daronm Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 ya gerçekten çok sinir birşey ya Best Hard Rock Performance'yi Foo Fighters almış All My Life şarkısıyla. S.O.A.D-Aerials duruken :([hline]Hey you, are me, not so pretty, All the world I've seen before me passing by, Silent my voice, I've got no choice All the world I've seen before me passing by, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daronm Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Ama Korn ödül almış ona sevindim.galiba en iyi metal şarkısı ödülünü almıştı :).[hline]Hey you, are me, not so pretty, All the world I've seen before me passing by, Silent my voice, I've got no choice All the world I've seen before me passing by, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Foo Fighters gibi bir grup dururken Soad a ödül gelmemsini normal karşılıyorum, ki bence All My Life aerials ı yönetir, hükmeder, döver :) Hey! Don't let it go to waste I love it but I hate the taste Weight keeping me down! *!Kung-fu figthing i açar, havada garip garip tekmeler atarak dansetmeye başlar*[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daronm Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 said: Volfied, 24 Şubat 2003 10:20 tarihinde demiş ki: Foo Fighters gibi bir grup dururken Soad a ödül gelmemsini normal karşılıyorum, ki bence All My Life aerials ı yönetir, hükmeder, döver :) -1 :)[hline]Hey you, are me, not so pretty, All the world I've seen before me passing by, Silent my voice, I've got no choice All the world I've seen before me passing by, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 iki grubu karşılaştırırsak yaptıkları müzik dışınaki şeyleri ile foo fighters daha köklü, ve en azından ilk çıktıkları zaman, ya da herhangi bir zaman satmak ve ünlü olmak için kendilerini başka bir şekilde tanıtıp propaganda yapoma çabasına girişmediler. Anti-Soad[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daronm Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 tamam orada haklı olabilirsin ama muzik olarak soad çok daha güzel foo fighter'dan.[hline]Hey you, are me, not so pretty, All the world I've seen before me passing by, Silent my voice, I've got no choice All the world I've seen before me passing by, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 valla güzel müzik kötü müzik göreceli kavramdır, ama soad ın kötü olduğu kabul edilimş artık, çünkü soad ın ünlü olmasının tek nedeni, ki bunu kendim gördüm yaşadım, amerikadaki gençleri müslümanlara karşı kışkırtmak, onlara anlamsız melodilerle (chop suey, var mı daha anlamsızı) kafa sallatıp biz rockerız triplerine girmelerini sağlamasıydı. bu ne yazıkki doğru, belki bir, belki iki güzel şarkıları var, ama onun dışında kötüler, ben sevmiyom, sevenleri kınarım, ama dışlamam :) Foo Fighters a kötü diyeni kınarım[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Urza özetlemiş helal olsun *!ayağa kalkar, alkışlar*[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 daronm, open your eyes. ticari amac güdüyolar sadece...[hline]d. quantell the poor (!) thief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Norah Jones, 8 ödül topladı, Avril'i de altederek. Süpersin Norah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar