codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 okulda duvara yumruk atmak suçundan(okul malına zarar) kınama aldım müdür beni tanıdıından kınama verdi, bi daha yaprsam uzaklaştıma alırmışım bi gazla ataçtan ve kalemin arka tarafından yararlanarak kitli dolapları açmaya başladım, bi sınıftaki bilgisayar dolabının kilitini açarken içine ataç sıkıştırdım(istemeden oldu) okul malına nasıl zarar verilirmiş görsünler ps: kınama : uyarı, bi daha olursa suçu çekersin ps2: hafif hiperaktifitem olduğumu, ve çabuk gaza geldiğimi farkettim :D[signature][hline]The goblin word for "flying" is more accurately translated as "falling slowly" Empires rise and fall, but evil is eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 napıyosun sen ya ![signature][hline]proud member of the thievery corporation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 okuldaki cezalar "al sana uleeen" demek için değil, yaptığının yanlış olduğunu göstermek için verilir. yani okul malına zarar vermek yanlıştır. ve dolayısıyla "okul malına nasıl zarar verilirmiş görsünler" diyerek zarar vermek de yanlıştır.[signature][hline]Forumlarımızda kullanılan imzanız: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 sinirden o da[signature][hline]The goblin word for "flying" is more accurately translated as "falling slowly" Empires rise and fall, but evil is eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 adam lockpick kasıyo[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mouahua bende Lise 2 de uzaklaştırma alacaktım gerçi bizim olay biraz karışık.Kınama aldım kuzenimle 2 arkadaş uzaklaştırma aldı.Zor yırttım walla.Fazla takma derim ben.[signature][hline]Palantis Moderatör İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ilkokulda simit oynadım diye disiplinde vermişlerdi :) ama bi şey olmamışrı[signature][hline]The goblin word for "flying" is more accurately translated as "falling slowly" Empires rise and fall, but evil is eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: SoulCube, 18 Kasım 2005 14:32 tarihinde demiş ki: adam lockpick kasıyo hehe :)[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn [Bu mesaj Finrod tarafından 18 Kasım 2005 14:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 yaa bosver.hayatını yasa:)okulun mallarınada zarar verme kızarım haa:D[signature][hline]your pretty face is going to hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HainPanda Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 duvar kırıldıdamı ceza aldın aksi halde çok saçma olur. e duvarında kırıldığını pek sanmıyorum..[signature][hline]bir yardım elide siz uzatın ==>Filmation's Ghostbusters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 bizim arkadas ''zong'' dedigi içn 1 gun uzaklaştirma almişti[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili Üç boyutlu bir dünyada Seve seve kaybedilen Şike şike kazanilan Ağır siklet bir oyundur hayat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: SoulCube, 18 Kasım 2005 14:32 tarihinde demiş ki: adam lockpick kasıyo [/quote Euehuzhushueh :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Thealon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: Thealon, 18 Kasım 2005 15:40 tarihinde demiş ki: said: SoulCube, 18 Kasım 2005 14:32 tarihinde demiş ki: adam lockpick kasıyo Euehuzhushueh :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 bişi olmaz kınamada benim arkadaş her sene 5 gün uzaklaştırma aldı benle beraber okulu bitirdi[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Masteis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Afferim şimdi... O mallara zarar verince ne oluyor? Hani şu "Hocalara kafa tutarım, kınama disiplin beni sarmaz da hedehödö" die okul çapında karizma yapma cabasında isen bence vazgeç. Yada şöyle düşün; biri senin evine geliyor kilidinizi bozuyor, duvarlarınızı yumrukluyor. Ne düşünürsün? Onu bırak o okul sana ait değil kaç kişi öğrenim görüyor o okulda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Heh bi kere uzaklaştırma al ilerde arkadaş ortamında konuşacak muhabbetin olsun.Ben çok eziliyom kınama aldım diyince :P[signature][hline]Palantis Moderatör İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dolis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ben hocaya kadın dedim die aldım zaten hocada arkamızdaymış hehehe uzaklaştırma aldım ama pek takma kafana not: hoca zaten kadındı :) ama kadın agroymuş ehehehhe :)[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 60 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) http://forum.paticik.com/view.php?id=128371 (oku kop) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Horrible Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 başka mala zarar vermen çok yanlış... Okulun sadece duvara vurdun diye disiplin cezası vermesi de yanlış bence.Nitekim bizim karşımızdaki sınıf 4 defa sınıf kapısını kırdılar,ama disiplin suçu almadılar.sadece kapının parasnını ödediler :p[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… lonly_restless Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 duvaraaaaa,yumruk attın diyeeeeeee?oooowwww!!!!!!!! neymiş o öle be?!bide kınama ha?enteresan yani... en güzeli öle bi anda kendini bırakıyosun,başlıosun bağırıp çağırmaya(kendini kaybedinceye kadar),sonra kendini resetleyip ciddi ciddi bayılıosun.gözlerini açtıın anda müdür,yardımcısı,hatrı sayılır sayıda öğretmen...hepsi başında pervane:) gör bak ne kınama ne uzaklaştırma...nerdeyse kafa üstünde taşıcaklar.. bi dene istersen.yani benimki tecrübeyle bir iki kere sabitlendide:)[signature][hline]HAYATA TERSTEN BAKTIĞINDA BİTİP TÜKENMEK ÇOK KOLAY.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 *Kın kın kın kın* yaptılar mı?[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sensible Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 "hiperaktifite" ?[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Razu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: Cuma, 18 Kasım 2005 15:15 tarihinde demiş ki: bizim arkadas ''zong'' dedigi içn 1 gun uzaklaştirma almişti oharey ayni nedenden bende uzaklaştırma aldım...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… _TaYFo_ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 İyi halt yemişsin.Rahat duramıyorsun dimi.Bilgisisayarların ne günahı var yok ataç sokmalar çocukça şeyler peh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kreese Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: Cuma, 18 Kasım 2005 15:15 tarihinde demiş ki: bizim arkadas ''zong'' dedigi içn 1 gun uzaklaştirma almişti o olayı foruma yazmıştı arkadaşın biraz karışıktı :)[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Razu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 linkini verebilir misiniz o olayın ya bızım olay olmasın?[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
Thealon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: Thealon, 18 Kasım 2005 15:40 tarihinde demiş ki: said: SoulCube, 18 Kasım 2005 14:32 tarihinde demiş ki: adam lockpick kasıyo Euehuzhushueh :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 bişi olmaz kınamada benim arkadaş her sene 5 gün uzaklaştırma aldı benle beraber okulu bitirdi[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Masteis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Afferim şimdi... O mallara zarar verince ne oluyor? Hani şu "Hocalara kafa tutarım, kınama disiplin beni sarmaz da hedehödö" die okul çapında karizma yapma cabasında isen bence vazgeç. Yada şöyle düşün; biri senin evine geliyor kilidinizi bozuyor, duvarlarınızı yumrukluyor. Ne düşünürsün? Onu bırak o okul sana ait değil kaç kişi öğrenim görüyor o okulda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Heh bi kere uzaklaştırma al ilerde arkadaş ortamında konuşacak muhabbetin olsun.Ben çok eziliyom kınama aldım diyince :P[signature][hline]Palantis Moderatör İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dolis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ben hocaya kadın dedim die aldım zaten hocada arkamızdaymış hehehe uzaklaştırma aldım ama pek takma kafana not: hoca zaten kadındı :) ama kadın agroymuş ehehehhe :)[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 60 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) http://forum.paticik.com/view.php?id=128371 (oku kop) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Horrible Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 başka mala zarar vermen çok yanlış... Okulun sadece duvara vurdun diye disiplin cezası vermesi de yanlış bence.Nitekim bizim karşımızdaki sınıf 4 defa sınıf kapısını kırdılar,ama disiplin suçu almadılar.sadece kapının parasnını ödediler :p[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… lonly_restless Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 duvaraaaaa,yumruk attın diyeeeeeee?oooowwww!!!!!!!! neymiş o öle be?!bide kınama ha?enteresan yani... en güzeli öle bi anda kendini bırakıyosun,başlıosun bağırıp çağırmaya(kendini kaybedinceye kadar),sonra kendini resetleyip ciddi ciddi bayılıosun.gözlerini açtıın anda müdür,yardımcısı,hatrı sayılır sayıda öğretmen...hepsi başında pervane:) gör bak ne kınama ne uzaklaştırma...nerdeyse kafa üstünde taşıcaklar.. bi dene istersen.yani benimki tecrübeyle bir iki kere sabitlendide:)[signature][hline]HAYATA TERSTEN BAKTIĞINDA BİTİP TÜKENMEK ÇOK KOLAY.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 *Kın kın kın kın* yaptılar mı?[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sensible Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 "hiperaktifite" ?[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Razu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: Cuma, 18 Kasım 2005 15:15 tarihinde demiş ki: bizim arkadas ''zong'' dedigi içn 1 gun uzaklaştirma almişti oharey ayni nedenden bende uzaklaştırma aldım...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… _TaYFo_ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 İyi halt yemişsin.Rahat duramıyorsun dimi.Bilgisisayarların ne günahı var yok ataç sokmalar çocukça şeyler peh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kreese Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: Cuma, 18 Kasım 2005 15:15 tarihinde demiş ki: bizim arkadas ''zong'' dedigi içn 1 gun uzaklaştirma almişti o olayı foruma yazmıştı arkadaşın biraz karışıktı :)[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Razu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 linkini verebilir misiniz o olayın ya bızım olay olmasın?[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 bişi olmaz kınamada benim arkadaş her sene 5 gün uzaklaştırma aldı benle beraber okulu bitirdi[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Afferim şimdi... O mallara zarar verince ne oluyor? Hani şu "Hocalara kafa tutarım, kınama disiplin beni sarmaz da hedehödö" die okul çapında karizma yapma cabasında isen bence vazgeç. Yada şöyle düşün; biri senin evine geliyor kilidinizi bozuyor, duvarlarınızı yumrukluyor. Ne düşünürsün? Onu bırak o okul sana ait değil kaç kişi öğrenim görüyor o okulda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Heh bi kere uzaklaştırma al ilerde arkadaş ortamında konuşacak muhabbetin olsun.Ben çok eziliyom kınama aldım diyince :P[signature][hline]Palantis Moderatör İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ben hocaya kadın dedim die aldım zaten hocada arkamızdaymış hehehe uzaklaştırma aldım ama pek takma kafana not: hoca zaten kadındı :) ama kadın agroymuş ehehehhe :)[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 60 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) http://forum.paticik.com/view.php?id=128371 (oku kop) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 başka mala zarar vermen çok yanlış... Okulun sadece duvara vurdun diye disiplin cezası vermesi de yanlış bence.Nitekim bizim karşımızdaki sınıf 4 defa sınıf kapısını kırdılar,ama disiplin suçu almadılar.sadece kapının parasnını ödediler :p[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lonly_restless Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 duvaraaaaa,yumruk attın diyeeeeeee?oooowwww!!!!!!!! neymiş o öle be?!bide kınama ha?enteresan yani... en güzeli öle bi anda kendini bırakıyosun,başlıosun bağırıp çağırmaya(kendini kaybedinceye kadar),sonra kendini resetleyip ciddi ciddi bayılıosun.gözlerini açtıın anda müdür,yardımcısı,hatrı sayılır sayıda öğretmen...hepsi başında pervane:) gör bak ne kınama ne uzaklaştırma...nerdeyse kafa üstünde taşıcaklar.. bi dene istersen.yani benimki tecrübeyle bir iki kere sabitlendide:)[signature][hline]HAYATA TERSTEN BAKTIĞINDA BİTİP TÜKENMEK ÇOK KOLAY.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 *Kın kın kın kın* yaptılar mı?[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 "hiperaktifite" ?[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: Cuma, 18 Kasım 2005 15:15 tarihinde demiş ki: bizim arkadas ''zong'' dedigi içn 1 gun uzaklaştirma almişti oharey ayni nedenden bende uzaklaştırma aldım...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 İyi halt yemişsin.Rahat duramıyorsun dimi.Bilgisisayarların ne günahı var yok ataç sokmalar çocukça şeyler peh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: Cuma, 18 Kasım 2005 15:15 tarihinde demiş ki: bizim arkadas ''zong'' dedigi içn 1 gun uzaklaştirma almişti o olayı foruma yazmıştı arkadaşın biraz karışıktı :)[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 linkini verebilir misiniz o olayın ya bızım olay olmasın?[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar