Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

katana

Quintessance

Öne çıkan mesajlar

Katana'nın iyisi çok göreceli bir kavram olduğu içindir :D
2 gün önce Hattori Hanzo kelimelerini içeren bi topic vardı ama.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim..
Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Yüzbaşıoğlundakiler dandik. =) Biz www.weaponmasters.com' daki 150-350 avro arası katanalar ayarında. Karaköyde de bulamadık. Bir kaç kendo hocası ve aikido hocası bulmuştum fakat onlar da bana ''3000$ arkadaşım bu bilmemkimin çelik kılıcı, ben de Japonyadan aldım!'' falan deyince ben de ''Höst!'' dedim. lol. Velhasıl, bulamıyoruz...[signature][hline]Fool me once,shame on YOU,
Fool me twice,shame on ME.
Sosyal ağlarda paylaş

bi keresinde yüzbaşıoplunda bir pala görmüş, oharara diyerek saldırmıştım. sonra cama çarpmakta olduğumu fark edip kapıdan girdim, kabzadan tuttuğum an anladım ki kaldırmam mümkün değil. mübarek benden ağırdı.
yani yüzbaşıoğlundan süs için alınır da, kullanım (!) için alınmaz. ben bi arkadaşımdan aldım, o sebeple nerde iyidir kötüdür tam bilemiyorum da, kadıköyde çok rastlıyorum satanlara. ama sapın elde kalma olasılığı yüksek.[signature][hline]beş hececiler
Hiç Bitmeyen Efsaneler
msn: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Taksim Halep Pasajında abidik gubudik eşyalar satan (ağırlıklı süs eşyaları) bir tükan var. O tükana giriyosun, ben kılınç mılınç felan fistan istiyorum hoca diyosun.
O da aha kılınç sana diyebiliyor elinde var ise, yok ise getirtirim be abi diyor..
sende mutlu mesud biçimde tükan'ı terkeyliyorsun.
sonra da gökten üç elma düşüyor, istiklal caddesinde ki kalabalık elmaları görmeyip eziyor, parça pinçik ediyor.
bir anda elmaların haram olmasına dayanamayıp kılıncını cıkarıp taksim halkını doğruyorsun.
hapse giriyorsun ve bitiyor.
sonra da gökten üç elma düşüyor, hücre arkadaşlarının gözü dönüyor elmaları yiyor hemencicik.
sende ... boyle aşkın ızdırabını diyip yatıp uyuyorsun..
sonra gökten üç elma düşüyor, biri benim kafa.....[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben gezdim Eminönü'ndeki bazı yerleri. Bi hediyelik eşya dükkanı, yılan derisinden kını olan eski ve kalitesiz bi kılıç için 185YTL civarı bi para istiyodu.
Böyle bi metal parçasının, en ufak bi boşluk bile barındırmayan 1024 kat çelikten oluştuğunu sanmıyom.
edik:fazladan kelime[signature][hline]Haruka, 19 Kasım 2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki:
or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people..

[Bu mesaj Kojiroh tarafından 26 Eylül 2005 01:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kojiroh, 26 Eylül 2005 01:19 tarihinde demiş ki:
Böyle bi metal parçasının, en ufak bi boşluk bile barındırmayan 1024 kat çelikten oluştuğunu sanmıyom.

öylesini zor bulursunuz ve çok pahalıya gelir zati.. Siz ya ispanyol yapımı veya malezya yapımı olanlara diş bileyin.. Çelikleri dayanıklıdır, paslanmaz, keskinliklerini kaybetmez. Fiyatları (türüne göre değişmekle birlikte) alım gücü içerisinde dir. Ağırlık dağımı iyidir.[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...