dory Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 6 yasında kucuk kardesim kabakulak oldu ve evde bakilacak. Annem caliştigi için cogunlukla ben ilgilenmek zorundayım ama ben kucukken bu hastaliği gecirmedim. Bulaşirsa nolur? Herhangi bir hasar bırakir mi? ve kendimi nasıl korumaliyim?[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 biliyodum zabahın köründe birine yardımcı oolacağımı yoq kimseye bulaşmaz o her bebe nin mutlaka geçirmesi gereken bir hastalık gururduy kardeşininle bulaşmaz kimseye . relaxx[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 geçmiş olsun bende geçirmedim ve geçirmemeyi umuyorum ama korkulacak bişi yok bildiğim kadarıyla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 hafif seklin kayabilir kabakulagin en bariz dmg i o[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Tipsel bi sorun olur anca.Bi de geçmiş olsun.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 erkeklerde sonradan geçirmek kısırlıga felan yol açabiliyor die hatırlıyorum, bayanlarda ne tür bi tehlikesi var ama bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 yanlız kardeşi hasta olan[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 @ceday ben hiç geçirmedim napcaz böhüh aslında evlenip çocuk yapmayı hiç düşünmüyorum istemiyorum böle bi dünyaya çocuh getirmek üstemem :( (negüzel kondom kullanma derdindende kurtuluruz asdsdffads) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 @dory ; sana zararı olup olmayacağı yaşına bağlı.. çünkü ergenlik döneminde geçirilen kabakulak üreme sistemini etkleyebiliyor ve kısır kalabiliyosun..onun için dikka et..hastalığı kapacak olursan hemen doktora git.. ergenlik döneminde değilsen o kadar tehlikeli değil... ben de daha kabakulak, kızamık hastalıklarını geçirmedim, sadece su çiçeği oldum o kadar.. yaş ta 20 şu an.. umarım başıma gelmez bu hastalıklari özellikle de kabakulak.. aman diyim yanii ...[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 neyse senin korkmana gerek yokmus, kadınlar için bir problem teşkil etmiyormus, sadece erkekler için tehlikeliymiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 anaa harbi lan dory erkek değildi demi.. bu 3. oldu :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ares20 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 gercekten senın korkmana gerek yok o hastalık erkeklerde ılerı yaslarda gecırılıcek olursa kalıcı hasara yol aca bılır...Kardesıne gecmıs olsun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 hazır uzman birinden bilgi almışken buraya da yazayım dedim, * aşı sadece ufak çocuklara yapılıyor, yapılsa bile kesin bir koruma sağlamıyor, hasta olma ihtimali hala ciddiye alınır bir yüzdede hep var. * yetişkinlerde ise çocuklara göre daha hafif atlatılabiliyor ama, hastalık belirtileri olduğunda (erkekler için bu) hemen doktora gitmek gerekiyor, kısır kalma olayı sadece ve sadece tedavi edilmeyen erişkinlerde hastalık ilerleyip de erbezlerine ulaşınca oluyor. hani erbezlerine ulaşınca bile gidip tedavi görme şansı var. bayan yetişkinler için ciddi bir sorun yok gibi, sadece hastalığı kaptılarsa tedavi yönüne gidip başkalarına bulaştırmamaları gerek :) * hasta olan kişiye kesinlikle ve kesinlikle 1 hafta-10 gün süre boyunca oda karantinası uygulanması gerekiyor yoksa her yere bulaşır vallahi :-p şimdilik bu kadar :) bir de doricim hasta kardeşinle birlikte zaman geçirdiysen, doktor seninle 15 gün görüşmemi yasakladı, sen taşıyıcı olarak bile getirebilirmişsin mikrobu. onun için kthnxbye :D[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 İleri yaşta kabakulak kısırlık riski bile yapıyor diye biliyorum. Ama bu ileri yaş kaçtır bilemem. Kardeşin 6 yasında olduguna göre sende 15 falan olmalısın max yani bi sorun olmaz herhalde.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ben geçirmiştim küçükken. bi geçiren bir daha geçirmezmiş bunu biliyorum. bulaştığını da bilmiyordum, yeni öğrendim. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 valla sıcak tutsun diye biliyorum[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 anneme sordum, evde hastalığı geçirmeyen varsa mutlaka hafif de olsa hastalığı geçirir dedi. çok bulaşıcıymış. antibiyotik falan kullanmışız ben geçirdiğimde. bu kadar öğrenebildiklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 E yazılabilicek herşey yazılmış bende bişi yazayım . Ufakken olmuştum süleyman demirel gibi bişiydim . kafan şişiyo hissediyosun bunu :D[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |B_L [Bu mesaj Black_Lupin tarafından 18 Kasım 2005 13:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Çok bulaşıcı benım bildigim. ama ergenlik donemınde gecirince ileride kısırlık falan olurmu onu bilmem Allah korusun walla=P[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 zuhaha ben nası bişi olduğunu hatırlamıom ya :) tatildeydik ama onun yüzünden tatilden dönmüştük onu hatırlıyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 her atesli hastalik gibi yetiskinler icin tehlikeli tabii . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: Absolut, 18 Kasım 2005 12:44 tarihinde demiş ki: İleri yaşta kabakulak kısırlık riski bile yapıyor diye biliyorum. Ama bu ileri yaş kaçtır bilemem. Kardeşin 6 yasında olduguna göre sende 15 falan olmalısın max yani bi sorun olmaz herhalde. Dory, Absolute'un hesabına göre eğer 18 yaşında falansan o aile senin değil bilesin. :) edit: Geçmiş olsun. [signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test [Bu mesaj GE-TA tarafından 18 Kasım 2005 13:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 hehe teşekkurler bilgiler için @absolut 19uma 2 ay kaldı ;)[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Kulak içinde çok ağrı yapar diye hatırlıyorum. Ağrı kesici ve antibiyotik boğazdan aşağı tepelenmeli.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar