Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nightmare Before Christmas

Sabrina

Öne çıkan mesajlar

"Noel Gecesi Kabusu" olarak Türkçe'mize çevrilen, senaryosu Tim Burton'a ait; Henry Selick tarafından çekilen Nightmare Before Christmas; keşke tv de tekrar verilse diyeceğim yegane kült filmdir.1993 yapımı olmasına rağmen inanılmz görüntüler sunmayı başaran bir müzikal/animasyon filmidir.

Konu olarak; Hallowentown'un sahibi Jack Skellington'un başından geçenler ustalıkla anlatılmaktadır.Gerek görsel, gerek müzikal ürünler şölen niteliğindedir.

Kesinlikle izlenmesi gerekenler listenize ekleyin derim.

[spo1=Duvar Kağıdı][/spo][signature][hline]Büyümek istemiorum,
Değişmek de istemiorum..
-Benim hayvanat bahçesi =)
-DUYURU !

[Bu mesaj Sabrina tarafından 03 Kasım 2005 09:25 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

muhteşem bir tim burton filmi....müzikler danny elfman zaten mükemmel....bir kabus bu kadar yaşanası olur...
corpse bride ı izledim...helena bonhem carter ve jonny depp....adamın kemik kadrosu....görüntülerde yine efsane yaratmış burton...ve müzikler yine mükemmel...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Ehue bilmiyorum, oldukça iyi yorumlar yapmıştı arkadaşım (Hala izlemedim filmi ben) kendisi ODTÜ'de müzikal toplululuğunda yönetmen olduğu için ben de inandım (Ühühü saftım o zamanlar).

Yine de NBC'ı yapmış bi adamın kötü film yapabileceğini düşünmüyorum, tabii yaptığı filmler kişiden kişiye de değişiyo olabilir, mümkündür. (20 yaşında o da bu arada, yani biz 14 yaşında değiliz :-P)[signature][hline][b]Hayatım hayatın için
Hayatım ölümün için
Ölümüm hayatın için
Ölümüm ölümün için
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...