wsadad Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 yav bu forazzi onceden humanmıydı yavv ???[signature][hline]Charım yokk ... Ama başkalarınınkileri oynuyom :D
Virgin_Mary Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 haa aynı galiba 2side :D caktım walla he bu arada fora insandı ewet
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 murtaza senin canın ve manan kaç? kusura bakma pc tarihten kalma gözükmüo :([signature][hline]İlahi adalete inanıyorum, O hepimizi görüyor...
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 2849 HP 2000 mana[signature][hline]**** **
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 20 minor yane :D baya güsel olmuş tebrix[signature][hline]İlahi adalete inanıyorum, O hepimizi görüyor...
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 murtaza video daki sarkinin adi ne? cok hosuma gitti[signature][hline]Nick: Liquid_SnaKe Server:Ares Job:Kasar Hood Lwl:63 Clan:Alan olmadı daha Np:1xxxxx
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Analog Pussy - Martian Whore[signature][hline]**** **
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Güzel olmuş Murtaza,öğreniyosun eferim :D
AKI Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 cok guzel video bi da isteriz bi da bi da :D[signature][hline]Nick : The_sTRom Lvl : 69 Nation : El-Morad Arch Mage Clan : PositivE Server : Diez
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 http://dl14.rapidshare.de/files/7527302/209593789/TheTrio.wmv linki böyle koyunca oluyo mu?[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Eskdien öle oluyodu ama artık öle olmuyo yine en başa dönüyo site[signature][hline]Kendi yalanlarınıza inanmadığınızı gözlemledim. Dürüstlüğünüzü özlemledim. Şiirlerimin yaralı ruhunu çay misali demledim içtim. Cezalarımı çektim,büyük hatalar yolundan depar atarak geçtim. Özgürlüğüm için yatırım yaptım,baatıl inançlara baatıl rhyme yazdım
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 eet izleme fırsatı bulduk sonunda bi yorum patlatalım. gücenmece darılmaca yok. bi ileri bi geri koşuşlardan başka birşey yok gibi görünüyor moviede. belki nychris tarafından çekilse daha renkli bir movie olurmuş. r damageların fena diil ama çok skill kaçırıyorsun r ye odaklanmışsın herhalde. kısacası berbat bi combo. forrazziyle oynayanda biraz acemi olsa gerek en azından gerçegiyle kıyaslayınca öyle bir görüntü ortaya çıkıyor. he bu arada müzik güzelmiş.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Ehu bunu diyen adamın halini de görüyoruz. ;) Gücenmek ne kelime. Tabi diez de kuru kuru oynayınca insanda ister istemez bi laf sokma iç güdüsü peydah oluyor. Seni de anlıyorum HasMez. şuuuuuuuu senin bahsettiğin Berbat Combo' mdan gayet memnunum. Gayet işe yarıyor. Zaten o kadar anlamsız yazmışsın ki Fraps açık olduğu için PC nin ne kadar kastığını mazeret olarak vermeme gerek bile yok. Ama sonuçta yorumuna saygı duyuyorum. Umarım efsanevi süpersonic combo'nla Ares' i de şenlendirirsin bi ara.[signature][hline]**** **
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 excuses excuses excuses diyerekten areste oynadıgım günüde hatırlarım. hasmez - şunu kestim murtaza- hadi lan imkanı yok sallama hasmez - bunu kestim murtaza- atma ulan atma bu arada özeleştiriye kapalı bi insan oldugunu ve eleştiri yapmamın yersiz oldugunu bile bile ufakta olsa bi ümitle yapmıştımda yine kuru çimento dolgulu duvara çarptı. [signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. [Bu mesaj HasMez tarafından 12 Kasım 2005 23:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: Murtaza, 12 Kasım 2005 23:02 tarihinde demiş ki: süpersonic combo höhh teknoloji ilerlemiş baya[signature][hline]Kendi yalanlarınıza inanmadığınızı gözlemledim. Dürüstlüğünüzü özlemledim. Şiirlerimin yaralı ruhunu çay misali demledim içtim. Cezalarımı çektim,büyük hatalar yolundan depar atarak geçtim. Özgürlüğüm için yatırım yaptım,baatıl inançlara baatıl rhyme yazdım
darkweaver Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 beyler kusura bakmayın ama nassı indirecemi bi yazarmısınız belki arasam bulurum ama bu topic altında daha ii olur die dusundum şimdiden teşekkürler :)[signature][hline]ya yeter baydı cypher aresdeyim yine Lvl: 5x nick:darkweaver job:Blade ( master olcak inş. :)) np: 5xx ( yeni aldım :))
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Eleştri yapıyor olman bişeyi değiştirmicek zaten, "eyvah hasmez combo mu beğenmedi, napacaaaaaam ben" diyip yıllarca combo çalışıcak halim yok :D sen işe yaramadığını söylüyosun, ben de yaradığını söylüyorum. bu kadar basit. yoksa eleştriye kapalı bi insan olmakla alakası yok. ha bu arada 1v1 dediğin şuydu galiba? :P [spo1= ][/spo][signature][hline]******
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 sen onun ne oldugunu benden ii biliyosun onun için yorum yapma geregi duymuyorum ayrıca "eyvah hasmez combomu begenmezse" fln filan diye espritüel bi yaklaşımlada sonucu degiştiremezsin. uzun uzun yazdıgın "bahane bulma senaryoların" zaten eleştirimin seni nasıl etkiledigini gösteriyor. neyse istedigini yaz karşılık vermicem. movieyi indir diyen sensin yorum yaz diyen sensin indirdik dobra dobrada yazdık sonucunda bi ton laf yiyoruz.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ahahaha, sana eleştri yapma mı diyoruz. Bana takıldığın şekilde ben de sana takılıyorum. hehe sen benim comboma bakana kadar ne kadar espri kaldırıyosun ona bak :D[signature][hline]**** **
AKI Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 HasMez senin dıezde nıck ne la[signature][hline]Nick : The_sTRom Lvl : 69 Nation : El-Morad Arch Mage Clan : PositivE Server : Diez
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ben kalgeldi biliyorum ama yalan olmasın[signature][hline]İlahi adalete inanıyorum, O hepimizi görüyor...
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Kalgeldi[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Milo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 bu video eksik murtaza savunmasız olarak dm kesen partiye nasıl acımasızca daldıgınızı kesmişsin ^^[signature][hline]K.Mltn
AKI Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ahahuauh biliom :) bi invadede kreg ustume 21321332112 tane acid boşaltmıstı hp set kırılmıstı str seti takmıstım üstüme sıfır hp pot vardı yanımda.. kuytu bi yere saklanmıstım arada gecen noobileri kesiodum o kdr kisinin arasında 1 sen gormustun beni.. gelip kesmistin :D [Bu mesaj AKI tarafından 13 Kasım 2005 03:58 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj AKI tarafından 13 Kasım 2005 03:59 tarihinde değiştirilmiştir]
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 warderın oralarda bi yerdeydin yanlış hatırlamıyosam. bide sen çok damage yiyosun dd helmet fln kullanmıyor musun?[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Öne çıkan mesajlar