Hollow-Man Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Selamlar ; Kadıköy Anadolu Lisesi Öğrenci Kurulu olarak her ay 2 grup dışardan , 3 grupta bizim okuldan olucak şekilde 5 gruptan oluşan bi konser yapmayı düşündük.. Bu cuma günü yani 18 Kasım'da saat 15.00 ten itibaren ; Alman Lisesi - Sorgespel Saint Joseph - Sepia K.A.L - Bezgin Martı K.A.L - DasH K.A.L - Acoustic Project grupları sahne alıcak.Dışardan seyirci kabul etmiyoruz fakat alman-sj de iseniz gerekli bilgiyi gruplardan alabilirsiniz..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası [Bu mesaj abuzittin tarafından 12 Kasım 2005 17:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Halka açın biraz kendinizi bence...pilav günü veya lokma günü değil ki bu ?[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tharin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 tam olarak ne tarz müzik olacak? [Bu mesaj tharin tarafından 12 Kasım 2005 17:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Metalcore, Alternatif , Britrock , Punk..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ben kaldan diilim ama gelir izlerim.. hemde locadan.. Yuksek yerlerde tanıdıklarım var çünkü.[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 biz seni aricaz[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 eh paticik camiasmnın coğunluğunun katılmak istese bile katılamayacağı bu etkinlikten bizi haberdar ettiğin için teşekkür ederis.[signature][hline]bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-wook Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 dogmeat +1[signature][hline]39 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Sj ve Alman'da okuyan patilere duyurmak istedim..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ben varım almandan da, yaptığınız çok mantıksız bence de, dışardan adam almalısınız, en azından mesela, it-kopuk gelsin istemiosanız, okul öğrenci kartıyla falan alın ne biliyim, demokraside çareler tükenmez... :) Ps:gelemicem ben. :([signature][hline]Silent dance with death... Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim. Penthesilea, 31 Ağustos 2005 02:23 tarihinde Dela hakkında demiş ki: Adami cidden kaybettik, eskiden clubberdi, simdi Sabanci'nin delisi oldu Penthesilea, 02 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki: Oha 1.97lik kiz ya zergdir ya troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ulan ben mezunu bana da mı yok eşşek heri,fler?[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 rockday hasalindir! akabinde dash grubu reklamini hasal forumlarinda da yapmakta, bu ne yaman lahana tursusu.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burninglife Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ii güzel ii olr...olsun konser snaw stresini de atarz hem kimya snawı geçmş oluo ne güzel..ama ben para mara wermem kallıyım ben beleş olcak nesse ök çalşıo tebrikler dewamını dilerz... hasaldaki arkadaşım kızmasana sznse sizin rockday telif hakkı gibi bişi mi war ne bu isyan olmadı adı deişir sorun yok, tabe ben deiştremem ama..nesse ben gdeer daa iki snawa çalşp iki proje yapcam...[signature][hline]I CrY wHeN AnGeLs DeSErVe To DİE and I wanT aNgelS to cry When İ diE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ne yani Koray bende gelsem giremiycem mi? kapıda gözüyaşlı kalmama gönlün el vericek mi?[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 1.si Rockday Hasal'da da yapıldı zaten onlarda yakın arkadaşlarımız ama bizde yapıyoruz bi sorun olucağını sanmıyorum.. Dash'in sadece bassisti Hasal'da okuyo diğer elemanları kaldan.. Bileti olmayanları almıyoruz bu sene bu işi prensip haline getirdim zaten cokta bişi değil 2 ytl alamayacak durumda olan varsa gelsin misafir olarak alırız.. Aket senin başımızın üstünde yerin var merak etme..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 koray kaça kadar surcek?[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 şimdi dışarıdan adam alınacak mı alınmayacak mı? yani çözemedim olayı,dışarıdan birine bilet satılacak mı satılmayacak mı ?öle söliyim bi de ildeniz doğru sölüyon,biz mezunuz almicakmısınız len=) heh uğrarım belki cuma işim falan olmassa...[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Yaa normalde dışarıya açık bi konser değil.. Mezunların alınması için mezunlar derneği konuşacaktı bilmiyorum noldu en son.. Grupların misafiri konumundaki insanları alıyoruz öğrenci kimlik kartları ve isim listeleriyle..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 onu bunu bırak da, eskiden yatılılar gelir, "ilker konsere bilet arıyomuşun" falan derlerdi bilet satmak için. ama bu sene okuldaki kolonlara asılan 3-5 kağıttan başka birşey görmedim organizasyonla ilgili. biletler okulda satılmayacak mı, yada satılıyor da illaki ÖBden falan mı almak gerek?[signature][hline]msn : [email protected] [PS]Lightning Vortex Tutorialı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Ewt zahmet edip Öb'ye gelip alman lazım..Ayağına bilet getirmiyoruz insanların artık.. -400 Ytl ile de ancak o 3-5 kağıdın parasını çıkarabildik..Eğer diyosan afiş yaparım basarım eyvallah derim o zaman..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 cağalolu anadoludan bi kaç adam caldaki insanlara bise 5 milyon verin biz girecez topluca,herkese acık bi konser ole sınırlama yok fln diomus,nedir?[signature][hline]bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 bole şeylerin adında niye hep "rock" olur ki? rock day,rock station,ankarock... abi bari bir tane rock grubu çıksın yahu.[signature][hline]Aslında.. ha bi de niye buraya açtın ki o zaman?dışarıdan adam alınmıyorsa?yoksa tüm okul paticikte mi? [Bu mesaj Laraken tarafından 16 Kasım 2005 09:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: DoGMeaT, 15 Kasım 2005 22:38 tarihinde demiş ki: cağalolu anadoludan bi kaç adam caldaki insanlara bise 5 milyon verin biz girecez topluca,herkese acık bi konser ole sınırlama yok fln diomus,nedir? Grup üyelerinin davetlileri girebiliyor..Fakat öyle elini kolunu sallaya sallaya gelenleri almıyoruz..Zaten maximum 400 kişilik bir salonda olucak.. Dogmeat gelmek istiyorsan bir pm at bana..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Çok eğlenceli ve kaliteli bi konserdi gelenlere teşekkürler.. Bir daha ki konserde görüşmek dileğiyle..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar