Sarsie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Şimdi beni kasıyor bitene civciv var civcivde hatun ha:Dispanyol kasarken uruk tronların arasında kaldım arkaya bakmadan kaçtım o sırada 5 trol dalmazmı :Dss sini işşallah koyar[signature][hline]No ban pls! Not:Hakiki sarsie benim bazıları sarsie_olimpia yazmış o gerçek sarsie değildir! Birebir konuşmak için [email protected] a beklerim Informer sana minnettarım sana borcumu ödeyeceğim!
Chuda Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Bayılıyorum sana yaaaa :)[signature][hline]Psycho_Killer
Sarsie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 offff lan yine yattık hatun pmden gülüyor hatun 27 yaşında bide :D[signature][hline]No ban pls! Not:Hakiki sarsie benim bazıları sarsie_olimpia yazmış o gerçek sarsie değildir! Birebir konuşmak için [email protected] a beklerim Informer sana minnettarım sana borcumu ödeyeceğim!
Sarsie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 aha trol parti yapıoz şu an buyse ss leri kocak[signature][hline]No ban pls! Not:Hakiki sarsie benim bazıları sarsie_olimpia yazmış o gerçek sarsie değildir! Birebir konuşmak için [email protected] a beklerim Informer sana minnettarım sana borcumu ödeyeceğim!
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 nerden nereye allahım ya :D[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin
-Cursed- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 :D:D:D::D:D[signature][hline]Name : xtx Clan : Yok Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :9xxx Server: Ares
Sarsie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ulan ben bu trolun ne deyimi imi!!1[signature][hline]No ban pls! Not:Hakiki sarsie benim bazıları sarsie_olimpia yazmış o gerçek sarsie değildir! Birebir konuşmak için [email protected] a beklerim Informer sana minnettarım sana borcumu ödeyeceğim!
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Lol[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 sarsie tüm topiclerini okuorum ama son 2-3 topicleri gercekten anlayamıorum. biraz daha acıklayıcı yaz. :([signature][hline] Nick : Oosjo_ Clan : LasombrA Job : Blade Master LvL : 6x NP : 50xxx Server: Diez
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 abi bunu gormemeişim benim topicle birleşsin[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 şok şok şok flash flash flash[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 :-([signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!!
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 hala kasiosaniz geliom tabi yerde varsa ?[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 gel gel trol kesioz parti lideri noob ama başka çare yok. lvl dif oluo.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 tmm ^^[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Evet arkadaşlar, son zamanlarda forum kurallarına uymayan bir çok topic / post gelmeye başladı... Artık bunları editlemek git gide daha fazla zaman alıyor. Dolayısıyla bundan sonra; Caps kullanılarak açılan topicler Caps içeren mesajlar "Aga soyle soylıım, geldım ama blmadim ne yapmam gerektgını solemırısınsın?" şeklinde yazılan mesajlar bilimum küfür içeren mesajlar Bir üstteki mesajdan alıntı yapılarak, destansı şekilde uzun olan mesajlar Bütün mesajları BOLD şeklinde yazan arkadaşların mesajları Kişiye, hakaret boyutunda yapılan eleştriler "FÜZE_ALİ, BANA ULAŞ AGA... MSN: PIRASA_LALESİ@hotmail..." şeklinde PM atmak yerine, topic açanların mesajları "ula ula benim topikim niye silindi?" diye tekrar açılan topicler tarafımdan veya alan yetkilisi diğer arkadaşlar tarafından SİLİNECEKTİR Buna rağmen bu tutumunu sürdüren arkadaşlar, paticik/ KO bölümünden uzaklaştırılacaktır... Kurallara uymadan yazdığınız mesajlar silinince, mesajı tekrar yazmak zorunda kalıcaksınız. O yüzden mümkün olduğunca uygun mesaj yazmanız hem sizin için hem de bizim için daha iyi olur. Herhangi bir sorunuz varsa PM yoluyla ulaşabilirsiniz... Teşekkürler... By: Murtaza[signature][hline]n00b
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 sen kimsin be pislik :D buyse a kaçtasınız?[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %17 Np:96k+ Clan:Sacred(UJIO atıcaklar galiba beni burdan xD)
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 [signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks
Informer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 pislik alan yetkilisi olamaya aday görünüyo galiba :-)8-)[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: Owned_By Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 kim bu pislik ? :D gel arena :P[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 kim bu pislik arenaya davet etmeden önce 2 kez düşün derim :D[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Informer, 19 Kasım 2005 19:28 tarihinde demiş ki: pislik alan yetkilisi olamaya aday görünüyo galiba :-)8-) yok bana Sacma geldi Takilin Ayrica Ben okadar ucukkacik biri Dilim kendi Sorunlarim Var Ugrasacak Birde Alan Yetkilisin omg :D Bu Bir Cılgınlık[signature][hline]n00b
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: fenerbahce, 19 Kasım 2005 19:29 tarihinde demiş ki: kim bu pislik arenaya davet etmeden önce 2 kez düşün derim :D Neyi Düsüncem?[signature][hline]n00b
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 a2 poli. luferson :)[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks
Informer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 hodri meydanmı ne ? :D[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: Owned_By Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior
Öne çıkan mesajlar