heracles1986 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 MERHABALAR BENİM MSN ADRESİM HACKLENDİ YAKIN Bİ TARİHTE KENDİ ÇABALARIMLA HACKLENMİŞ ADRESİMİ GERİ ALAMADIM ÇOK ÇARESİZİM İÇİNDE BİRÇOK ÜNLÜNÜN VE ARKADAŞIMIN MSN ADRESİ KAYITLIYDI(RED ALERT2 DEKİ ALLİED LARIN GÜZEL TEĞMEİ MESELA) LÜTFFEN BANA YARDIM EDİN...ÇOK ÇOK ÖNEMLİ BU BENİM İÇİN MSN DEN BANA ULAŞABİLİRSİNİZ TABİİ YENİSİNDEN :( [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 bizsiziararız[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: SoulCube, 19 Kasım 2005 21:50 tarihinde demiş ki: bizsiziararız nasıl yani ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 telefonunu bırak arıcaz biz[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Gothic, 19 Kasım 2005 21:53 tarihinde demiş ki: telefonunu bırak arıcaz biz ben hacklenen msn geri alıomusun diye sordum galiba yanlış anladın ne telefonu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 tamam buradaki sistem bu bırak telefon numaranı biz seni arıcaz[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Gothic, 19 Kasım 2005 22:00 tarihinde demiş ki: tamam buradaki sistem bu bırak telefon numaranı biz seni arıcaz maalesef size numaramı veremem burası genel bi forum ve ayrıca size alıp alamıyacağınızı sordum o kdr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 alırız sorun değil[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ne dalga geçiyonuz ya? yok biz büyük ihtimalle yardım edemeyiz sana güzelim. demek çok mu zor?[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Gothic, 19 Kasım 2005 22:02 tarihinde demiş ki: alırız sorun değil birader alabiliyosan al bana istihbarat çılık oynama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Caps Lock'u kapat sonra bakarız belki[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Tıklama[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 alalım be yaızk[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: heracles1986, 19 Kasım 2005 22:01 tarihinde demiş ki: said: Gothic, 19 Kasım 2005 22:00 tarihinde demiş ki: tamam buradaki sistem bu bırak telefon numaranı biz seni arıcaz maalesef size numaramı veremem burası genel bi forum ve ayrıca size alıp alamıyacağınızı sordum o kdr :D löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: heracles1986, 19 Kasım 2005 21:54 tarihinde demiş ki: said: Gothic, 19 Kasım 2005 21:53 tarihinde demiş ki: telefonunu bırak arıcaz biz ben hacklenen msn geri alıomusun diye sordum galiba yanlış anladın ne telefonu? *!kopar*[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Gothic, 19 Kasım 2005 22:07 tarihinde demiş ki: alalım be yaızk alabilene helal olsun benle temasa geçsin [email protected] ayrıca ona çok ünlü bir kişinin msn adresini verecem sadece alacak kişiye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSouL Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Red Alert 2'deki Allied'ların güzel teğmenine söylersen e-postanı almakla kalmaz, e-postanı alan adamı da alır. :-)[signature][hline]İnternet ve Teknoloji | YIM | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü www.deadsoul.cjb.net [Bu mesaj DeadSouL tarafından 19 Kasım 2005 22:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: DeadSouL, 19 Kasım 2005 22:10 tarihinde demiş ki: Red Alert 2'deki Allied'ların güzel teğmenine söylersen e-postanı almakla kalmaz, e-postanı alana adamı da alır. :-) ya olay ortada alana çok hoş ve güzel bir ünlünün msn iniverecem lütfen ciddi olmayan mesaj atmasın [Bu mesaj heracles1986 tarafından 19 Kasım 2005 22:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: heracles1986, 19 Kasım 2005 22:07 tarihinde demiş ki: abi ne kadr komiksiniz ya vallahi koptum burda sizi gidi zavallı insancıklar Asıl sana yazık az daha ağla vericem şifresini[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Tıklama[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ben zavallı bir insancığım böhhühühühühühüü ayrıca nickimin de söylediği gibi peki, bizsiziarariz[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 dünkü adama bak paşa sanki[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Tıklama[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 bak yüz buldun abartma belli kurallar var forumda[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 tamam kurtardım yeni şifresi 123456[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 adam gibi son kez soruyorum hacklenen msn yi adam gibi şurada nasıl geri alınacağını anlatacak birisi varsa çıkıp anlatsın yoksa kapatıyorum konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 kapat konuyu[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 hadi kapat, kapatsana, hadi hadi naıhaıhıh[signature][hline] Müthiş Site Prudent a.k.a Sorrowful İnternet'in En Oynak Sitesi. Coming Soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar