Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

McDonalds mayonezi :(

Zegna

Öne çıkan mesajlar

McDonalds eskı tas eskı hamam

Burger ın guzel yanı kesınlıkle alevde ızgara olması ordan bıle mc ın kafaya fecı sekılde vuruyor zopayı

ama double wooper pahalı fılan yenı cozum bulduk arkadaslarla gecen sene

3 hamburger 3 tavuk burger alıyoruz 9 mılyon tutuyo ve bunarı yıyıpte doymayanı gormedım daha

burger ı ntavugu bıle ayrı bır cıtır oluyor mec donaldsınkı buz gıbı fılan gelıyor göze[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

o kocaman bir fark zaten..[signature][hline]Fuck you and this whole city and everyone in it. No, no, no. Get a fucking job! Fuck the Sikhs and Pakistanis, bombing down the avenues in decrepit cabs, curry steaming outta their pores, stinking up my day. Terrorists in fucking training. Slow the fuck down!...one of those operations to elongate your penis... Fuck the Chelsea boys with their waxed chests and pumped-up biceps. Going down on each other in my parks and on my piers, jiggling their dicks on my channel 35!
Sosyal ağlarda paylaş

-bi wooper menu ltfn
-büyük seçim olsun mu efendim?
-hayır saolun
-ama çok az farkediyo
-hayır
-500. efendim sudan ucuz
-hayır be hayır tokum allalalaa
-ok. kızarmış soğan halkaları istermisiniz?
-*at??T*urb*hvye*syr[signature][hline]Ex Malruthion...
All I imagine is heaven on earth,
I know it's you
Sosyal ağlarda paylaş

Burger King de fazla üstüne düşüyolar yukardada dedikleri gibi şunu verelim bunu verelim diye gıcık ediyolar:D Adamları bıraksan 100 milyonluk yemek aldırıp obez yapıp öyle gitçekler

Mc te de tam tersi var. Personel acaip sinir bozucu. İlgi yok baya bekletiyolar.
"siparişinizdeki hedehödö henüz hazır değil bekletçez azcık"

neyse kenarda bekliyoruz işte arkadakilerin siparişleri alıyolar, aa arkamdakinin siparişine, benim istediğim şeyden koydular. "Ee hani hazır değildi"
"Ayy pardoğğn dalgınlığıma gelmişş sizin ürünü sıradakine vermişim bi beş dakka beklermisinizzz"

Bunun ortası yokmudur yaaa? İkisindede böyle uç nokta bi elemana rastlama riski çok yüksek:D[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

said:
IsAbeLLa, 18 Kasım 2005 19:22 tarihinde demiş ki:
sarmısaklı mayonez fans

Sarımsak: YEA!
Mayonez: Yea!
Sarımsaklı mayonez: YEAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!11!!111

BKBKBK![signature][hline]"I pwned your head with my awp."
"I just pwned your ass noob!"

Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki:
saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez..
Ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
olabiliyor o tarz hatalar. mcdonalds'da light'a geçtiklerini bilmiyordum. sanırım yakında şikayetler gelir ve her ikisinide koyarlar. bence burger king'in tavuklu menüleri, mcdonalds'ın patates ve hamburgerleri :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!|
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...