Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2yıl sevdim be

N-c

Öne çıkan mesajlar

wallahi ben acı bi tecrubeden dolayı kimseeye karşı bişi hissedemiyorum artık :).melek yüzlü şeytan bi kız bitirdi beni.

hani böle kapımda uyusaydı falan.dünyaları verirdim ona.ama bize öle denk gelmio işte :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
twistedemo, 30 Temmuz 2005 18:44 tarihinde demiş ki:
neden burdaki erkelerin çoğu kızlar sevmez durduk yerde şirinlik yapmaz tek istedikleri para diye düşünüyo HMPT

sadece sevmez diye düşünüyorum çünkü oyle bir hal aldıki popülerite artsın diye erkekle çıkıyorlar artık, en çok ben çıktım muhabbetlerine girişiyorlar vs. vs.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

erkeklere üzülme ya... bende çok sevdim aşık tanda öteydim...onunda öyle olduğunu sanıyodum..öle oldunu göstericek şeyler yapıodu...sonra hastaneye kaldırıldım hastalanıp .... uğraşamam demiş gitmiş....

kimseye çok bağlanma yanlızlık dışında..... kendi başına kalmayı öğren...unut onu seni sevmiyorsa unutmalısın... unutma ki (dumanın tabiriyle) "yanlızlık paylaşılmaz" ve insanlar her zaman yanlızdırlar bunun için yaratılmışlardır...

kafandan birden bire sil onu telefon numarasını msn ini sil herşeyiyle fotoraf bile kalmasın odanda yada cep telefonunda... bunu ona söyle "bana acı çektirme" de bunu yap ...en azından onun ve senin için.... şöyle bir laf vardır
"önemli olan çift değildir.önemli olan sen ve o sundur" bunu aklından çıkartma[signature][hline]delicedir yaşamak...
yaşamaktır delilik....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
OneWayStreet, 30 Temmuz 2005 17:06 tarihinde demiş ki:
heh bloodlines ta malkavian in dedigi gibi

fear and love two sides of the same coin

ingilizce yazdim ki bildigim belli olsun

buyur?[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Sosyal ağlarda paylaş

kaçan kovalanır. sen gidip piskopata bağlayıp kapısının önünde falan uyursan onun gözünde değerin düşer.
neden
çünkü biliyordur ki sen zaten elinin altındasın. garantisin. o yüzden garanti olmayan ve ulaşılmayan salak bir insanın peşine düşecektir.
yani kendini ne kadar kasarsan o kadar boka sarıyor.
bunun kız veya erkek olmakla alakası yok.
yapacağın şey sabırlı olup onun için ölebileceğini belli etmemek. cool olacaksın ya da. piskopata bağlamayacaksın(ne kadar istesen de)
ve de şu soruyu sor kendine. onun için bütün bunları yapmaya değer miydi? sen neler yaptın ve karşılığı noldu? hmm?
tabii ki sonra gene devam edeceksin sevmeye ama en azından biraz sakinleştirir.[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

For those About to ROCK..
We SALUTE you

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Sosyal ağlarda paylaş

ya lanet olsun neden bu tek gecelik insanlar birbirini bulmaz da geriye kalanlar aşkını yaşayamaz?gece gece nara atacam şimdi kapının önünde uyunması gerçekten de ölülesi geldi bana da...[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha
Othranx 19.08.20 22:42 euheu
Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh
Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh
Sosyal ağlarda paylaş

ya yalan dienler bilsinki sevnce gerçekten sevilio kalanını düşünmüosun ne onun ne düşüneceini ne gurur fln yalan oluo onların hepsii... çok seviorum her şeyi yaparım sırf onun gözünde bi hüzün görmiim die gerekirse dünyadaki tüm hüzünleri de yaşarım okadar seviorum bırak kapısında uyumayı onun için tüm evlerin önüne canı seviyorum yazarım..
çok sevdiim bi şarkı sözüde varki tam bna uyarr
AŞK ÖLMEZ BİZ ÖLÜRÜZ[signature][hline]bzn yorumsuzluk bi çok yorumdan daha iyidir söyliceiniz bir sözünüz yoksa susun yeter!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HymnOfSnuk, 30 Temmuz 2005 18:41 tarihinde demiş ki:
harbiden seven kız olayına ben de şaşırmadım diyemeyeceğim. :/

nie kızların sevme duygusu yok mu?O kdr hödük müyüz biz :)
Ya ne diim ama cam kenarında uyumak fln abartı geldi bana...gecenin bi vakti cidden korkmadın mı be?Ben kendim için bile yapmazdım öyle bişeyi...(çok benciliiiim çoooook)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
no_comment, 01 Ağustos 2005 16:02 tarihinde demiş ki:
ya yalan dienler bilsinki sevnce gerçekten sevilio kalanını düşünmüosun ne onun ne düşüneceini ne gurur fln yalan oluo onların hepsii... çok seviorum her şeyi yaparım sırf onun gözünde bi hüzün görmiim die gerekirse dünyadaki tüm hüzünleri de yaşarım okadar seviorum bırak kapısında uyumayı onun için tüm evlerin önüne canı seviyorum yazarım..
çok sevdiim bi şarkı sözüde varki tam bna uyarr
AŞK ÖLMEZ BİZ ÖLÜRÜZ

sen çok kötü olmussun be...senin için dua edicem
Sosyal ağlarda paylaş

oha Horrible sen erkek değil misin ?!?
dumur oldum desem yeridir.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Sosyal ağlarda paylaş

Gidebilidiğin yere kadar git
Yapabildiğin kadar yap
Sevebildiğin kadar sev!
Sonra pişman olursun .... !

Bi pati kardeşim dedi dersin soranlara..
:([signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM |
Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes!
Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Sosyal ağlarda paylaş

Pain of Salvation - Second Love
Day after day
Nothing's changed you're far away
But I need you to know that I can't sleep anymore
By the nights
Night after night
The stars are shining so bright
Though our pain is larger than the universe tonight

I want you to know I can't sleep anymore
By the nights
By the nights