Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

16 Kasım 2005: Türkiye-İsviçre..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gggggooooolllll tuncay....[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLL[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Mesaj tarihi:
ALTIN KAFA TUNCAY ASDFASDFDASF[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Mesaj tarihi:
aferreen ulaeeyn.. :))[signature][hline]Mayhem, 16 Haziran 2005 00:38 tarihinde demiş ki:
Benim babamda pipili kız, ona anneler gününde hediye almıştım.
Mesaj tarihi:
gGGGOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLL[signature][hline]--Borgır--
[ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki:

chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
Mesaj tarihi:
ne güzel kafa o ne guzel..:D[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
gol ulan hehey![signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do?
- l don't want to know.
- Just keep swimming.What do we do?We swim, swim
- Dory, no singing.
Mesaj tarihi:
ALTIN KAFA[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
[/b]
Mesaj tarihi:
heLallll beeeee ulan ne bagırdım hee geriye kaldı 3 hol öoh beee[signature][hline]--Borgır--
[ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki:

chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
Mesaj tarihi:
ya of cok yakındı be[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do?
- l don't want to know.
- Just keep swimming.What do we do?We swim, swim
- Dory, no singing.
  • Yeni Oluştur...