Cozefhine Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 arkdaşlar ben Verdata edit yapabiliorum yanlız bi sorunum war hani arqas da gm robe un üstünde Dragon faln war onları nasıl yapıolar ya acık ve net anlatırsanız Cok Sewincem...Lutfen Bekliyorum ve Umutlanıorumm.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guardteam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 açık ve seçik olarak avatar patch ve grafik bilgisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cozefhine Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 GuardTeam Avatarpatchi Nerden bulabilirim ve onun içini Paradise le bakabilirim demi._??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jayz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 said: Cozefhine, 08 August 2003 22:16 tarihinde demiş ki: GuardTeam Avatarpatchi Nerden bulabilirim ve onun içini Paradise le bakabilirim demi._??? forumlarimiza 'arama' kismini bo$una koymu$lar... tobe tobe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sorders Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 jayz arıor uz da ne buluyoruz doru düzgün yapabilecek kadar bi bilgi bulamadim ben herkez arama dior da bi b.k yok[hline]Sørdêrs Icq UIN : 100182070 i hate my self and i want do die[b] - Kurt Cobain.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sorders Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 gump editor'u dene galiba onla olur (emin degilim) itemin idsini bul guumpta sonra save pics de (sagdumeyi tiklayarak) sonra ciz ne istersen yap load de öyle yap bilemem yoksa hic yapmadıgım için[hline]Sørdêrs Icq UIN : 100182070 i hate my self and i want do die[b] - Kurt Cobain.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cozefhine Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Sorders Onları yapmayı biliom bak benim kastettiğim Gmrbeun Üstüne Dragonu Paintshopla nasıl cizdikleri ve efect verdiklier çizebilsem olay bitcek bi sürü item yaparımm..ama Anlıorsun beni demi.. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cozefhine Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 said: sorders, 08 August 2003 23:40 tarihinde demiş ki: gump editor'u dene galiba onla olur (emin degilim) itemin idsini bul guumpta sonra save pics de (sagdumeyi tiklayarak) sonra ciz ne istersen yap load de öyle yap bilemem yoksa hic yapmadıgım için[hline]Sørdêrs Icq UIN : 100182070 i hate my self and i want do die[b] - Kurt Cobain.[/i] BAkın Bu gumpeditor ve avatarpatchi demiorum size onları Kullanmayı cok iyi biliorumm... Kastetiğim Şeyy Arqas Shardınkdi Gm RObe larda Dragon resmi war bilmem dikkkat etinizmi iŞTE oNU nasıl yapıolar Paintshoplamı çiziolr çiziolarsa nasıl çizdiklerini ve Ve Gm robe un üstüne nasıl koyduklarını altarısanzz bana.............Cok Mutlu Olurum .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sorders Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 o zaman açtığın topic in burayla bir alakası yok sphere ile en azından konu dışı yada donanım yazılım yada garbage e fln aç byrayla alakası yok yani[hline]Sørdêrs Icq UIN : 100182070 i hate my self and i want do die[b] - Kurt Cobain.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sorders Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 ben senin yazdıgın forumdan sunu anlıyorum "arqas staff nasıl o dragonları o robelere ıslıyorlar" ..[hline]Sørdêrs Icq UIN : 100182070 i hate my self and i want do die[b] - Kurt Cobain.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cozefhine Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Ewet İşte Ohh Hele Şukur beni Anlayan birisi war :) peki nasıl yapıolar....??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 yaa onnar hazır onnarı arqas yapmadı ama nası yapıldıını bilmiorum[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sorders Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 ya onlar zor ya özel design prg ları var flm ne bielyim biraz çizim kasman lazım (kyat kalem) ama doru onlar hazırarkadasın dedıgı gıbı ama kendin daha güzellerini apabilirsin bazı oyunlarn jpg lerine bak siteleri dolas dragon demon yaz google a dragon pics diye arat flm[hline]Sørdêrs Icq UIN : 100182070 i hate my self and i want do die[b] - Kurt Cobain.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 o iş kasar hem nette bi sürü ööle kalkan robe fln var onnarı kullanın[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cozefhine Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Bivrip Arkadaşım Elrond um ben Cansın ya Baksana O siteler Nerde ....??hangileri Özelime Yaz iStersen sen ver o siteleri bana ben onları verdatya gecirim bana Grafiker arkadaş lazım aslında Verdatatan anlyan biri değil ben zaten baya geliştirdim verdata olayıunı kaptımm....Siteli verirsen Sewinirmm Bivrip(Elrond) I am Jonshon :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar