Quintessance Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 istanbulda katana alabılecemız (iyisinden, eminönü kolpalarından değil) bir yer biliyor musunuz? ben bulamadım ...[signature][hline]Fool me once,shame on YOU, Fool me twice,shame on ME. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Katana'nın iyisi çok göreceli bir kavram olduğu içindir :D 2 gün önce Hattori Hanzo kelimelerini içeren bi topic vardı ama.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim.. Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Böyle çözümler kısa vadede olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 karaköyde vardır gibime geliyor ama ... (işte daha istanbullu sayılmam, bir de bilmiş gibi yazıyorum aeh)[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 kadikoyde yuzbasioglu, gerce dandik mi bilmem ama kiliclar filan var orda...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Güzel katana almak istiyosan Bursa'ya geliceksin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quintessance Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Yüzbaşıoğlundakiler dandik. =) Biz www.weaponmasters.com' daki 150-350 avro arası katanalar ayarında. Karaköyde de bulamadık. Bir kaç kendo hocası ve aikido hocası bulmuştum fakat onlar da bana ''3000$ arkadaşım bu bilmemkimin çelik kılıcı, ben de Japonyadan aldım!'' falan deyince ben de ''Höst!'' dedim. lol. Velhasıl, bulamıyoruz...[signature][hline]Fool me once,shame on YOU, Fool me twice,shame on ME. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 istanbulda bulacağın en iyi "katana" zaten emin önündekilerden fazla işe yaramaz sadece daha pahalı ve biraz daha afilli olur o yuzden kasma.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Kadıköy' de görmüştüm bi ara, balıkçılar pazarı mı nedir oradaydı sanırım...[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 bi keresinde yüzbaşıoplunda bir pala görmüş, oharara diyerek saldırmıştım. sonra cama çarpmakta olduğumu fark edip kapıdan girdim, kabzadan tuttuğum an anladım ki kaldırmam mümkün değil. mübarek benden ağırdı. yani yüzbaşıoğlundan süs için alınır da, kullanım (!) için alınmaz. ben bi arkadaşımdan aldım, o sebeple nerde iyidir kötüdür tam bilemiyorum da, kadıköyde çok rastlıyorum satanlara. ama sapın elde kalma olasılığı yüksek.[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Hani mantik kullanmak adina hancer almak icin saldirirki. Birde ne tur bir mantik birilerinin kullanmak adina Katana aldigini dusunebilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 netten almak en iyisi.. ben bi kılıç sipariş vermiştim çok da güzeldi ama biraz uzun sürdü gelmesi geri dönmüş gümrükten adam hediye diye yollamış falan.[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Taksim Halep Pasajında abidik gubudik eşyalar satan (ağırlıklı süs eşyaları) bir tükan var. O tükana giriyosun, ben kılınç mılınç felan fistan istiyorum hoca diyosun. O da aha kılınç sana diyebiliyor elinde var ise, yok ise getirtirim be abi diyor.. sende mutlu mesud biçimde tükan'ı terkeyliyorsun. sonra da gökten üç elma düşüyor, istiklal caddesinde ki kalabalık elmaları görmeyip eziyor, parça pinçik ediyor. bir anda elmaların haram olmasına dayanamayıp kılıncını cıkarıp taksim halkını doğruyorsun. hapse giriyorsun ve bitiyor. sonra da gökten üç elma düşüyor, hücre arkadaşlarının gözü dönüyor elmaları yiyor hemencicik. sende ... boyle aşkın ızdırabını diyip yatıp uyuyorsun.. sonra gökten üç elma düşüyor, biri benim kafa.....[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ben kışın getireyim size taylanddan[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 soyle set verelım[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 netten güvenerek nerden getirtebilirim?[signature][hline]Viva La SémiH [Bu mesaj Lexius tarafından 25 Eylül 2005 23:05 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Lexius tarafından 25 Eylül 2005 23:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 izmirde satan yer varmıdır ? fiyatı ne kadardır?[signature][hline]SALYA SÜMÜK DEĞİL ERKEK GİBİ VARDIK.İSKELE DEĞİL STAD BASTIK. GFB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ne yapacsınız yav:)[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Kurban bayramı yaklaşıyor..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 odama asacam.[signature][hline]SALYA SÜMÜK DEĞİL ERKEK GİBİ VARDIK.İSKELE DEĞİL STAD BASTIK. GFB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 konuyu dağıtmak gibim olmasın ama kendo nerde yapılabilir...yani link değilde deneyim tanıdık...[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kuzu88 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 izmirde kemer altı kızlar ağasında var ama pek iyi şeyler yok kalite arıyorsan hisarönğndeki av mağazalarında var[signature][hline]Ay'a baktım beyaz Kız'a baktım Beyaz cebe baktım para az anladım ki Bu kız yaramaz..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Japon smiley'i -_-[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: MartinLGore, 25 Eylül 2005 23:20 tarihinde demiş ki: Kurban bayramı yaklaşıyor.. LOOL :-)[signature][hline]Trust No One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Ben gezdim Eminönü'ndeki bazı yerleri. Bi hediyelik eşya dükkanı, yılan derisinden kını olan eski ve kalitesiz bi kılıç için 185YTL civarı bi para istiyodu. Böyle bi metal parçasının, en ufak bi boşluk bile barındırmayan 1024 kat çelikten oluştuğunu sanmıyom. edik:fazladan kelime[signature][hline]Haruka, 19 Kasım 2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki: or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people.. [Bu mesaj Kojiroh tarafından 26 Eylül 2005 01:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: Kojiroh, 26 Eylül 2005 01:19 tarihinde demiş ki: Böyle bi metal parçasının, en ufak bi boşluk bile barındırmayan 1024 kat çelikten oluştuğunu sanmıyom. öylesini zor bulursunuz ve çok pahalıya gelir zati.. Siz ya ispanyol yapımı veya malezya yapımı olanlara diş bileyin.. Çelikleri dayanıklıdır, paslanmaz, keskinliklerini kaybetmez. Fiyatları (türüne göre değişmekle birlikte) alım gücü içerisinde dir. Ağırlık dağımı iyidir.[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar