Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fotomaç'ın Ayıbı !!

SbNN

Öne çıkan mesajlar

ne ayıbı be onların basını daha beter şeyler yazdı niye onlara bu tepkiyi vermediniz . adamlar karı gibi maç bitince kaçtı işte kaçarken sağa sola tekme attılar bu kadar basit .[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME!
erkek adam renkli takım tutmaz !!
Be$iKTa$

Sosyal ağlarda paylaş

bence bu tarz mansetler cocukta.yane biz attik diye deil.bir ingiliz gazetesi bir italyan takimi icin boyle bir manset atsada cocukca bulurdum.sacma yane sozle yik komik (!) resimlerle deil..[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

Darkness WebPage | msn : [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Gazetelerimiz sırf yurtdışı gazetelerinden özenti olduğu için, artık hakaret kısmı bile aynen alınıp başsayfaya konuluyor. Zaten yazılarına enseye şaplak döte barnak havası olan gazetelerden nefret ederim. Gazete dediğin biraz ciddi olur, ne bu kanka muhabbeti dönüyor yazılarda. Belki ben isviçreliyim, spor haberlerini öğrenmek istiyorum. Bu abuk subuk, hakaret içeren yazıları okumak zorunda değilim ki.

Ha isviçreliler yapmış bizde yaparız. Bu mantalite yüzünden bu hale geldik zaten.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-
Sosyal ağlarda paylaş

Evet şimdi Turgay Şeren'e bağlanıyoruz...

-Evet Turgay hocam söz sende
-Ya yok ebesinin ................[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki:
angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P
Garbage
Sosyal ağlarda paylaş

Sonucunda ayıp ama..
bizde elimiz kolumuz bağlı duramazdık (bu şekilde değil tabi)
maç öncesi ve maç sonrası yaşanan çok kötü şeyler oldu.bunları hepimiz biliyoruz heralde

ama daha güzel bir şekilde bize yapılan bu terbiyesizliğe karşı çıkabilirdik..(ne kadar çıkardık o ayrı )[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Sosyal ağlarda paylaş

isviçreliler istiklal marşı okunurken ıslıkladılar

bu adamları savunun daha siz doğru fotomaç haklı erkek oyunu ya[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki:
Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!!
Sosyal ağlarda paylaş

Ne alakası var sevgili PATİ'ler...

Seviyesizliğe seviyesiz karşılık vermek??
Bunu alkışlamak??
Hem de burada paticikte.

Bu gazete müsveddesinden çok alkış tutan patileri KINIYORUM.

Çok çirkin. çoook.[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...