Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FABLE......

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu oyuna aslında cok istahla basladım ve vıze haftası bıle basından kalkamadım....Ama ınsan bıyerden sonra oyunun nezaman bıtıcegını kendıne soruyor bu oyunun sonunu getıremeyıp cok sıkıldım.... Sız bu oyun hakkında ne dusunuyorsunuz????????
Mesaj tarihi:
Oyunun sonu yok zaten...[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Mesaj tarihi:
fableye gelmişken bi soru sorayım. hani oyunun başlarında bi yere gidiorus. kafa şeklinde duvar var, açılması için ismimim bilmemiz gerektiğini söylüyo, bilen tek adamında yandaki köyde olduğunu söylüyor. ama ben o adamı öldürdüm :-). şimdi nasıl ismini öğrenicem, biri ismini yazabilir mi kaldım yaa :([signature][hline] Müthiş Site
Prudent a.k.a Sorrowful

İnternet'in En Oynak Sitesi. Coming Soon...
Mesaj tarihi:
Peter Molyneux allah seni bildiği gibi yapsın lan! ÖSS zamanı yapılır mı bana LAAAAANNN!![signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden
Kavga gürültü var heryerde
Trafik başka havası başka
Bitirdiniz beni bu yaşta
Karar verdim kaçmaya
Vericem kendimi börtüe böçee
Mesaj tarihi:
Prudent abı o adam zaten bıseyler sıkıyo bos ver sen onu o buyuk taslardakı harflerden anlamlı bı kelıme olusturucaksın otaslara vurarak aktıf hale getırmen gerek yanlız .......
  • Yeni Oluştur...