Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shadow Priest

zuluraptor

Öne çıkan mesajlar

Dayanamadım okudum altdaki yazıları:((

Arkadaşımız güzel şıklamış 1. si 2. si 3.sü falan güzel bir tarzı var.Çok anlaşılır olmuş şıklarla açıklaması ama birde 1.si 2. diye başladığı şeylerin devamlarını biraz daha mantıklı ve düşünerek yazsa daha güzel olurdu bence.

Bende de 3x60 birde 45 lvl (20-30 aralarını saymıyorum) var.
Eğer karakter kasmak bu tartıştığımız konuda üstünlük sağlayacaksa eminimki günde nerdeyse hiç gün atlamadan 7-10 saat ortalama ile bu oyunu oynayan birisi olarak yazıyorum..

Ama kısacası Priest i tartışıyorsak en az 5 kere talent değiştirdim ve buraya yazmamın nedeni de bu test leri çok yaptığım için di konu nereye geldi.

sen flash healle holy olduğun halde 1100-1400 healliyorsun bense 976- 1250 healliyorum.

ama sen kaç dmg vuruyorsun ben kaç?talent tree deki aynı bölümdeki 1-2 talent sırasını değiştirmek ve bunu denemek için talentlerimi aynı bölümde 2 kere değiştirdim ve bunu da en az 1 ay denedim.Not working...

ben ilk bunu yazmıştım buraya.

Sonuç olarakta wow dünyasında Priest i heallemek için istiyor herkes.
Ama birisini kesmeye giderken veya pvp de kimse seni iplemez seni tanımazlar bile.Ancak Instance a gidecen orada healleme adamısın.Hatta BG lerde party e Raid e bile almazlar bazen.

Ama ben AV de ilk 3 sırada bitiridiğim AB de 1. olduğumu bilirim.
Holy prist i de herzaman kestim pvp de...

Her sınıfa karşı şansı var Shadow Priest in bunu da yazmıştım o andaki kriterler önemli.Hunter a uzaktan warlock a yakından veya aynı anda 2 rogue ya şansı olmaz.Priest in.
1600 armor dayanıksız durumda olursun.Heallemekse geç ölmeni sağlar.Ama adamı kesip kurtulmak varken?
Holy priest oynamak bana Tekstil atölyesindeki hep aynı kumaşı aynı şekilde diken birisi gibi geliyor.Angarya yaşamak için yaşa mantıklı.

Ama Shadow Priest daha fazla hakimiyet ister yaşamak için öldür mantığı var.hiç belli olmuor adamdan healtim az diye Power Word:shield açıp uzaklaşıyorum adam da bandage yaparken bir Mind Blast 2000 adam yatıyor.

Mind Fury bir kere müthiş birşey Silenced i hiç konuşmaya gerek yok.

Neyse sonuç olarak durum büyümesini istemem sen öyle düşün ben böyle.
Sonuç olarak burada yazılanlar tamamen tecrubelerle yorumlanmış şeyler.Bense tecrubeme cidden güveniyorum.Her ne kadar çok da iyi oyuncu olmasam da.birşeyler yapıyorum.
Saygılar.

[Bu mesaj macc tarafından 17 Kasım 2005 09:18 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj macc tarafından 17 Kasım 2005 09:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
murtyy, 16 Kasım 2005 10:51 tarihinde demiş ki:
said:
macc, 16 Kasım 2005 09:14 tarihinde demiş ki:
said:
murtyy, 15 Kasım 2005 21:40 tarihinde demiş ki:
shamn her türlü pri yi aglatır ister shadow olsun ister holy.

neden?

cünkü pri shamna karsı shield acamas, renew acamaz, fear veremez, earth shock la heali engellersin 2handed la dagıtırsın bi de groundig totem var..

noldu pri? yalan oldu

Shaman lar yalan oldu.Priest Herşeyi de yapıyor valla.
Bu arada Shaman ı hala öven tutan bir türkler kaldı sanırım serverlarda.....Valla Shamanlar artık ağlıyor.

ben shmanla oynuorum ne ara yalan olmus?

ben pri ye güçsüz demiom güçlü keske bnmde olsa bi ud prim..

Patch leri kontrol edersen eski Shaman yok artık..
Sosyal ağlarda paylaş

shamanalr yalan felan olamdı
shamanalr resto oldu
butun shamanlar resto artık
hepsi MC de takılıyo
3 5 tane pvp icin dogru duzgun kasan shaman var serverlarda onnarda zaten hep honor listelerinde en tepelerde magelerle beraber[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 02.09.2005

-BonePART bizim neden kız arkadasımız yok.
Bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 16 Kasım 2005 14:53 tarihinde demiş ki:
Manam bitene kadar yaşarım priest olarak (7800mana buffed) ama ondan sonrası kekliği düz ovada avlaaaalaaaar gıdıgahh gıdıgahhh olurum. :)

shadow priest isen çok iyi manan int buff'sa sadece motw bofkings felan harici.HP kaç acaba ve kullandığın itemlar rank setimi tier1 tier2 felammı[signature][hline]Axelm ''combat'' Priest EU/BL
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 17 Kasım 2005 09:52 tarihinde demiş ki:
shamanalr resto oldu
hepsi MC de takılıyo
3 5 tane pvp icin dogru duzgun kasan shaman var serverlarda onnarda zaten hep honor listelerinde en tepelerde magelerle beraber

+1 :D[signature][hline]HARD tauren shammy bl

Eger barış istiyorsan savaşa hazırlıklı ol .
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer bir shadow priest savaş sırasında formdan çıkıp kendini heal edicek kadar çaresiz kalıyorsa boşuna shadow priest oynamasın.Shadow priest hiçbir zaman heal i düşünmemeli , bir çeşit mage gibi oluyor zaten karakter.Sonuçta herşey oyuncuya bakıyor aslında.
"2 rogue alamaz , shaman ı yenemez "gibi genellemeler yapmak saçmalık.kendi beceremediğiniz şeyleri diğerleri için düşünmeyin.
Purge / grounding totem / earth shock...çok güzel. benimle aynı serverda oynayan shaman varsa deneme yapabiliriz..
Eu Stormrage ...- Blackjune
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 17 Kasım 2005 09:52 tarihinde demiş ki:
shamanalr resto oldu
hepsi MC de takılıyo
3 5 tane pvp icin dogru duzgun kasan shaman var serverlarda onnarda zaten hep honor listelerinde en tepelerde magelerle beraber

Resto dediğin yeniden ayarlandı anlamında demek sanırım?
Hunter da RESTO oldu o zaman.Değişmedimi gücü?
Ayrıca Tek başına MC yapacak halleri yok.Forumlarda sorarsan da zaten her class yapıyor Molten Core..Bunda Shamanların diğer classlardan farklı + yönlerimi var?

Ayrıca hangi serverdan bahsediyorsun bilmiyorum ama genelde artık kill ninjaları 1. oluyor.en iyi örneği Warlocklar healti düşmüşleri en iyi avlayanlar.bizim serverda warlocklar iyiler bu konuda ve bunları geçmek imkansız.Adam AV de 187 kill deyken en yakın takipçisi onunla aynı anda BG ye başlayan Hunter 98 di ben 50'ydim.

Bana göre de PVP rank kasmak class la da çok alakalı değil bence.
Öyle adamlar varki adım üstünde giyecek birşeyi yok.Herkes Instance yaparken adam 3 kişiyle hiç offline sız gece gündüz BG de bu adamı hangi class geçebilir ki?
Sosyal ağlarda paylaş

Resto= Restoration...talent yani
Ayrıca killing blow hiçbirşey ifade etmiyor.Listede birinci olmak sana ekstradan puan getirmez hiçbir zaman.Son vuruşu yapmak küçük asker hesabından başka bişey diil.
Liste başı olmaya kasmaktansa , son vuruşu yapmayı boşverip daha çok hasar verirsen daha fazla puan kazanırsın.Quake oynamıyoruz burda , frag yapmaya çalışmak zaman kaybı.
sen 20 adamdan 1000 1500 honor alırken , ben sırf kendim öldürerek 5-6 adamdan aynı puanı alırım.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jarlaxle, 17 Kasım 2005 12:02 tarihinde demiş ki:
Eğer bir shadow priest savaş sırasında formdan çıkıp kendini heal edicek kadar çaresiz kalıyorsa boşuna shadow priest oynamasın.Shadow priest hiçbir zaman heal i düşünmemeli , bir çeşit mage gibi oluyor zaten karakter.Sonuçta herşey oyuncuya bakıyor aslında.
"2 rogue alamaz , shaman ı yenemez "gibi genellemeler yapmak saçmalık.kendi beceremediğiniz şeyleri diğerleri için düşünmeyin.
Purge / grounding totem / earth shock...çok güzel. benimle aynı serverda oynayan shaman varsa deneme yapabiliriz..
Eu Stormrage ...- Blackjune

Sanırım Priest veya Roge oynamayan birisi bunu yazmış.
2 Rogue = Saniye de bir Stun demektir.
Healli dmg i bırak hareket edemezsin.
Ayrıca bazıları bazılarına nazaran kesinlikle avantajlıdır o bunu yenemez falan genelde yanlış.Bazı gerçekler var.

Mage ler healer ları pek kolay kesemezler..Bazıları koyun yapıp kaçıyorlar bu ayrı.
Warriorlar mage lerle pvp de yanlarına bile gelemiyorlar mage alıyor.Bu 2 iyi oyuncu için gerekli.

Ayrıca WArlocklar PVP de çok iyiler.

Shadow formdayken healleyeceksen hiç olma denmiş.Alakası yok.Priestin her ne olursa olsun sonuç olarak bir healer olduğunu unutmuşsunuz.

Bunun için şu örnek yeterli olurmu bilmiyorum.
Paladinle AB de karşılaştık full healt ve manalarla duel a başladık kimse de yoktu Shadow formda manası bitmiş baloncuğunu yapmış bitirmiş full healt ve bende Mana yarından az health çok azken kaldık.
Shadow formdan çıktım.Power word:shiled arkasından Greater heal....Pala başladı kaçmaya.Tekrar Shadow form Mind fury arkasından Mind blast macrom.Cuv..
Ve bunu çok yapıyorum.Özellikle Av lerde killerimi alıp bir agacın arkasında fırsat kollayıp kendimi heallip manamı doldurup savaş devam ederim.
Bu normal hareket neden çaresizlik olup Priest in - hanes,ine yazılıyor.Bunun Mantığını anlayamadım?
Sosyal ağlarda paylaş

Shamanlar yalan filan olmadı 10 numara mc te gorevlerını yapıyorlar. Alıyorum grubuma bıtane ful resto 9k manam var zaten manam bıtmıyo tertemız. Ayrıyetten Prıest dedıgın dısc holly olur. Ölmezsın öldurmezsin :)

Not: Bı shadow prıest vıdeosu ızlemıstım adam harbı ıyı 3 4 kısıyı alıyor aynı anda hatta vıdeo sonunda sole dıyor su su serverdayım ogrımmarın onunde beklıyorm tarzı bırsey belkı bırılerı hatırlar
Sosyal ağlarda paylaş

Mantığını anlayamadığın sürecede sıradan bir oyuncu olucaksın ne yazıkki.Daha rogue yenmekte zorlanıyorsan zaten shadow priest üzerine yorum bile yapman yanlış.ben 2 rogue aynı anda alıyorum çoğu zaman.1 vs 1 de rank 14 rogue bile hakkımı yarıdan asagiya indiremedi henüz.O yüzden tamamen oyuncuya bakıyor dediğim gibi.
Bilmeyen biri yazmış demişsin , benim aynı zamanda level 60 rogue level 60 shaman ımda var..pek bilmediğim bişey olduğunu düşünmüyorum :)
Ama sen Mind fury diyerek olaya son noktayı koydun zaten..önce bi büyülerinin neler olduğunu öğren , neyse dahada fazla yorum yapmıcam takılın bildiğiniz gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jarlaxle, 17 Kasım 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
Mantığını anlayamadığın sürecede sıradan bir oyuncu olucaksın ne yazıkki.Daha rogue yenmekte zorlanıyorsan zaten shadow priest üzerine yorum bile yapman yanlış.ben 2 rogue aynı anda alıyorum çoğu zaman.1 vs 1 de rank 14 rogue bile hakkımı yarıdan asagiya indiremedi henüz.O yüzden tamamen oyuncuya bakıyor dediğim gibi.
Bilmeyen biri yazmış demişsin , benim aynı zamanda level 60 rogue level 60 shaman ımda var..pek bilmediğim bişey olduğunu düşünmüyorum :)
Ama sen Mind fury diyerek olaya son noktayı koydun zaten..önce bi büyülerinin neler olduğunu öğren , neyse dahada fazla yorum yapmıcam takılın bildiğiniz gibi.

