Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mul edit

Cozefhine

Öne çıkan mesajlar

said:
sorders, 08 August 2003 23:40 tarihinde demiş ki:
gump editor'u dene galiba onla olur (emin degilim) itemin idsini bul guumpta sonra save pics de (sagdumeyi tiklayarak) sonra ciz ne istersen yap load de öyle yap bilemem yoksa hic yapmadıgım için[hline]Sørdêrs
Icq UIN : 100182070

i hate my self and i want do die[b] - Kurt Cobain.[/i]

BAkın Bu gumpeditor ve avatarpatchi demiorum size onları Kullanmayı cok iyi biliorumm... Kastetiğim Şeyy Arqas Shardınkdi Gm RObe larda Dragon resmi war bilmem dikkkat etinizmi iŞTE oNU nasıl yapıolar Paintshoplamı çiziolr çiziolarsa nasıl çizdiklerini ve Ve Gm robe un üstüne nasıl koyduklarını altarısanzz bana.............Cok Mutlu Olurum .)
Sosyal ağlarda paylaş

ya onlar zor ya özel design prg ları var flm ne bielyim biraz çizim kasman lazım (kyat kalem) ama doru onlar hazırarkadasın dedıgı gıbı ama kendin daha güzellerini apabilirsin bazı oyunlarn jpg lerine bak siteleri dolas dragon demon yaz google a dragon pics diye arat flm[hline]Sørdêrs
Icq UIN : 100182070

i hate my self and i want do die[b] - Kurt Cobain.[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

Bivrip Arkadaşım Elrond um ben Cansın ya Baksana O siteler Nerde ....??hangileri Özelime Yaz iStersen sen ver o siteleri bana ben onları verdatya gecirim bana Grafiker arkadaş lazım aslında Verdatatan anlyan biri değil ben zaten baya geliştirdim verdata olayıunı kaptımm....Siteli verirsen Sewinirmm Bivrip(Elrond)

I am Jonshon :lol:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...