twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 HymnOfSnuk ~ acı tecrübeden sonra böyle duygusuz bişeye dönüşmen daha acı be =)[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 yok hala duygu kumkumasıyım da...ne bilim öle işte. :B[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 wallahi ben acı bi tecrubeden dolayı kimseeye karşı bişi hissedemiyorum artık :).melek yüzlü şeytan bi kız bitirdi beni. hani böle kapımda uyusaydı falan.dünyaları verirdim ona.ama bize öle denk gelmio işte :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: Diablo, 30 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: hani böle kapımda uyusaydı falan.dünyaları verirdim ona.ama bize öle denk gelmio işte :) olay bundan ibaret hehe. kimi sevdiysek , kime güvendiysek yarı yolda kaldık. heh.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: twistedemo, 30 Temmuz 2005 18:44 tarihinde demiş ki: neden burdaki erkelerin çoğu kızlar sevmez durduk yerde şirinlik yapmaz tek istedikleri para diye düşünüyo HMPT sadece sevmez diye düşünüyorum çünkü oyle bir hal aldıki popülerite artsın diye erkekle çıkıyorlar artık, en çok ben çıktım muhabbetlerine girişiyorlar vs. vs.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Ben 4 sene sevdim galiba hala seviyorum oda bir zamanlar seviyormuş ama gurur varya şu lanet gurur ahh ahh[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 helal olsun beah, ama bunlar bole ıste , sevene deger wermıolarkı... naparsın, Allah yardım etsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black_angel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 erkeklere üzülme ya... bende çok sevdim aşık tanda öteydim...onunda öyle olduğunu sanıyodum..öle oldunu göstericek şeyler yapıodu...sonra hastaneye kaldırıldım hastalanıp .... uğraşamam demiş gitmiş.... kimseye çok bağlanma yanlızlık dışında..... kendi başına kalmayı öğren...unut onu seni sevmiyorsa unutmalısın... unutma ki (dumanın tabiriyle) "yanlızlık paylaşılmaz" ve insanlar her zaman yanlızdırlar bunun için yaratılmışlardır... kafandan birden bire sil onu telefon numarasını msn ini sil herşeyiyle fotoraf bile kalmasın odanda yada cep telefonunda... bunu ona söyle "bana acı çektirme" de bunu yap ...en azından onun ve senin için.... şöyle bir laf vardır "önemli olan çift değildir.önemli olan sen ve o sundur" bunu aklından çıkartma[signature][hline]delicedir yaşamak... yaşamaktır delilik.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 unutulmaz unutulmaz[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: OneWayStreet, 30 Temmuz 2005 17:06 tarihinde demiş ki: heh bloodlines ta malkavian in dedigi gibi fear and love two sides of the same coin ingilizce yazdim ki bildigim belli olsun buyur?[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 kaçan kovalanır. sen gidip piskopata bağlayıp kapısının önünde falan uyursan onun gözünde değerin düşer. neden çünkü biliyordur ki sen zaten elinin altındasın. garantisin. o yüzden garanti olmayan ve ulaşılmayan salak bir insanın peşine düşecektir. yani kendini ne kadar kasarsan o kadar boka sarıyor. bunun kız veya erkek olmakla alakası yok. yapacağın şey sabırlı olup onun için ölebileceğini belli etmemek. cool olacaksın ya da. piskopata bağlamayacaksın(ne kadar istesen de) ve de şu soruyu sor kendine. onun için bütün bunları yapmaya değer miydi? sen neler yaptın ve karşılığı noldu? hmm? tabii ki sonra gene devam edeceksin sevmeye ama en azından biraz sakinleştirir.[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. For those About to ROCK.. We SALUTE you bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosunun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Ne diyim buna benzer olayları yaşayan biri olarak çok üzüldüm..Yanlız kalma fazla unutman daha kolay olur arkadaşlarında falan takıl ilgilencek bişiler bul kendine belki bi işe yara bende biras etkili olmuştu..Allah yardımcın olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ya lanet olsun neden bu tek gecelik insanlar birbirini bulmaz da geriye kalanlar aşkını yaşayamaz?gece gece nara atacam şimdi kapının önünde uyunması gerçekten de ölülesi geldi bana da...[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 tek kişiye de aşkına da, topuna kafam monte plz...[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Bütün videolarımın bulunduğu persınıl sayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 herşeye fake muamelesi yapılmaya baslandı, paticik akımları...[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ya yalan dienler bilsinki sevnce gerçekten sevilio kalanını düşünmüosun ne onun ne düşüneceini ne gurur fln yalan oluo onların hepsii... çok seviorum her şeyi yaparım sırf onun gözünde bi hüzün görmiim die gerekirse dünyadaki tüm hüzünleri de yaşarım okadar seviorum bırak kapısında uyumayı onun için tüm evlerin önüne canı seviyorum yazarım.. çok sevdiim bi şarkı sözüde varki tam bna uyarr AŞK ÖLMEZ BİZ ÖLÜRÜZ[signature][hline]bzn yorumsuzluk bi çok yorumdan daha iyidir söyliceiniz bir sözünüz yoksa susun yeter! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: HymnOfSnuk, 30 Temmuz 2005 18:41 tarihinde demiş ki: harbiden seven kız olayına ben de şaşırmadım diyemeyeceğim. :/ nie kızların sevme duygusu yok mu?O kdr hödük müyüz biz :) Ya ne diim ama cam kenarında uyumak fln abartı geldi bana...gecenin bi vakti cidden korkmadın mı be?Ben kendim için bile yapmazdım öyle bişeyi...(çok benciliiiim çoooook)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosunun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: no_comment, 01 Ağustos 2005 16:02 tarihinde demiş ki: ya yalan dienler bilsinki sevnce gerçekten sevilio kalanını düşünmüosun ne onun ne düşüneceini ne gurur fln yalan oluo onların hepsii... çok seviorum her şeyi yaparım sırf onun gözünde bi hüzün görmiim die gerekirse dünyadaki tüm hüzünleri de yaşarım okadar seviorum bırak kapısında uyumayı onun için tüm evlerin önüne canı seviyorum yazarım.. çok sevdiim bi şarkı sözüde varki tam bna uyarr AŞK ÖLMEZ BİZ ÖLÜRÜZ sen çok kötü olmussun be...senin için dua edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 oha Horrible sen erkek değil misin ?!? dumur oldum desem yeridir.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Gidebilidiğin yere kadar git Yapabildiğin kadar yap Sevebildiğin kadar sev! Sonra pişman olursun .... ! Bi pati kardeşim dedi dersin soranlara.. :([signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ya şu anda aynı int cafedeyiizz çok seviorum.. vazgeçicem kardeşim varmı daha ötessiii=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Pain of Salvation - Second Love Day after day Nothing's changed you're far away But I need you to know that I can't sleep anymore By the nights Night after night The stars are shining so bright Though our pain is larger than the universe tonight I want you to know I can't sleep anymore By the nights By the nights Day after day I want you to say That you're mine You are mine Year after year Tear after tear I feel like my heart will break in two You came like a wind I couldn't defend You cut my heart so deeply The scars won't mend I'll never believe in love anymore After this After this Can never change or rearrange What we lost What we lost [Gildenlow] Time after time I am wasting my time Living in a past where I was strong But now I am gone I leave no shadow when I'm alone I'll stay forever in my dreams where you are near Want you to know I can't sleep anymore By the nights By the nights Day after day I want you to say That you're mine You're mine[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 No need forget iT[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 şarkı sözleri çok iimişş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Can'ın resmini isteriz![signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar