ares20 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bu oyuna aslında cok istahla basladım ve vıze haftası bıle basından kalkamadım....Ama ınsan bıyerden sonra oyunun nezaman bıtıcegını kendıne soruyor bu oyunun sonunu getıremeyıp cok sıkıldım.... Sız bu oyun hakkında ne dusunuyorsunuz???????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 düşünülmüşü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Oyunun sonu yok zaten...[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 fableye gelmişken bi soru sorayım. hani oyunun başlarında bi yere gidiorus. kafa şeklinde duvar var, açılması için ismimim bilmemiz gerektiğini söylüyo, bilen tek adamında yandaki köyde olduğunu söylüyor. ama ben o adamı öldürdüm :-). şimdi nasıl ismini öğrenicem, biri ismini yazabilir mi kaldım yaa :([signature][hline] Müthiş Site Prudent a.k.a Sorrowful İnternet'in En Oynak Sitesi. Coming Soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Peter Molyneux allah seni bildiği gibi yapsın lan! ÖSS zamanı yapılır mı bana LAAAAANNN!![signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ares20 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Prudent abı o adam zaten bıseyler sıkıyo bos ver sen onu o buyuk taslardakı harflerden anlamlı bı kelıme olusturucaksın otaslara vurarak aktıf hale getırmen gerek yanlız ....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysterySpectre Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 geçemediysen cevabı yani isimi H-I-T-S olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 taam tamam buldum bi de shit yazınca adam sessizce shit diyo ve iki tane yaratık saldırıyo :D[signature][hline] Müthiş Site Prudent a.k.a Sorrowful İnternet'in En Oynak Sitesi. Coming Soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 O oyunda super easter egg ler var ben bir ara captain jack sparrow un mezarini bulmustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar