Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 McDonalds eskı tas eskı hamam Burger ın guzel yanı kesınlıkle alevde ızgara olması ordan bıle mc ın kafaya fecı sekılde vuruyor zopayı ama double wooper pahalı fılan yenı cozum bulduk arkadaslarla gecen sene 3 hamburger 3 tavuk burger alıyoruz 9 mılyon tutuyo ve bunarı yıyıpte doymayanı gormedım daha burger ı ntavugu bıle ayrı bır cıtır oluyor mec donaldsınkı buz gıbı fılan gelıyor göze[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 kesinlikle fast foodun lightı olmaz ...kendimizi kandırmayalım[signature][hline]~o O COMFORTABLY NUMB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 sarmısaklı mayonez fans[signature][hline]ı know the pieces fit Cause ı watched them fall away.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 burgerda pepsi var mc de coca cola bu da bi fark[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 o kocaman bir fark zaten..[signature][hline]Fuck you and this whole city and everyone in it. No, no, no. Get a fucking job! Fuck the Sikhs and Pakistanis, bombing down the avenues in decrepit cabs, curry steaming outta their pores, stinking up my day. Terrorists in fucking training. Slow the fuck down!...one of those operations to elongate your penis... Fuck the Chelsea boys with their waxed chests and pumped-up biceps. Going down on each other in my parks and on my piers, jiggling their dicks on my channel 35! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 bir an korktum; yoksa mayonezi de mi; aids, kanser yapıyor efsanesine meze oldu diye[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ben pepsi taraftarıyım ama, coca cola ya inanmam (!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 bende pepsiciyim coca cola kolpa oluo[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ben coca colacym valla pesi şekerli çok tatlı gelio[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 "Bi big mac menü lütfeeeğn.." "Teşekkürler"..[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 -bi wooper menu ltfn -büyük seçim olsun mu efendim? -hayır saolun -ama çok az farkediyo -hayır -500. efendim sudan ucuz -hayır be hayır tokum allalalaa -ok. kızarmış soğan halkaları istermisiniz? -*at??T*urb*hvye*syr[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 light mayonez mi?? zaten onun büyük bir bolumu yagdan oluşuyo.Light nasıl yapmışlarki heh[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 burger king 50 kat daha iyi . sarmisakli mayonez bile var adamalarda . burger king > mc ama zegna gozden kacirmis bu ufak detayi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 bugerda kola yok + patatesleri mc inki kadar guzel diil[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Ben bi ara pişirmiştim patates, zehirlenme vakası varsa mrr mrr..[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 2sindede servis bazen çileden cıkartıyo o kdar gec geliyoki...[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Burger King de fazla üstüne düşüyolar yukardada dedikleri gibi şunu verelim bunu verelim diye gıcık ediyolar:D Adamları bıraksan 100 milyonluk yemek aldırıp obez yapıp öyle gitçekler Mc te de tam tersi var. Personel acaip sinir bozucu. İlgi yok baya bekletiyolar. "siparişinizdeki hedehödö henüz hazır değil bekletçez azcık" neyse kenarda bekliyoruz işte arkadakilerin siparişleri alıyolar, aa arkamdakinin siparişine, benim istediğim şeyden koydular. "Ee hani hazır değildi" "Ayy pardoğğn dalgınlığıma gelmişş sizin ürünü sıradakine vermişim bi beş dakka beklermisinizzz" Bunun ortası yokmudur yaaa? İkisindede böyle uç nokta bi elemana rastlama riski çok yüksek:D[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 hardal versinler..[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 mayonezi severim seveni severim sevmeyeni hiç yere çok severim :P fdsfsfs[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 pffff. zaten normal mayonezin 100 gramının 71 gramı yağ, laytı olsa nolur ya... krala gider.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HainPanda Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 evet coca cola ve daha güzel patatesi olmasından ötürü mcdonalds tercihim ama gerçekten light mayonez çok kötü tadı yok gibi o yüzden ben 2 aydır falan en yakındaki yemek yerinden alıyorum mayonezleri..[signature][hline]bir yardım elide siz uzatın ==>Filmation's Ghostbusters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: IsAbeLLa, 18 Kasım 2005 19:22 tarihinde demiş ki: sarmısaklı mayonez fans Sarımsak: YEA! Mayonez: Yea! Sarımsaklı mayonez: YEAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!11!!111 BKBKBK![signature][hline]"I pwned your head with my awp." "I just pwned your ass noob!" Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki: saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez.. Ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Ayrıca mayonez sevmem zaten ne öle..[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 olabiliyor o tarz hatalar. mcdonalds'da light'a geçtiklerini bilmiyordum. sanırım yakında şikayetler gelir ve her ikisinide koyarlar. bence burger king'in tavuklu menüleri, mcdonalds'ın patates ve hamburgerleri :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 sarımsaklı mayonez ve acı sos müthiştir, bineanaleyh burger king yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar