Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizde de varmı ?

kermit

Öne çıkan mesajlar

O bileği dışarıda tutma şekli bende zaten alışkanlık oldu da o evrim olayında bir yerde okumuştum ayak parmaklarımız gittikçe yapışıyormuş 2 parmaklı olacakmışız zamanla sonra da parmaksız yane o zamanlarda terlik yok olacak :D[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kermit_frog, 08 August 2003 15:34 tarihinde demiş ki:
bilemiycem ama çok rahatsız ediyo
elimle mause tutuş şeklim değişti gibi bişi bileğim kalkık bi şekilde tutuyom[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür.
L.Y. Rauch

ben hep öyle tutuyorum eh narin adamız chic.[hline]8-) Jalapeno da Newbie Minstrel @ Alb/Excalibur | DAoC
Sosyal ağlarda paylaş

ben 10 yıldır mouse kullanırım nerdeyse ama bende hiç olmadı ?
mouse pad kullanmıomusunuz siz nedir ?
yada mouse unuz mu kötü hehe. bende hiç olmadı walla..
çok bastırmayın siz de :p
bene şey olur ama.. bilg. başında 4-5 saatten sonra el we ayaklarım buz keser..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Sosyal ağlarda paylaş

abi mousle ne alakası varda
bileğinlemi kullanıyosun onu
masaya değiyor o yüzden orda şişik ve biraaz kızarma oldu
ve bu yüzddende huylanıyom her değişinde
muse pad olsada bişi farketmez bence[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür.
L.Y. Rauch
Sosyal ağlarda paylaş

Bileğinin değidiği yere yumuşak bir şey koy ben böyle yapıyorum bir de oradaki kemiği her zaman mouse kullanırken bastırdığımda çıtlatabiliyorum size de oluyor mu bi de yanıyor tabi[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
Sosyal ağlarda paylaş

bileğin sağ tarafında hafif üstte bulunur dediğin yer ve herkesde o kemik vardır çok sürtersen fln orası önce kırmızı sonrada hafif nasır olur ama zamanla geçebilir, benim çözümüm mousepad i masanın başlangıcına koyuyorum böylelikle o bölge masaya pek değmemiş oluyor ve yormuyorda gerçi benim masam yüksek, alçak masalarda mecburen o bölge ister istemez masaya sürtünüyor...[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional |
| Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun |
| Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy |
Sosyal ağlarda paylaş

Bende mouse pad yok. Nerdeyse hiç kullanmadım. Bariz ahşap bilgisayar masasının üstünde kullanırım hep ve kendimi bildim bileli bilgisayar kullanıyorum ama bende de öyle bir şişlik yok.

Ama bahsettiğiniz şişliğe sahip olan bir çok arkadaşım var. Onlar da şaşırmıştı bende olmamasına. Mouse tutuş biçimiyle alakalı olsa gerek.[hline]Pretty women make us buy beer,
Ugly women make us drink beer.
[Al Bundy]

[Bu mesaj Mirage tarafından 08 August 2003 22:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...