Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 "Noel Gecesi Kabusu" olarak Türkçe'mize çevrilen, senaryosu Tim Burton'a ait; Henry Selick tarafından çekilen Nightmare Before Christmas; keşke tv de tekrar verilse diyeceğim yegane kült filmdir.1993 yapımı olmasına rağmen inanılmz görüntüler sunmayı başaran bir müzikal/animasyon filmidir. Konu olarak; Hallowentown'un sahibi Jack Skellington'un başından geçenler ustalıkla anlatılmaktadır.Gerek görsel, gerek müzikal ürünler şölen niteliğindedir. Kesinlikle izlenmesi gerekenler listenize ekleyin derim. [spo1=Duvar Kağıdı][/spo][signature][hline]Büyümek istemiorum,Değişmek de istemiorum..-Benim hayvanat bahçesi =)-DUYURU ![Bu mesaj Sabrina tarafından 03 Kasım 2005 09:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konusu basit gelebilecek olsa da, görüntüleri (Tim Burton) ve müzikleriyle (Danny Elfman) arşivimizin en baş köşesine layık, dadından yinmiyecek başyapıt...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Tim Burton'un harika tarzını taşıyan film. Corpse Bride'ıda heyecanla bekliyorum.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ilk defa küçükken izlemiştim. daha sonra filmi hatırlayınca hemen kadıköye gidip aldım, ard arda iki kez izledim. kesinlikle izlenmesi gereken, kendi tarzını yaratan bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Resimdeki kadının tipi Emaleth'in avatara benzio gibi :)[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Greeny, 04 Kasım 2005 11:52 tarihinde demiş ki: Resimdeki kadının tipi Emaleth'in avatara benzio gibi :) o zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Evt, sally & jack :)[signature][hline]-Soy un perdedora.. -Nightmare Before Christmas -Gerçek efsane topik! -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Linu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 müzikleri süper bide jack in şarkılarını danny elfman sölemiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Hayal meyal hatırlıyorum bu filmi, şimdi tekrar indirmeye başladım. Üniv bağlantısı sağolsun 5dk ya bitmiş olacak ;) Hadi hayırlısı, bu akşama da eğlence çıktı. Teşekkürler hatırlattığın için.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Bişey deil.Ben kendi çektiğim cd yi kaybettim.Adsl de kotalı oldu napcaz :)[signature][hline]-Soy un perdedora.. -Nightmare Before Christmas -Gerçek efsane topik! -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Eheh, indirdim ben. İzledim ve çok güzel gerçekten. Malesef cd ye sığmıyor burun farkıyla (belki zipleyince falan sığar bilmiyorum) ama sığdırırsam ankaradaysan bi şekilde ulaştırmaya çalıştırırım.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Saol istanbuldayım da..Getirticez bi şekilde artık.[signature][hline]-Soy una ganadora.. -Nightmare Before Christmas -Gerçek efsane topik! -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 eski sevgilimi hatırlatıyo :([signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c FM1 0 2 . 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sramana Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 muhteşem bir tim burton filmi....müzikler danny elfman zaten mükemmel....bir kabus bu kadar yaşanası olur... corpse bride ı izledim...helena bonhem carter ve jonny depp....adamın kemik kadrosu....görüntülerde yine efsane yaratmış burton...ve müzikler yine mükemmel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Jonny Depp ve Tim Burton bi araya gelince zaten hep kusursuz bir şey çıkarıyorlar ortaya..[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Greeny, 04 Kasım 2005 11:52 tarihinde demiş ki: Resimdeki kadının tipi Emaleth'in avatara benzio gibi :) :D[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Johnny Depp de Tim Burton da idollerimdendir.[signature][hline]-Gerçek efsane topik! -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Tİm Burton Amca Adam iyi iş çıkarıyor başka söze gerek yok.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ben bayıldım filme harikaydı ya :) DVD RUlz hem görüntü hem kalite :D[signature][hline][b]zamana yükleme bütün sucları yanlız zaman değil sende değiştin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 NBC ı 42315234 kere izledim kusma derecesinde said: Rewendor, 05 Kasım 2005 14:06 tarihinde demiş ki: Jonny Depp ve Tim Burton bi araya gelince zaten hep kusursuz bir şey çıkarıyorlar ortaya.. misal hangi film?[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Charlie and the Chocolate Factory'yi pek sevmişti benim en yakın dostum... Zevkine güvenirim, izleyiciye soru sorma hakkımı kullanmak istiyorum[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Charlie and the Chocolate Factory tam rezaletti abi. daha dogrusu 22 yaşımda olan ben'in o filme gitmesi rezaletti ya neyse.. :P[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Ehue bilmiyorum, oldukça iyi yorumlar yapmıştı arkadaşım (Hala izlemedim filmi ben) kendisi ODTÜ'de müzikal toplululuğunda yönetmen olduğu için ben de inandım (Ühühü saftım o zamanlar). Yine de NBC'ı yapmış bi adamın kötü film yapabileceğini düşünmüyorum, tabii yaptığı filmler kişiden kişiye de değişiyo olabilir, mümkündür. (20 yaşında o da bu arada, yani biz 14 yaşında değiliz :-P)[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Charlie and the Chocolate Factory bence harika bir filmdi. Benim çok hoşuma gitti. 22 yaşına girmiş biri olarak söylüyorum.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Fistan, 17 Kasım 2005 00:58 tarihinde demiş ki: ... misal hangi film? Mesela bence charlinin çukulata fabrikası.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar