Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nightmare Before Christmas

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

"Noel Gecesi Kabusu" olarak Türkçe'mize çevrilen, senaryosu Tim Burton'a ait; Henry Selick tarafından çekilen Nightmare Before Christmas; keşke tv de tekrar verilse diyeceğim yegane kült filmdir.1993 yapımı olmasına rağmen inanılmz görüntüler sunmayı başaran bir müzikal/animasyon filmidir.

Konu olarak; Hallowentown'un sahibi Jack Skellington'un başından geçenler ustalıkla anlatılmaktadır.Gerek görsel, gerek müzikal ürünler şölen niteliğindedir.

Kesinlikle izlenmesi gerekenler listenize ekleyin derim.

[spo1=Duvar Kağıdı][/spo][signature][hline]Büyümek istemiorum,
Değişmek de istemiorum..
-Benim hayvanat bahçesi =)
-DUYURU !

[Bu mesaj Sabrina tarafından 03 Kasım 2005 09:25 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
Konusu basit gelebilecek olsa da, görüntüleri (Tim Burton) ve müzikleriyle (Danny Elfman) arşivimizin en baş köşesine layık, dadından yinmiyecek başyapıt...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için
Hayatım ölümün için
Ölümüm hayatın için
Ölümüm ölümün için
Mesaj tarihi:
ilk defa küçükken izlemiştim. daha sonra filmi hatırlayınca hemen kadıköye gidip aldım, ard arda iki kez izledim. kesinlikle izlenmesi gereken, kendi tarzını yaratan bir film.
Mesaj tarihi:
Hayal meyal hatırlıyorum bu filmi, şimdi tekrar indirmeye başladım. Üniv bağlantısı sağolsun 5dk ya bitmiş olacak ;) Hadi hayırlısı, bu akşama da eğlence çıktı. Teşekkürler hatırlattığın için.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
Eheh, indirdim ben. İzledim ve çok güzel gerçekten. Malesef cd ye sığmıyor burun farkıyla (belki zipleyince falan sığar bilmiyorum) ama sığdırırsam ankaradaysan bi şekilde ulaştırmaya çalıştırırım.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
muhteşem bir tim burton filmi....müzikler danny elfman zaten mükemmel....bir kabus bu kadar yaşanası olur...
corpse bride ı izledim...helena bonhem carter ve jonny depp....adamın kemik kadrosu....görüntülerde yine efsane yaratmış burton...ve müzikler yine mükemmel...
Mesaj tarihi:
said:
Greeny, 04 Kasım 2005 11:52 tarihinde demiş ki:
Resimdeki kadının tipi Emaleth'in avatara benzio gibi :)

:D[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i]
kalhiae
G3NK-Ster paradayz!
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
NBC ı 42315234 kere izledim kusma derecesinde

said:
Rewendor, 05 Kasım 2005 14:06 tarihinde demiş ki:
Jonny Depp ve Tim Burton bi araya gelince zaten hep kusursuz bir şey çıkarıyorlar ortaya..

misal hangi film?[signature][hline]FİLTHY PLAY!
*********...
Mesaj tarihi:
Charlie and the Chocolate Factory'yi pek sevmişti benim en yakın dostum... Zevkine güvenirim, izleyiciye soru sorma hakkımı kullanmak istiyorum[signature][hline][b]Hayatım hayatın için
Hayatım ölümün için
Ölümüm hayatın için
Ölümüm ölümün için
Mesaj tarihi:
Ehue bilmiyorum, oldukça iyi yorumlar yapmıştı arkadaşım (Hala izlemedim filmi ben) kendisi ODTÜ'de müzikal toplululuğunda yönetmen olduğu için ben de inandım (Ühühü saftım o zamanlar).

Yine de NBC'ı yapmış bi adamın kötü film yapabileceğini düşünmüyorum, tabii yaptığı filmler kişiden kişiye de değişiyo olabilir, mümkündür. (20 yaşında o da bu arada, yani biz 14 yaşında değiliz :-P)[signature][hline][b]Hayatım hayatın için
Hayatım ölümün için
Ölümüm hayatın için
Ölümüm ölümün için
Mesaj tarihi:
Charlie and the Chocolate Factory bence harika bir filmdi. Benim çok hoşuma gitti. 22 yaşına girmiş biri olarak söylüyorum.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
  • Yeni Oluştur...