robinson Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 hımm 8 falan olabilir 10 bayar ama. Bir de demin bir tane bölüm açıldı. herkesi şutladı server'dan şimdi de map'i inderemediğinden giremiyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 ben giriyorum ama map buglı resmen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 hmm alla alla bakayim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 death haritasi olabilir, kaldirdim sistemden.. ayni sorunu yasarsaniz bildirin yine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 "could not download map file" hatası arada bir veriyor. oyundan çıkıp girerseniz ya da başka bir servera girip sonra tekrar paticik e girerseniz düzelir. her serverda oluyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 yok bu başka bir şeydi..giriyorsun mavi ve kırmızı bayrak yukardan aşağı dolanıyor falan giren adamlara ping kick fala natıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Tek server varken ortada ctf olması yanlış.Default online 8 10 player olsa tamam da şimdi giriyosun 3 4 kişi oluyo haliyle ctf nin keyfi olmuyo bu kadar az kişide.Ama Dm de 3 4 kişi de olsa gayet eglenceli olabiliyo.Tek server biraz daha surcekse Dm olmasından yanayım.Aksi halde server ın bos oldugu sure daha baskın olacak hep. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 2-3 server acilacak, anasayfa olsun o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 ctf devam bence..ama flag sınırı 10 olsun ya da 8..4 çok az.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Soldat-tr.com bu oyunda Türkler için en iyi adres. Oyunda ne kadar küçük yaşta oyunca olsada , gene clanca kapışabileceğiniz baya iyi clanlar bulunmakta. Baya kaliteli serverlar , sorunu yok pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 ctf olmasin, server ne zaman girsem bombos, yeterince kalabalik degiliz ctf oynamak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 soldat oynayan şimdi? bir de evet, ctf olmasın lütfen normal map rotation içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 evt bencede ctf olmamalı yeterli cogunluk saglanamıyor ve az kisiylede tadı cıkmıyor. deathmatch pls. ama ctf için 2. bi serv açılsa maç falan yapılma olaylarına girişilse pek hoş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 klan sistemi vari bişey iyi olabilir ama henüz yeterli çoğunluk yok bence bunu uygulamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Ben mi yanlış servera giriyorum, yoksa serverdaki 20 kişi kim. Zaten arızalı oynuyor çoğu, ayar oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 ne 20si ya göçük şu an server bende öyle gözüküyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 server ne göçük nede 20 kişi var. dimdik tek başına ayakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 gelin de adam vurayım yav.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 şifre koyulduktan sonrada pek bi boş oldu yaw =) ortası yok mudur bunun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 şifre neden kondu ki ya?üye alımı açılana kadar şifre kalksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 bencede şifre kalksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 başar gel hadi kapışalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 gelin hadi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 abi öss'ye hazırlanan adama 12:40 da ge de kapışalım denmez :) ben zaten 3+ oyuncu görünce dalıyorum server'a :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 tamam giriyoruz hadi,serveri boş görmekten moralım bozuluyor :D geçen bir kez 7 kişi oynadık bir daha görmedim o kadarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar