Craven Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 benim çekmece gibi ekiyorum klavyeyi alttan orda tahta bi destek war aslında orda çekmece olduuunu çaktırmamak için eklenmiş bi yükseklik başlarda sıkıtı yaratmıştıta şimdi rahat gelio.ele destek weriyo iyi oluyo hiç öyle bi sertlik oluşmadı[hline]I'm back , man...... www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 o çekmece gibi olan masalardan kullanıyosanız(klavye çekmece gibi olan yerde gerekince açılıp kullanılıyo yani) mouse u da klavyenin yanında kullanmaya bakın. ikisinin arasındaki yükseklik farkı bileği incitir.[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 uzun süre masayla temas ettinmi kızarıyor ama kemil oluşması falan biraz fantastik olmuş :) evrim hızı açısından falan yani.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Ellerimizin şeklini kullandığımız mouse'ların şekilleri belirliycek artık. Bari karizma bişey alında, güzel bi eli olsun yavrucaklarımızın :P[hline]ymumcuoglu / Saeros Lúinwë Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 o zaman ilerde serçe parmak olmicak evrimden sonra ? böğk. kötü oldum bi anda =P[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 O bileği dışarıda tutma şekli bende zaten alışkanlık oldu da o evrim olayında bir yerde okumuştum ayak parmaklarımız gittikçe yapışıyormuş 2 parmaklı olacakmışız zamanla sonra da parmaksız yane o zamanlarda terlik yok olacak :D[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 nasır falan hikaye ya ben su elimin terlemesini hiç sevmiyom bazen feci terliyo mouse falan 1 haftaya kalmadan kir yumagı oluyo ıyyk[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 said: kermit_frog, 08 August 2003 15:34 tarihinde demiş ki: bilemiycem ama çok rahatsız ediyo elimle mause tutuş şeklim değişti gibi bişi bileğim kalkık bi şekilde tutuyom[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch ben hep öyle tutuyorum eh narin adamız chic.[hline]8-) Jalapeno da Newbie Minstrel @ Alb/Excalibur | DAoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 ben 10 yıldır mouse kullanırım nerdeyse ama bende hiç olmadı ? mouse pad kullanmıomusunuz siz nedir ? yada mouse unuz mu kötü hehe. bende hiç olmadı walla.. çok bastırmayın siz de :p bene şey olur ama.. bilg. başında 4-5 saatten sonra el we ayaklarım buz keser..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 abi mousle ne alakası varda bileğinlemi kullanıyosun onu masaya değiyor o yüzden orda şişik ve biraaz kızarma oldu ve bu yüzddende huylanıyom her değişinde muse pad olsada bişi farketmez bence[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Bileğinin değidiği yere yumuşak bir şey koy ben böyle yapıyorum bir de oradaki kemiği her zaman mouse kullanırken bastırdığımda çıtlatabiliyorum size de oluyor mu bi de yanıyor tabi[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sorders Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 kermit kenk huylanıyormusun lam ehueh[hline]Sørdêrs Icq UIN : 100182070 i hate my self and i want do die[b] - Kurt Cobain.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 abiler ablalar, nası kullanıyosunuz mouse u? 8 senedir falan kesintisiz bilgisayar kullanırım olmadı öyle bişey bende...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sorders Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 abi asosyalmısınız oha diyorum 8 yıl kesintisiz 24 saat 7 / 24 cable kampanya yapıyordur saanaaaaa lol[hline]Sørdêrs Icq UIN : 100182070 i hate my self and i want do die[b] - Kurt Cobain.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 ooof of...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 bileğin sağ tarafında hafif üstte bulunur dediğin yer ve herkesde o kemik vardır çok sürtersen fln orası önce kırmızı sonrada hafif nasır olur ama zamanla geçebilir, benim çözümüm mousepad i masanın başlangıcına koyuyorum böylelikle o bölge masaya pek değmemiş oluyor ve yormuyorda gerçi benim masam yüksek, alçak masalarda mecburen o bölge ister istemez masaya sürtünüyor...[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sorders Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 lol:-)[hline]Sørdêrs Icq UIN : 100182070 i hate my self and i want do die[b] - Kurt Cobain.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Hıargh bendede va o.. hele bi multiplayer bi oyunda adamla teketek kapışıosam kafayı yiyorum bileğim oraya deyince[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol :rock:Mevlana:rock: BoO Jack ICQ: 161010949 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Bende mouse pad yok. Nerdeyse hiç kullanmadım. Bariz ahşap bilgisayar masasının üstünde kullanırım hep ve kendimi bildim bileli bilgisayar kullanıyorum ama bende de öyle bir şişlik yok. Ama bahsettiğiniz şişliğe sahip olan bir çok arkadaşım var. Onlar da şaşırmıştı bende olmamasına. Mouse tutuş biçimiyle alakalı olsa gerek.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] [Bu mesaj Mirage tarafından 08 August 2003 22:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar