gt alsaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 p4 3.2 2gb ram seagate sata 400gb hdd asus p5dl2 DELuxe anakart asus fx 6600 ekran kartı ----- Öncelikle yeni sistemin hayırlı olsun yanlız bu sistemi sana kim önerdi şaşırdım.2 anakart arasındaki tek fark birinde tek pciex16 var diğerinde 2 aradaki fiyat farkı 64$ gerçi sli kullanıp kullanmayacağınada bağlı birşeyde sli gereksiz kalıyor boşuna masraf. Asus P5LD2 Deluxe 2xPCIex16 $201.60 Asus P5LD2 PCIex16 $136.60 İşlemci olarak amd oyunlar için daha performanslı bunu bilmeliydin.Hard-diski kayıt cihazı olarak mı kullanacaksın yoksa normalmi bilemiyorum ama yine gereksiz bence; SEAGATE 400 GB NCQ, 7200 RPM, 8 MB (SERIAL ATA)-ST3400832AS $277.20 SEAGATE 300 GB NCQ, 7200 RPM, 8 MB (SERIAL ATA)-ST3300831AS $170.80 107$ için fazladan 100gb değer mi?bence değmez onun yerine 300gb lığı alır gerekseydi üzerine bi 24$ daha ekleyerek 250gb samsung s.ata 2 alırdım... Böyle bir sisteme açıkçası o ekran kartı hiç yakışmadı, ekran kartı 6600gt bile değil, o ekran kartı ile şimdilik her oyunu oynarsın ama yüksek çözünürlük + aa ve af açamazsın...[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- [Bu mesaj Arloth tarafından 19 Kasım 2005 11:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaSKiLLeR Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 saolun arkadaşlar çok yardımcı oldunuz ekran kartı cidden kötü ya bi şey yapmak lazım ona:( kolay gelsin hepinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Acaba bütün bileşenleri sen mi tercih ettin ? Yoksa satış elemanından veya arkadaşlarından yardım aldın mı ? Eğer almadıysan yardım, bu yaptığın hatalar normal. Ancak aldıysan ya ilginç derecede bir kazıkçı satış elemanına denk geldin. Ya da arkadaşın bu işin nasıl olması gerektiğinin farkında değil. En azından almadan 1 gün önce şuraya yazın da o heyecana kapılmadan, çok önemli bir eksik varsa belirtelim. Genelde üşeniyorsunuz buraya almadan önce yazmaya, artı o sevinçle hemen koşup gidip alıyorsunuz. Yani gereksiz para harcamak yerine, forumda sorup araştırma sıkıntısına katlanın[signature][hline]What we do in life, echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 yaptığın işi bilmiyorum ama bence hdd çok büyük. ekran kartıda yakışmıyor evet. hdd den kısarak onun yerine ekran kartına verebilirsin. aynı ayara yakın bi ekran kartıda düşünürsen saphire x800 gt yada x800 gto gibi bir modeli önerebilirim. ayrıca asus u ekran kartlarında çok pahalı görüyorum ben. 2. olarak p4 3.2 demişsin ama bu 3.2 nin bi 1mb birde 2mb ön belleği olanları var. p4 640 ve p4 540 sanırım. aralarında yaklaşık 4 $ var ama yinede önemli bence.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 bende 40 gb harddisk var bugune kadar yer yok hatası almadım :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 100 yeterli en fazla hdd için. evde arşiv kurmıcaksan :). ekran kartı için nvidia geforce 6800gs tavsiye ederim fiyat/performans süper[signature][hline] Müthiş Site Prudent a.k.a Sorrowful İnternet'in En Oynak Sitesi. Coming Soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Valla sistem guzel ama sogutmasını nasıl yaptın çünkü kaliteli sistem beraberinde soğutmada ister kasayı soğuk tut yoksa o sistemin performansını alamassın...[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar