Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 cidden merak ettim mind fury, ısrarla söyleyip durmuşsun, asıl tezat senin söylediklerin, hem oyunla ilgili dogru şeyler söyleyip hemde böyle garip bi dil kullanman senin olayın ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: macc, 17 Kasım 2005 12:48 tarihinde demiş ki: said: CapN, 17 Kasım 2005 12:25 tarihinde demiş ki: Shamanlar yalan filan olmadı 10 numara mc te gorevlerını yapıyorlar. Alıyorum grubuma bıtane ful resto 9k manam var zaten manam bıtmıyo tertemız. Ayrıyetten Prıest dedıgın dısc holly olur. Ölmezsın öldurmezsin :) Not: Bı shadow prıest vıdeosu ızlemıstım adam harbı ıyı 3 4 kısıyı alıyor aynı anda hatta vıdeo sonunda sole dıyor su su serverdayım ogrımmarın onunde beklıyorm tarzı bırsey belkı bırılerı hatırlar MC ye 2 kişi mi gidiyorsunuz bir sen birde yanındaki? Priest in ne olacağını Priest açan karar verse daha iyi olur sen Shamansın senin Talentlerine kimse karışabiliyormu? En iyi Priest güçlü priesttir en güçlü priest Shadow priesttir.Grup için oynuyorsa ki bu çok zevksiz bir iş healle kasar durur garibim.Bunda da Heal Agro dan hep ilk ölen olur Instance larda.(eğer iyi bir grupla girmediyse) Ayrıca o olur bu olur gibi kesin birşey de yok.Kendini koruma gücü bazılarında heallainp kaçmak bazılarında intikam ve adamı kesme isteği doğurur.Holy kesemez.Shadow keser.Bende bu yüzden Shadow um dedim.... Sen neyin peşindesin anlam veremedim. Önce msgları düzgün oku ben shaman değil priestim. Ikıncısı MC e giren herkezin talentlerinede karışırım bu benım en doğal hakkım. Zaman harcıyorum emek sarfediyorum herkez olması gerekeni olmak zorunda. Nasılki Shamanlar dps degil healersa priestte disc holly olucak. Herkez birbirine saygı gosterırse zaten problem yaşanmaz. Sen takılmaya devam et shadow olarak shadowlara saygımız sonsuz. Holy kesemez mantığınada hayran kaldım öyle bir keserimki evire çevire... ps: Bazı şeylere cevap vermeyı unutmusum ben partyden bassedıyorum sen bana mc e 2 kısımı gıdıyosunuz dıyosun. Sen mc ın kapısından gıremezsın bu mantıkla her "mainheların" yanında bır resotere shamn vardır. [Bu mesaj CapN tarafından 17 Kasım 2005 13:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 "kendi buffimla (pwf) 5000 health.6500 manam. " spell dmg yok heralde üzerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 capn sen yanlış okumuşsun bence. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Virtue-L, 17 Kasım 2005 13:16 tarihinde demiş ki: capn sen yanlış okumuşsun bence. :) MC ye 2 kişi mi gidiyorsunuz bir sen birde yanındaki? Priest in ne olacağını Priest açan karar verse daha iyi olur "sen Shamansın senin Talentlerine kimse karışabiliyormu?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 oynamayalı baya olduda simdi yeni karakter acmayı dusunuyordum ne acıyım druid veya priest vardı aklımda siz ne fikir verirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Ben rogue um benim talentlarıma kimse karışabiliyomu? Ben moonkin formdaki druid im Ben cat form da dps yapıyorum? Ben fire spec mage im. Zorlamaya gerek yok heralde. Shadow spec olsanda MC a girer güzel güzel heallarsın, Ha ölünce kıçından spirit çıkmaz o başka. En radikal shadow talentlarla bile 5 man tek healer oynadım, düzgün itemla gayette oluyo. Ha 8k unbuffed mana +300 healing ile kendini adarsın, oda güzel, ama shadowformla dps canavarı ve solo pvp de en verimli class olmakta başka bişey. Moblara smite atmak, MC da iyi iş yapmak. Dps çılgını olmak, MC da vasat iş yapmak. tercih. Sen shadow priest sin instance a almam diyen bi ton gerizekalıyla oynadım, yeter yani birde burda bunu tartısmayalım. Skill>aptal talentlar. Holy holy diyosunuzda sanki çok matah bi ağaç holy. Sabaha kadar tartışırım Disc. teki Meditation un ziyanlıgını, holy treede kaçtane adam gibi talent oldugunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Bende tartışırım sabaha kadar shadowun MC te nekadar ziyan olduğunu diğer priestlere haksızlık olduğunu. Ben 100+ accountlu 80 90 Online ortalamı bir guildteyim. Gunde 2 raid hareket ediyor ve idda ediyorum Shadow giremez benim hakkımı yiyemez. Cok açık ve net pvp yapın pvp nıze kımse bırşey demıyor gidin kesin saatlerce. Ama gelip bana shadow mc e girer de disc holly ziyan falan gibi laflar etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Şöyle söyliym, mc vb mekanlarda MT imiz MS(mortal strike)+prot build idi. BU bizi öldürmedi, wipe lara sürüklemedi. Seninkide bi tercih, ama hakkının yenmesinden bahsettiğine göre, Holy disc olarak Fedakarlık yaptıgını kabul ediyosun, bende diyorumki ; herkez oyun zevkinden fedakarlık yaparak bi healbotla oynamak istemeyebilir. Mc ve onyxia eskidi artık, buralarda hala Talent > gear>skill diyosan , ki diyeceğini sanmıyorum, zaten bırakalım tartısmayı. diger mmolarda oynamıyoruz üzgünüm, bu wow, priest ve druidler healer ama bunun yanında bi Direct damage class ını outdamage edebiliyolarBu inkar edilemez. Bu gerizakalı durum ışıgında insanlar senin pve healing falan dediğin şeyi öncelik olark almıyo, ve genede MC vb yerlerde heal edebiliyo. Kimsede ölmüyo yani. Bence hoşlanmıyosan disc/holy olmaktan genel olarak, değişitiri verirsin bi trispec e, canın sıkılınca farm, solo yada grp pvp falan yaparsın MC dada babalar gibi heallarsın Holy/disc vb de dmg dealing yönün %50 azalırken, healing yönün 10% artıyo. Oha yani akıl var mantık var, zırva yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Sen Holly talente sadece heal % si olarak bakıyorsan zaten yanılıyoursun. Cıdden tartışmanın anlamı yok. Tek Mc lede kısıtlamaya gerek yok Bwl si var bunun. Holly sadece %.. Heal artışı değildir. Subtlety 5/5 Bunsuz bwl yapıcak priest tanımıyorum. Neyse konuyu fazla uzatmanın anlamı yok zaten senınle tartışmak ta değil amacım. Gl Hf with Shadow Priest[signature][hline]Capn - 60 Undead Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Sen zaten yazdıklarımı okumamıssın. Shadow+disc tir olay, sen hala nerdesin. evet. Ayrıca 2 model arasında 10% heal 50% dmg farkı var. Utility farkı var evet bravo bilmiyoduk, aynı utility farkı shadow da yok sanki. Sadece dmg mı aldıgını sanıyosun holy talentlardan vazgeçip? Bi soru daha. Diyelimki horde sun ve subtetly in var Diyelimki alliance sın ve BoS var. Bkz aynı. Bi soru daha, neden acaba Holy Tree e revamp geliyo? Igrenç oldugu için olmasın? Ay aman senin bimbir emekle feda ettiğin herşey o ağaçta, dur haksızlık olmasın geri aldım sorumu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Virtue-L, 17 Kasım 2005 14:24 tarihinde demiş ki: Bi soru daha. Diyelimki horde sun ve subtetly in var Diyelimki alliance sın ve BoS var. Bkz aynı. Aynı deil BOS daha iyi :D[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rabe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 tartısma dısında ama en iyi shadow hangi racede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Kesinlikle undead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Undead. En iyi racial priest spell 3k cd olan devouring plague. Ayrıca cannibalize ve wotf son derece faydalı[signature][hline]Virtue 60 NE priest -Magtheridon Selenda 60 H paladin - Magtheridon Clockwise 55 NE hunter - Magtheridon Zenya 60 UD mage - AL'Akir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 WOW'da nerde 1 v 1 PvP yapiliyor? AB WSG ve AV'lerde de o `super multi hiper` damage veren Shadow Priestler 10 saniye dayanamiyorlar zaten. Kisaca Shadowform'a gireni BG takimimiza almiyoruz bir daha. Bastan da soyluyoruz. Ama dedigim gibi bahsettigim sey talent degil. Oynama biciminden bahsediyorum. Sen shadow spec. olursun grindini yaparsin pasalar gibi. Farmlarsin sagi solu... Ama BG'ye geldin mi, instancea geldin mi isin healingdir. Holy de daha iyi healler ama olmasa da olur yani...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 4.5k civari hp li + 300 üzeri mf dmg add i olan priest gayet güzel dayanir bilakis kolay ölmez çok temizde öldürür.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief http://img66.imageshack.us/img66/9013/meee8uz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
macc Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Virtue-L, 17 Kasım 2005 13:11 tarihinde demiş ki: cidden merak ettim mind fury, ısrarla söyleyip durmuşsun, asıl tezat senin söylediklerin, hem oyunla ilgili dogru şeyler söyleyip hemde böyle garip bi dil kullanman senin olayın ne diyim. Bu yanlış yazım bu forumlarda tartışılacak birşeymi sence? Yanlışsa ilk yazıldığında bir kişi müdahele etmemiş,düzeltmemiş.aradan zaman geçince konu irdeleniyor. Bunda sorun nedir.Min fili de yazabilirdim.önemli olan ne dediğimi anlamış olman anlamışsın sanırım anlamamışsan hemen yazdım doğrusunu fark edince.hala uzatılılyor. Bunda sorun nedir?Ben anlatmak istediğimi anlattım sende anlamışsın? Özür dilerim büyüksün can damarımdan vurdun büyük wow cusun dememimi bekliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Virtue-L, 17 Kasım 2005 14:24 tarihinde demiş ki: Sen zaten yazdıklarımı okumamıssın. Shadow+disc tir olay, sen hala nerdesin. evet. Ayrıca 2 model arasında 10% heal 50% dmg farkı var. Utility farkı var evet bravo bilmiyoduk, aynı utility farkı shadow da yok sanki. Sadece dmg mı aldıgını sanıyosun holy talentlardan vazgeçip? Bi soru daha. Diyelimki horde sun ve subtetly in var Diyelimki alliance sın ve BoS var. Bkz aynı. Bi soru daha, neden acaba Holy Tree e revamp geliyo? Igrenç oldugu için olmasın? Ay aman senin bimbir emekle feda ettiğin herşey o ağaçta, dur haksızlık olmasın geri aldım sorumu :( Bırakıcaksın bu işleri sen söyliceksin bana fakir shadowunla bwl yapabılıyormusun ? 2. Boss ta ne yapabılırsın ? Sen mavi itemlarla gezerken ben tier 2 setle geziyorum aradaki fark bu..[signature][hline]Capn - 60 Undead Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
macc Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: -Wissy, 17 Kasım 2005 15:37 tarihinde demiş ki: WOW'da nerde 1 v 1 PvP yapiliyor? AB WSG ve AV'lerde de o `super multi hiper` damage veren Shadow Priestler 10 saniye dayanamiyorlar zaten. Kisaca Shadowform'a gireni BG takimimiza almiyoruz bir daha. Bastan da soyluyoruz. Ama dedigim gibi bahsettigim sey talent degil. Oynama biciminden bahsediyorum. Sen shadow spec. olursun grindini yaparsin pasalar gibi. Farmlarsin sagi solu... Ama BG'ye geldin mi, instancea geldin mi isin healingdir. Holy de daha iyi healler ama olmasa da olur yani... Ben Shadow Priestle AV de ilk 5 e AB de 1. tamamladığımı yazdım.Hatta çokda iyi oynayamadığımı düşündüğüm halde. Hem iyi damage verip , hemde kendini heallemek istiyorsan Shadow oynamalısın.Bu zihniyetde,BD de git Instance da gel takım insanlar a zaten Yardım gitmiyorum...Bence bu adamlar için hiçbir priest yardım etmemeli... Guild veya 10 arkadaşınızla yapılabilir AB ve bazı Instancelar. Ayrıca aynı anda tüm Party i healleme gibi bir üstünlüğü olan Priest in girdiği Instance lar daha kısa sürer ve wipe a daha uzak olabilirsin.Onun yerine birkaç Druid ve Shaman bu işi yaparlar doğru.Ama Healda iddia edemezsin ki Shadow da olsam ben bir Healerim...En Babası. [Bu mesaj macc tarafından 17 Kasım 2005 17:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eladuin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 *Begins to cast silence on macc* pff abi senin 1 tane level 60 charın yok bence rofl... en az 5 kere değiştirmiş talent ını bi mage kaç kere değiştiriyo bilio musun ? ama biliyosundur tabi tak tuk 2 tane level 60 mage in vardır senin şimdi :([signature][hline]Burning Lagion Taluntain - 45 Lock Maghterion Magius - 60 Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
macc Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: CapN, 17 Kasım 2005 13:41 tarihinde demiş ki: Bende tartışırım sabaha kadar shadowun MC te nekadar ziyan olduğunu diğer priestlere haksızlık olduğunu. Ben 100+ accountlu 80 90 Online ortalamı bir guildteyim. Gunde 2 raid hareket ediyor ve idda ediyorum Shadow giremez benim hakkımı yiyemez. Cok açık ve net pvp yapın pvp nıze kımse bırşey demıyor gidin kesin saatlerce. Ama gelip bana shadow mc e girer de disc holly ziyan falan gibi laflar etmeyin. MC de kim neden ziyan olsun?Ayrıca günde 2 MC run deli birşey.biz genelde hafta da bir yaparız belki de yapmayız.Bu kadar sıklıkta bile giren Shadow senin hakkını yemiş oluyorsa yuh yani...haftada 14 MC de 1 kere bile giremezler.O guildde hiç Shadow Priest varmı?Yada hangi server hangi guild yazarmısın ben başkalarına sorayım çünkü cidden inanılır gibi değil. Açık ve net PVP yapmasakda üstü kapalı yapsak?Ayrıca ben Holy ziyan oluyor demedim. ben ilk Holy idim.5 kere Talent değiştirdim.3 tanesinde Holy-Shadow 2 sinde Holy-Holy idi. Buna göre bazı şeyleri kontrol ettiğimde Holy nin talentlerinde mantık hataları veya bug lar olduğunu düşündüm ve bunu yazdım. Son olarak bu mesajdan hemen sonra şunu yazmışsın; Sen Holly talente sadece heal % si olarak bakıyorsan zaten yanılıyoursun. Cıdden tartışmanın anlamı yok. Tek Mc lede kısıtlamaya gerek yok Bwl si var bunun. Holly sadece %.. Heal artışı değildir. Subtlety 5/5 Bunsuz bwl yapıcak priest tanımıyorum. Neyse konuyu fazla uzatmanın anlamı yok zaten senınle tartışmak ta değil amacım. Gl Hf with Shadow Priest !Conflict! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
macc Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: CapN, 17 Kasım 2005 16:34 tarihinde demiş ki: said: Virtue-L, 17 Kasım 2005 14:24 tarihinde demiş ki: Sen zaten yazdıklarımı okumamıssın. Shadow+disc tir olay, sen hala nerdesin. evet. Ayrıca 2 model arasında 10% heal 50% dmg farkı var. Utility farkı var evet bravo bilmiyoduk, aynı utility farkı shadow da yok sanki. Sadece dmg mı aldıgını sanıyosun holy talentlardan vazgeçip? Bi soru daha. Diyelimki horde sun ve subtetly in var Diyelimki alliance sın ve BoS var. Bkz aynı. Bi soru daha, neden acaba Holy Tree e revamp geliyo? Igrenç oldugu için olmasın? Ay aman senin bimbir emekle feda ettiğin herşey o ağaçta, dur haksızlık olmasın geri aldım sorumu :( Bırakıcaksın bu işleri sen söyliceksin bana fakir shadowunla bwl yapabılıyormusun ? 2. Boss ta ne yapabılırsın ? Sen mavi itemlarla gezerken ben tier 2 setle geziyorum aradaki fark bu.. Saçma safsata tahmini laflar.Bende ne var nereye ne zaman gittim ne yaptım bunumu tartışıyoruz? Mavi giy mor giy.Shadow Holy arasındaki farkı değiştirirmi 2 side giyemezmi Priest itemlerini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
macc Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Eladuin, 17 Kasım 2005 16:47 tarihinde demiş ki: *Begins to cast silence on macc* pff abi senin 1 tane level 60 charın yok bence rofl... en az 5 kere değiştirmiş talent ını bi mage kaç kere değiştiriyo bilio musun ? ama biliyosundur tabi tak tuk 2 tane level 60 mage in vardır senin şimdi :( 14 Şubatda 14 Taruen Hunter ile msg atmışım.Sence şu anda lvl i kaçtır? O tarihten beri 1 charla kim oynayabilir? Ama bende 60 deli gibi Bir Tauren Hunter var.(Mos mor) sonre Rogue açtım lvl 45 şu anda onu 45 de bırakıp 60 Undead Priest ile oynuyorum. RPPVP serverında da 22 LVL Undead priestim daha var. Saçma safsata tahmini laflar.Bende ne var nereye ne zaman gittim ne yaptım bunumu tartışıyoruz? Mavi giy mor giy.Shadow Holy arasındaki farkı değiştirirmi 2 side giyemezmi Priest itemlerini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 `Ben Shadow Priestle BG'de yonettim.` `Shadow Priest 93256828736 HP 925692837652 Manayla kral oluyor.` Komik misiniz siz? Gidin pickup grouplara karsi taka tuka arkadan calisip `Ben yonettim.` diye gelmeyin bana be... Hele Glass bey bari siz yapmayin. Sen Priest'ini o hale getirdiysen karsindaki Rogue'u Warrior'u da getiriyor degil mi? 4500 HP'ye 5 saniyede vuran Ambush Roguelar sariyor ortaligi...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar