Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

16 Kasım 2005: Türkiye-İsviçre..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ulan necati :@olsun kocum atıccakkk atıcak eksin atıcak hakan atar emre atar hakan atar inşallah alırısw[signature][hline]--Borgır--
[ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki:

chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]

[Bu mesaj Shagrath tarafından 16 Kasım 2005 20:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
adamlar ne kadar çirkef ya bi yere yatıolar b
saat sürüyo walla işini iyi biliolar..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
said:
Loli-pop, 16 Kasım 2005 20:48 tarihinde demiş ki:
adamlar ne kadar çirkef ya bi yere yatıolar b
saat sürüyo walla işini iyi biliolar..

harbiden haa kıl oldum burda[signature][hline]--Borgır--

chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
Mesaj tarihi:
off alpay sımdı elle oynamasa ne gusel 1 tane daha atıp yenerdık[signature][hline]--Borgır--

Mesaj tarihi:
hani sarı kart nıye vermıyor bu hakem yaa herıfe bak kırmızı yemesın dıye sarı vermıyo bu kadar o.ç lık olmas!!![signature][hline]--Borgır--

Mesaj tarihi:
ıste gırmıs bı tarafına sarı kartı ... hakemın off yaa hadı koclarım yaa gıcık oldum kendımı patı ye verdim =)[signature][hline]--Borgır--

Mesaj tarihi:
ne oldu ya öle ofsayt mı olur..?[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
Mesaj tarihi:
gooollllllllll[signature][hline]--Borgır--

Mesaj tarihi:
HAKAAAAAN GOOOOOLL[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do?
- l don't want to know.
- Just keep swimming.What do we do?We swim, swim
- Dory, no singing.
Mesaj tarihi:
ggggggggolllllll halan şükür[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
Mesaj tarihi:
HAKANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN GOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLL[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
  • Yeni Oluştur...