Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye'nin FIFA üyeliği askıya alınabilir

rahatsiz

Öne çıkan mesajlar

said:
Fistan, 17 Kasım 2005 17:12 tarihinde demiş ki:
başbakan uyuyo mu?

uefa başkanlığına soyunmuş diyolar. başbakanlığı bırakcakmış sırf bu yüzden.

[hline]

alsınlar askıya çekilmiyor bu stres, en azından yenilcek takım olmayınca üzülmüyoz.

"futbol maçlarına kurtuluş savaşı gibi bakıyoruz" spor yazarının biri diyodu.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

Fifa Başkanı Blatter bir kere objektiflikten tamamen uzak bir açıklama yaptı.
Elinde hiçbir rapor,belge yok maç kasetleri bile eline ulaşmamış.Sadece dayak yiyen çocuğun abisi gibi kalktı basın toplantısı yaptı.
Duygularıma hakim olamıyorum maçı bir isviçreli olarak seyrettim dedi.
İsviçrenin de yaptıkları vardı.
Rezalet ya.
Ama Fifa da haklı merkez İsviçrede zaten İsviçrelilerin yönettiği bir kurum.
İstediği hakemi atarlar istediklerini yaparlar.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mad_Wolf, 17 Kasım 2005 15:28 tarihinde demiş ki:
valla haklisin sevgili dostlarim
adamlar orda bizim yaptiklarimizin aynisi yapti
ucak iner inmez orda olmamasi gereken bir ton adam, adamlarin gozune pankartlar soktuk ki bu fiili tacizdir
sonra yumurta attik ki bu da onceden organize olmus birseydi sayahada madde attik
alpay kudurmus gibiydi ki bence millit takimi o yakti...
Sonra mac bitiminde mehmet in adama celme takmasi alpayin arkadan adama girismesi falan
bunlarin hepsinin aynisini bize orda yaptilar dimi

Adamlarin orda yaptigi tek sey gazetelerinde yazi yazip, istiklal marsini isliklayip, ilk mac tac atacak olan isvicrelinin yedek kulubesine artisltlik yapmasi ki bu hareket bizi sinirlendirmak icin yapilmisti

onun disinda saha disinda hicbirsey olmamistir
ama biz gene yaptik yapacagimizi maci daha ilk gunden savas havasina soktuk.

Bence gitmeyi hak etmedik
ve gidemedik
sen gurup maclarinda hicbirsey oynamayacan (deplasmandaki danimarka maci disinda) birde dunku mac sonra da diecen ki bizim hakkimizdi yok oyle

simdi de cezasimi cekiyoruz

mad wolf senin futbol bilginden suphe duyuyorum. ne demek haketmedik lan 4 gol attık 4 gol.! verilmeyen penaltıları da ekle!
ne etti? haketmek icin kac atalım 10 mu 20 mi 90 mı ? her dakikaya 1 gol mu sıgdıralım? 4 gol attıgımız isvicrenin toplam 7 gol yediğini solememe gerek yok snrm[signature][hline][b]"Siyah-Beyaz <=> öLüm-ya$am"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LathspeLL, 17 Kasım 2005 15:38 tarihinde demiş ki:
Bence bizim futbolcular, bizim taraftarlar adam olmadığı sürece ne turnuva olsun burda ne bişey. Nedir bu hayvanlık ya. Tavrını koyda bir yere kadar yani.

ne hayvanlıgı lan ben orda olsam o koridorda agızlarını burunlarını dagıtırdım[signature][hline][b]"Siyah-Beyaz <=> öLüm-ya$am"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...