Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sabanci Uni vs Koc Uni

Befounder

Öne çıkan mesajlar

Sabancı cının %30 civarı bir burslu kesimi var(başarı + onur) ama koc ancak %5 i bulur. Yani öğrenci düzeyi bakımından sabancı ağır basıyor. Koc para konusunu aşmış baya bir insan var(otoparkına girin yeter). Sabancı ise baya bi dengede gibin.
şimdi senin nasıl bir ortam aradığına bağlı. Eğer benim parasal durumum iyi diyosan koç ve bilkent uygun olabilir. Ama yok burslu yazcam ben orta gelirim diyosan tavsiye etmiyorum koc veya bilkenti direk sabancıyı yaz.(burs tutuyorsa)
Sabancı da klasik muhendislikler yok yani makine felan okuycam diyorsan bulamassın onun yerine mekatronik,mikro bilmemne vs... gibin muhendislikler var.
İzlenimlerime göre sabancı ögrencileri arasında daha bir sıcaklık var özelikleri yurtları baya bir neşeli. Ama koç bana aynı izlenimleri vermedi doğrusu.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CEDAY, 28 July 2003 00:12 tarihinde demiş ki:
Bu arada ben egitimin üniversitelerden daha cok kişiye baglı olduguna inanıyorum. Yani mutlaka okulun sagladıgı calısma imkanları falan da etkliyor ama olay siz de bitiyor.

Aynen katılıyorum(Burada doğru hatırlıyorsun, makine müh. son sınıf oldum:))Bütçe ayırması, öğrencileri teşvik etmesi yerinde ve olması gereken bir olay. Zaten o kadar parayı cebe indiren üniversitelerin geldiği yer belli.
İşin birde iş hayatı ayağı var süfer adam dediğimiz insanlar bile girişimci ruha sahip değil, belli mesafeden ileri gidemiyorlar.(Bakınız Türkiye sanayisinde alınan makinalar, vs.)
Birde 1.paragrafta bahsettiklerimin diğer bir tarafı var ki, kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez hali.
Sosyal ağlarda paylaş

ceday üstadım, yanlış anladıysam düzelt, şimdi ben tm'yim, diyelim ki burslu olarak tm ile alakalı (işletme gibi) bir bölümünü kazandım sabancı'nın.. bilgisayar mühendisi olarak mezun olabiliyor muyum ben 4 sene sonra?
yani 2. sene decleration'ımı "skerim lan ben muhendiz olacam" diye verip muhendislik seçebiliyor muyum?
ilaveten, çift anadal falan pek bilgim yok ama sözgelimi (uç bir örnek olacak) işletme ve bilgisayar mühendisliği okumam mümkün mü aynı anda?
sabancı pek güzel gözüküyor gözüme, bu sene sabancıya girmek için uğraşacağım. olmadı, kazanamazsam burslu bölümlerden birini burssuz girip onur bursunu almayı düşünüyorum ikinci senemde.. ki anladığım kadarı ile bu ilk senemde büyük bir özveri göstermemi gerektiriyor, notlarım iyi olmalı..
sabancı iyidir arkadaşlar, seneye beni orada görebileceksiniz, ama rica ederim bana nebula ya da ultima online demeyin orada.. :p[hline]first there was silencer. then, there was ultimatr. for a while, that was good. but then silencer became radiant. ultimatr became pepelek. again, for a while, that was good too. after all, pepelek became paticik, and radiant became merovingian. that ain't good. that packs too much meat. i mean, shit, all pa$$words for silencer and radiant accounts are gone for good! all forgotten! call superman, ask batman for help! shitz hit da fan!
DAMN IT!
//radiant victor!
Sosyal ağlarda paylaş

radiant studies in sabanci university.
$ahane gitti be.
radiant sabancı'da okuyor..
güzeel.
radiant victor![hline]first there was silencer. then, there was ultimatr. for a while, that was good. but then silencer became radiant. ultimatr became pepelek. again, for a while, that was good too. after all, pepelek became paticik, and radiant became merovingian. that ain't good. that packs too much meat. i mean, shit, all pa$$words for silencer and radiant accounts are gone for good! all forgotten! call superman, ask batman for help! shitz hit da fan!
DAMN IT!
//radiant victor!
Sosyal ağlarda paylaş

befounder, sen nebula seer befounder misin? eger oyleysen seninle bir ara cali$mi$ olmamiz lazim. iyi olur sabancida kar$ila$mamiz seninle. :)[hline]first there was silencer. then, there was ultimatr. for a while, that was good. but then silencer became radiant. ultimatr became pepelek. again, for a while, that was good too. after all, pepelek became paticik, and radiant became merovingian. that ain't good. that packs too much meat. i mean, shit, all pa$$words for silencer and radiant accounts are gone for good! all forgotten! call superman, ask batman for help! shitz hit da fan!
DAMN IT!
//radiant victor!
Sosyal ağlarda paylaş

AHAH

maalesef o burda yok :)

merovingian, okula girerken ki sectigin meslegin/fakültenin hiçbir önemi yok. Ben su fakülteden girdim, artık mecburen onu okuyacam die bir zorunluluk yok. Sosyal Bilimlerden girip direk mühendislik de okuyabilirsiniz. Girerken baska bir fakülteden burs almıs olsanız dahi, farketmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 29 July 2003 14:55 tarihinde demiş ki:
başarı bursunun puanı sanırım 356 civarı. benim 362 hedehödö puan. karar vermedim hala ama s.u. [evet u ü deil] de okumaktan vazgeçtim gibi.[hline]Bonecrusher:
yoğurttan çıkmış ak çatal

ehje salla gideriz boun a birlikte :P[hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki:
Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım !
Sosyal ağlarda paylaş

Kızları merak ediyosanız ceday dan rica edelim okulda olduğu bi zaman resimleri bi servera upload ediwersin,

Dışarıdan girilmiyo ama Sabancı 'nın kendi LAN'ından bağlanılabiliyo okuldakilerin çoğunun resmi mevcut zipli olarakda wardı sanırım..

Şahsen bende bikaç resim war ama bendekileri arkadaş geyik amaçlı göndermişti pek güzel olanları yok... =)[hline]< V ò d à n >
Sosyal ağlarda paylaş

Herkes sabanciya gelsin, orda gamer sikintisi varmis. Biz toplanir topluca amfide FIFA filan atariz :) (biz koc lisesinde amfide pinball oynadik eheh )

Yalniz harbiden Sabanciya giden var mi bu 2 sene icinde? Fizbancim gel sende sabanciya bak girma beni :P Hem bakin baska yere gitseniz oynicak adam bulamicaksiniz. Universite nedir arkadaslar size sorarim!! Insanin gaminge dair el becerilerini gelistirdigi ve 3rd party programlari yazdigi yerden baska bir yer olabilir mi ! Yani ben sahsen bu yuce birlikteligin disinda kalsam harakiri yapardim.

Dusunseniz 10 gamer, dormlar yanyana. WOW acilmis, hucuma geciliyor...

[Bu mesaj Befounder tarafından 30 July 2003 04:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...