fede Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Bence öyle kızların çoğu duygusuz. Erkekler duygularını çok belli ediyo ya da.. Siz ne dersiniz ?[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siena Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Bence kadınlar daha duygusal,erkekler terkedildiklerinde,ya da başka bir olay karşısında arkadaşlarıyla çok fazla paylaşmayıp içlerine attıklarından daha zor atlatıyorlar bazı şeyleri.Kadınların avantajı her sıkıldıkları konuyu arkadaşlarıyla enine boyuna saatlerce konuşup deşarj olabilmeleri,bir de tabi bayan dayanışması olunca kolay atlatılıyor.Aslında olaylara bakış tarzı olarak kadınlar,olayları yaşayışta erkekler daha duygusal olabiliyorlar.[signature][hline]Do not follow where the path may lead. Go instead where there is no path and leave a trail... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Hangi tarafın daha duygusal olduğunu bilemezsiniz. Belli edende vardır etmeyende. Ben belli etmem ama deli gibi böğürdüğümü bilirim zamanında.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Erkekler olayları daha yoğun yaşıyor bence. Ama dışarıyla paylaşmayınca, sessiz bi çöküntü haline geliyor mesela. Kızlar belki daha hassas ama parlıyor ve geçiyor gibi oluyor. Çabuk deşarj oluyorlar. Siena da demiş kadın dayanışması var diye. Doğrudur. Biz napsak acaba...[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 erkekler daha duygusaldır ama kızlar gibi dışa vuramazlar..[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 erkekler evet duygulari cok yogun yasiyo bence[signature][hline]Angelotti, 13 Kasım 2005 22:48 tarihinde demiş ki: bazen ayak parmaklarımla burnuma dokunurum fantazi olsun diye Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Dynun, 17 Kasım 2005 17:56 tarihinde demiş ki: Siena da demiş kadın dayanışması var diye. Doğrudur. Biz napsak acaba... Bizde dayanışırız. no problem.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siena Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Dynun, 17 Kasım 2005 17:56 tarihinde demiş ki: Erkekler olayları daha yoğun yaşıyor bence. Ama dışarıyla paylaşmayınca, sessiz bi çöküntü haline geliyor mesela. Kızlar belki daha hassas ama parlıyor ve geçiyor gibi oluyor. Çabuk deşarj oluyorlar. Siena da demiş kadın dayanışması var diye. Doğrudur. Biz napsak acaba... siz de erkek dayanışması yapın,ama erkekleri öyle de hayal edemiyorum' ya hakan biliyormusun geçenlerde zeynep bana ne dedi,ne dedi ne dedi 'şeklinde ama en azından bir dertleri olduğunda mutlu mesut görünmeye çalışmak yerine ya abi ben şu dertten dolayı böyleyim bir önerin var mı ya da ne yapmam gerek diye yardım alabilirler.[signature][hline]Do not follow where the path may lead. Go instead where there is no path and leave a trail... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 duygusallık ne demek onu irdelemek lazım önce. sonra erkekler mi yoksa kadınlarmı daha duygusal sorusunun hiç beklenmedik cevabı otomatikman çıkacak ortaya.[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... [Bu mesaj Fistan tarafından 17 Kasım 2005 18:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Erkeklerin yapısı dayanışma gibi olaylara uygun değildir. Yani bayanlar gibi hadi toplanalım dedikodu yapalım, erkekler hakkında konusalım tarzı düşünceler bana göre uygun değil.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Erkekler daha duygusaldır bence... Ama duygularını daha çok kontrol ediyolar... Aslında kişiden kişiye değişir. Yani insanlara bağlıdır. Kimi insan çabucak duygulanır, duygularını saklayamaz hemen dışa vurur, kiminin içinde ne fırtınalar koparda dışarda bi rüzgar bile hissettirmez... Hı, kızlarda duygusal tipler çok daha fazla olabilir ancak yinede bir genelleme yapmayalım derim.[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 duygusalım kardeşim[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 herkes acimasiz..[signature][hline]Fuck you and this whole city and everyone in it. No, no, no. Get a fucking job! Fuck the Sikhs and Pakistanis, bombing down the avenues in decrepit cabs, curry steaming outta their pores, stinking up my day. Terrorists in fucking training. Slow the fuck down!...one of those operations to elongate your penis... Fuck the Chelsea boys with their waxed chests and pumped-up biceps. Going down on each other in my parks and on my piers, jiggling their dicks on my channel 35! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeAmo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Çok insan tanıdım duygusal ve duygusal olmayan her 2 cinstende,göreceli bence.[signature][hline]Life Is a Game... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Bence kişiden kişiye değişir bu erkeklerinde çok duygusal olanları vardır kadınlarında o yüzdenbir genelleme yapmak dogru olmaz kanımca...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 absolutly[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 valla ben daha duygusal kız görmedim, duygusal erkek çok fazla ama. Benim de erkek olmam sanırım böyle düşünmeme etken, ama şimdiye kadar birine aşık olupta gerçekten üzülen bir kız görmedim.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ben kızlar arasında dayanışma olduğuna inanmıyorum hatta erkek dayanışmasını kıskanıyorum. kızlar birbirini kıskanıyor genellikle mesela arkadaşım diyebilceğim bir kız üzgünken bana rol yapıyor mutluymuş gibi yani nerde dürüst olup anlatmak...[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Ben duygusalım ama çoğu duygusuz evet.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Çok doğru tespitler yapılmış , takdir ettim. Erkekler duygularını daha yoğun yaşayıp , dışarıya belli ederler. Bu sayede dıştan bakıldığında daha duygusal oldukları görülür... Fakat karşı cinste bizden aşağı kalır bir görünüm sergilemez. Ama onların kendi dert ortakları vardır.. Bu genelde kız grubu olur,ailesi olur vs vs. Fakat bir erkek başka bir erkeğe anlattığında olayı genelde,unutursun boşver veya üzülme geçer gibi bir cevap alır. Sonuca ulaşamadığı için kendini yiyip bitirmeye devam eder..[signature][hline] M"etket"oonZ Ya hep ya hiç olacak oooooo Herşey belli olacak oooooo Toplanalım bir araya oooooo Bak buraya sıra bizde bak ne olacak... Haydi yeteeeeeeer haydi... Tam zamanı şimdi.. Haydi yeter haydi.. Tam zamaaanı şimdi,tam zamanı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 bazı insanlar cok duygusaldır bazıları degildir...[signature][hline]Power is Everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 erkekler acılarını yoğun yaşarlar kızlar 1-2 gün ağlar geçer ama bi erkek 1 sne sonra bile hatırlayıp o anki gibi üzülebilir(en azndan brn)[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 bide tanıdığım kızları %90ı acımasız duygusuz menfaatçi..[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 erkeklerin %90 ı da oyle[signature][hline]Power is Everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 O zmn kalan %10 lar birbirini bulsun işallah hh.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner.. [Bu mesaj Sabrina tarafından 17 Kasım 2005 20:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar