Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kınama almak

codename_curse

Öne çıkan mesajlar

okulda duvara yumruk atmak suçundan(okul malına zarar) kınama aldım
müdür beni tanıdıından kınama verdi, bi daha yaprsam uzaklaştıma alırmışım
bi gazla ataçtan ve kalemin arka tarafından yararlanarak kitli dolapları açmaya başladım, bi sınıftaki bilgisayar dolabının kilitini açarken içine ataç sıkıştırdım(istemeden oldu)

okul malına nasıl zarar verilirmiş görsünler

ps: kınama : uyarı, bi daha olursa suçu çekersin

ps2: hafif hiperaktifitem olduğumu, ve çabuk gaza geldiğimi farkettim
:D[signature][hline]The goblin word for "flying" is more accurately translated as "falling slowly"
Empires rise and fall, but evil is eternal

Sosyal ağlarda paylaş

okuldaki cezalar "al sana uleeen" demek için değil, yaptığının yanlış olduğunu göstermek için verilir.

yani okul malına zarar vermek yanlıştır. ve dolayısıyla "okul malına nasıl zarar verilirmiş görsünler" diyerek zarar vermek de yanlıştır.[signature][hline]Forumlarımızda kullanılan imzanız:
Sosyal ağlarda paylaş

Afferim şimdi... O mallara zarar verince ne oluyor? Hani şu "Hocalara kafa tutarım, kınama disiplin beni sarmaz da hedehödö" die okul çapında karizma yapma cabasında isen bence vazgeç. Yada şöyle düşün; biri senin evine geliyor kilidinizi bozuyor, duvarlarınızı yumrukluyor. Ne düşünürsün? Onu bırak o okul sana ait değil kaç kişi öğrenim görüyor o okulda.
Sosyal ağlarda paylaş

ben hocaya kadın dedim die aldım zaten hocada arkamızdaymış

hehehe uzaklaştırma aldım ama pek takma kafana

not: hoca zaten kadındı :) ama kadın agroymuş ehehehhe :)[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 60 orc rogue )
EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter )
http://forum.paticik.com/view.php?id=128371
(oku kop)
Sosyal ağlarda paylaş

başka mala zarar vermen çok yanlış...
Okulun sadece duvara vurdun diye disiplin cezası vermesi de yanlış bence.Nitekim bizim karşımızdaki sınıf 4 defa sınıf kapısını kırdılar,ama disiplin suçu almadılar.sadece kapının parasnını ödediler :p[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Sosyal ağlarda paylaş

duvaraaaaa,yumruk attın diyeeeeeee?oooowwww!!!!!!!!
neymiş o öle be?!bide kınama ha?enteresan yani...
en güzeli öle bi anda kendini bırakıyosun,başlıosun bağırıp çağırmaya(kendini kaybedinceye kadar),sonra kendini resetleyip ciddi ciddi bayılıosun.gözlerini açtıın anda müdür,yardımcısı,hatrı sayılır sayıda öğretmen...hepsi başında pervane:)
gör bak ne kınama ne uzaklaştırma...nerdeyse kafa üstünde taşıcaklar..
bi dene istersen.yani benimki tecrübeyle bir iki kere sabitlendide:)[signature][hline]HAYATA TERSTEN BAKTIĞINDA BİTİP TÜKENMEK ÇOK KOLAY....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuma, 18 Kasım 2005 15:15 tarihinde demiş ki:
bizim arkadas ''zong'' dedigi içn 1 gun uzaklaştirma almişti

o olayı foruma yazmıştı arkadaşın biraz karışıktı :)[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki:
Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...