Revenant Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ya sikerim bu nasil is amina kodumunun koyluleri gitti biz kaldik.. alpay katletti maci defolsun gitsin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: Fistan, 16 Kasım 2005 22:13 tarihinde demiş ki: İSTİFAA İSTİFAA FATİH TERİM İSTİFAA!!!!11 saçmalama yaw[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 54 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Şabana bişey demiyorum gerizekalı herif. onu milli takımda oynatan FTerim malında kabahat.[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 bi macera daha sona erdi ya biz neden eziğiz offffffffff[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 2. golden sonra ezikleşip hakanı istemiorus ve fenerbahçe die bağırmaya başlayan ezik taraftar zihniyeti asıl senin allah belanı versin![signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 daha once yazmıstım biraz erken oldu galba yine yazayım ggplxthxby3 olduk..elim titriyo hala bu mac nası bu hallere geldi anlayamıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 hala hakem diye sacmalamayin duzgun bi hakem olsa 11 kisi tamamlayamazdik bu maci. hakem turkiye lehine kararlar verdi defansin rezilliginden 2 gol yedik. yazik oldu[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: heso, 16 Kasım 2005 22:15 tarihinde demiş ki: said: Fistan, 16 Kasım 2005 22:13 tarihinde demiş ki: İSTİFAA İSTİFAA FATİH TERİM İSTİFAA!!!!11 saçmalama yaw ne saçmalayacam isviçrede kaybettik biz bu turu..[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 shagrath kendine gel. SON UYARIDIR HERKESE MILLI MAC OLDUGU ICIN HEYECANINIZ ANLIYORUM AMA KUFUR ETMEYIN.[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 allahım kafayı yedim resmen duvarları yumrukluyorum acaip sinirlendim bu ne ya.[signature][hline]Gelin sizde bize katılın ! Moderator olmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berzah Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Bi daha isvicreye gidersem opsunler beni :)[signature][hline]Istanbul UnderGround Turkish Rap *!Bu RuYa NeDen Hep SenSizdi DogRu AnDa EliMdEn GoCUp GiTti !* Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ya taca cikmasin die bi topu kurtaracaz die adamlara pas verdi tolga ve malesef topu aglarımızda gorduk... ama... neyse su vakitten sonra yapılacak bisey yok...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 fatih terim iyi herif lan..[signature][hline]proud member of the thievery corporation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 fatih terimden nefret ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: Fistan, 16 Kasım 2005 22:15 tarihinde demiş ki: Şabana bişey demiyorum gerizekalı herif. onu milli takımda oynatan FTerim malında kabahat. yine mi şaban suçlu yok artık lebron james[signature][hline][b]zamana yükleme bütün sucları yanlız zaman değil sende değiştin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 gazyaslarim anlatsin size !! bun ne ya bu ne ya... ben icmeye gidiyorum cok tartismayin suc tolganin ve alpayin dir..[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ya off cok içime oturdu ya oturup ağlıcam sımdı[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Aramizda Gay Lezbiyen varsa kusura bakmasin ama bence tüm Milli Takimi LEGATO'ya seref üyesi yapmak lazim gg yatış[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 of ya off gebertsinler şunları içerde 10 maç ceza versinler naparlarsa yapsınar[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Terim bencede iyi...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 lanet olası tur bizim hakkımızdı allah belanı versin hakem düdüğünü...[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 oyuncu değiştirmek hataydı takım süper gidiodu ne güzel ne elliyon takımı ya! DELİRCEM BASLICAM KAYDIRCAM HER TARAFA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Çok hırslı güzel bir maçtı. İzlemekten keyif aldım. gg[signature][hline]Corald | Pain Train | In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: Fistan, 16 Kasım 2005 22:15 tarihinde demiş ki: Şabana bişey demiyorum gerizekalı herif. onu milli takımda oynatan FTerim malında kabahat. Bu ne biçim bi düşüncedir ya? Hayır fanatikliğini burada gösteriyor olman saçma. Tolga Ters vuruşu yapmayıp da Tümer bir gol atsaydı yine bunu söyleyecek miydin? Geçiniz...[signature][hline]The time of my defeat is through I'm totally going to pwn you Instead of my fingers i'll use my toes I'll still play way better than you Thats what i'll do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 edit: kafam karismis lan benim Saka bir yana, Terim istifa etmezse ölsün o da[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior [Bu mesaj Penthesilea tarafından 16 Kasım 2005 22:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar