fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 asya da şampiyon oluruz eheuh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebby Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 böle bisi olursa hiç girmeyelim artık böle rezillik olmaz bırakın soksunlar bi yerlerine kupalarını adiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Fistan, 17 Kasım 2005 17:12 tarihinde demiş ki: başbakan uyuyo mu? uefa başkanlığına soyunmuş diyolar. başbakanlığı bırakcakmış sırf bu yüzden. [hline] alsınlar askıya çekilmiyor bu stres, en azından yenilcek takım olmayınca üzülmüyoz. "futbol maçlarına kurtuluş savaşı gibi bakıyoruz" spor yazarının biri diyodu.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Alpay döver o adamı ya...[signature][hline]We're Opeth from Sweden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Asya'daki samp. katilsak degisik olur bence hos bile olur :)) futbolumuz ilerlemez ama olsun (sanki cok ilerledide...)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Half_Cow, 17 Kasım 2005 16:26 tarihinde demiş ki: Dünya kaybeder biz değil :D[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 fare dağa küsmüş dağın haberi yok[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Half_Cow, 17 Kasım 2005 16:26 tarihinde demiş ki: Dünya kaybeder biz değil Kedi uzanamadigi cigere seninki benden kara...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Fifa Başkanı Blatter bir kere objektiflikten tamamen uzak bir açıklama yaptı. Elinde hiçbir rapor,belge yok maç kasetleri bile eline ulaşmamış.Sadece dayak yiyen çocuğun abisi gibi kalktı basın toplantısı yaptı. Duygularıma hakim olamıyorum maçı bir isviçreli olarak seyrettim dedi. İsviçrenin de yaptıkları vardı. Rezalet ya. Ama Fifa da haklı merkez İsviçrede zaten İsviçrelilerin yönettiği bir kurum. İstediği hakemi atarlar istediklerini yaparlar.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 @rahatsiz: ne dunya patronu lan seyimin patronu verdikleri hakemlere bakın. deli olacam ya[signature][hline][b]"Siyah-Beyaz <=> öLüm-ya$am" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Mad_Wolf, 17 Kasım 2005 15:28 tarihinde demiş ki: valla haklisin sevgili dostlarim adamlar orda bizim yaptiklarimizin aynisi yapti ucak iner inmez orda olmamasi gereken bir ton adam, adamlarin gozune pankartlar soktuk ki bu fiili tacizdir sonra yumurta attik ki bu da onceden organize olmus birseydi sayahada madde attik alpay kudurmus gibiydi ki bence millit takimi o yakti... Sonra mac bitiminde mehmet in adama celme takmasi alpayin arkadan adama girismesi falan bunlarin hepsinin aynisini bize orda yaptilar dimi Adamlarin orda yaptigi tek sey gazetelerinde yazi yazip, istiklal marsini isliklayip, ilk mac tac atacak olan isvicrelinin yedek kulubesine artisltlik yapmasi ki bu hareket bizi sinirlendirmak icin yapilmisti onun disinda saha disinda hicbirsey olmamistir ama biz gene yaptik yapacagimizi maci daha ilk gunden savas havasina soktuk. Bence gitmeyi hak etmedik ve gidemedik sen gurup maclarinda hicbirsey oynamayacan (deplasmandaki danimarka maci disinda) birde dunku mac sonra da diecen ki bizim hakkimizdi yok oyle simdi de cezasimi cekiyoruz mad wolf senin futbol bilginden suphe duyuyorum. ne demek haketmedik lan 4 gol attık 4 gol.! verilmeyen penaltıları da ekle! ne etti? haketmek icin kac atalım 10 mu 20 mi 90 mı ? her dakikaya 1 gol mu sıgdıralım? 4 gol attıgımız isvicrenin toplam 7 gol yediğini solememe gerek yok snrm[signature][hline][b]"Siyah-Beyaz <=> öLüm-ya$am" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: LathspeLL, 17 Kasım 2005 15:38 tarihinde demiş ki: Bence bizim futbolcular, bizim taraftarlar adam olmadığı sürece ne turnuva olsun burda ne bişey. Nedir bu hayvanlık ya. Tavrını koyda bir yere kadar yani. ne hayvanlıgı lan ben orda olsam o koridorda agızlarını burunlarını dagıtırdım[signature][hline][b]"Siyah-Beyaz <=> öLüm-ya$am" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar