Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

16 Kasım 2005: Türkiye-İsviçre..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 16 Kasım 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
İSTİFAA İSTİFAA FATİH TERİM İSTİFAA!!!!11

saçmalama yaw[signature][hline]Liv Tyler
Rhekhar - Human Mage Lvl 54 - Frostwhisper
Mesaj tarihi:
bi macera daha sona erdi ya biz neden eziğiz offffffffff[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
2. golden sonra ezikleşip hakanı istemiorus ve fenerbahçe die bağırmaya başlayan ezik taraftar zihniyeti asıl senin allah belanı versin![signature][hline]can't settle the area
Mesaj tarihi:
daha once yazmıstım biraz erken oldu galba yine yazayım ggplxthxby3 olduk..elim titriyo hala bu mac nası bu hallere geldi anlayamıyorum..
Mesaj tarihi:
hala hakem diye sacmalamayin duzgun bi hakem olsa 11 kisi tamamlayamazdik bu maci. hakem turkiye lehine kararlar verdi defansin rezilliginden 2 gol yedik. yazik oldu[signature][hline]fol lol the doh fol the day
Mesaj tarihi:
said:
heso, 16 Kasım 2005 22:15 tarihinde demiş ki:
said:
Fistan, 16 Kasım 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
İSTİFAA İSTİFAA FATİH TERİM İSTİFAA!!!!11

saçmalama yaw

ne saçmalayacam isviçrede kaybettik biz bu turu..[signature][hline]FİLTHY PLAY!
*********...
Mesaj tarihi:
ya taca cikmasin die bi topu kurtaracaz die adamlara pas verdi tolga ve malesef topu aglarımızda gorduk...

ama... neyse su vakitten sonra yapılacak bisey yok...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 16 Kasım 2005 22:15 tarihinde demiş ki:
Şabana bişey demiyorum gerizekalı herif. onu milli takımda oynatan FTerim malında kabahat.

yine mi şaban suçlu
yok artık lebron james[signature][hline][b]zamana yükleme bütün sucları yanlız zaman değil sende değiştin..
Mesaj tarihi:
of ya off gebertsinler şunları içerde 10 maç ceza versinler naparlarsa yapsınar[signature][hline]Ex Malruthion...
All I imagine is heaven on earth,
I know it's you
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 16 Kasım 2005 22:15 tarihinde demiş ki:
Şabana bişey demiyorum gerizekalı herif. onu milli takımda oynatan FTerim malında kabahat.

Bu ne biçim bi düşüncedir ya? Hayır fanatikliğini burada gösteriyor olman saçma. Tolga Ters vuruşu yapmayıp da Tümer bir gol atsaydı yine bunu söyleyecek miydin?

Geçiniz...[signature][hline]The time of my defeat is through
I'm totally going to pwn you
Instead of my fingers i'll use my toes
I'll still play way better than you
Thats what i'll do
Mesaj tarihi:
edit: kafam karismis lan benim

Saka bir yana, Terim istifa etmezse ölsün o da[signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train
Emilo, Gnome Warrior

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 16 Kasım 2005 22:25 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...