Merhaba talent dizilimini yazar misin lutfen? private msg olarakta atabilirsin nasil istersen, tesekkurler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jarlaxle, 17 Kasım 2005 12:14 tarihinde demiş ki:
Resto= Restoration...talent yani
Ayrıca killing blow hiçbirşey ifade etmiyor.Listede birinci olmak sana ekstradan puan getirmez hiçbir zaman.Son vuruşu yapmak küçük asker hesabından başka bişey diil.
Liste başı olmaya kasmaktansa , son vuruşu yapmayı boşverip daha çok hasar verirsen daha fazla puan kazanırsın.Quake oynamıyoruz burda , frag yapmaya çalışmak zaman kaybı.
sen 20 adamdan 1000 1500 honor alırken , ben sırf kendim öldürerek 5-6 adamdan aynı puanı alırım.

Tamam resto aynı resto ben zaten yazdım bunun açılmını?
Liste başı olmak o yada bu yada şu şekilde fark etmez ama benim bahsettiğim adamı sen senin söylediğin bu yöntemle asla geçemezsin.Hayır ben zaten açıklayarak yazdığım halde küçük asker bilmem ne hesabı ya ne gerek var.AV de 200 adama yaklaşmış birisinden bahsediyorum sen iastediğin kadar tek başıma keserim de senin daldığını o kesecek adamdaki 50 Latency ve kurnazlıkla.
Killing blow un çok büyük etkisi var.Bu oyunda yok ama FRP de olan Karizma bu ve buna benzer unsuzrlardan oluşuyor.
Her BG birincisine bakarsanız(bizim server için söyliim.)ilk 5 de aynı guildden adamlar en yüksek ranklarla gidiyorlar.
Eminim sende kendi serverında 14 Rank olursan istediğin guild e de girsersin diye tahmin ediyorum.

Birde sen kendi aldığın honor puanından bahtmişsin cümlenin sonunda ben hiç adam öldürmeden nerdeyse deli Puanda alabiliyorum.

Bunu aynı quake veya cs deki gibi hissedip adamı kesiim diye düşünüyorum aksine.Nasıl düşüneyim ?aralarında bağlantı yok sistem olarak ama sonuç olarak aynı şey değilmi?Sims oynamıyoruz en nihayetinde yine düşmanı öldürüyoruz.
Quake de de ölünce Respawm oluyorsun bunda da onda da flag var bunda da Capture the flag de var materiallar farklı sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jarlaxle, 17 Kasım 2005 12:31 tarihinde demiş ki:

2 rogue 1 Priest e nasıl yatar ??tek rogue u alamıyoruz.Adam saniyede hem stun edip arkasından peş peşe 200 küsür 1000 koyuyor bir daha stun ediyor?

Senin Priest in HP si kaç acaba bu damage lere nasıl karşı koyuyorsun?
Yazım hatalarına takılma yanlış yazmış oabilirim.iş yerinde arada sırada bakabiliyorum.
Daha önceki yazılarda greater heal e 400 yapıyor yazmıştım bunu da anlamamışlardı.Yanlış yazılanı yorumlayıp ne anlatmak istediğimi anlayamacak duruma ne olur düşmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zuluraptor, 14 Kasım 2005 01:43 tarihinde demiş ki:
Gerçekten de Shadow Priest Herkezi Yiyormuş Ben daha rastgelmedim ama Bütün Sitelerde vs. heryerde bu duyumsama kulağımı Tırmalıyor ...

Sizce bir Shadow Priest herkezi Yiyebilir mi ¿

ltf... bana oyuncudan kaynaklandığını söylemeyin Sonuçta Herkez PvP de elinden geleni yapıyor (:

Zaten "herkesi yiyormuş abü" mantıgıyla yaklaşacaksan git Tekken oyna..
Kimin kimi yedigini bilemem ama herkes başımıza gosu olmuş pro olmuş maşşallah..
Yok şu 4 adamı aynı anda yedi yok bu movie de şöyle ezdi..
Geçin hocam bu ayakları oyununuza bakın 1v4 de eşit şartlarda 4 kişiyi alması mantıklı geliyorsa zaten söylenebilecek hiçbirşey kalmamış demektir oyle bir insana..
Düz mantıkla bakarsan 4xHp 4xDmg den kaçınarak 1x mana ile 4x HP götüreceksin ? karşındakilerde en yakındaki agaçtan meyve topluyor olacak..[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CapN, 17 Kasım 2005 12:25 tarihinde demiş ki:
Shamanlar yalan filan olmadı 10 numara mc te gorevlerını yapıyorlar. Alıyorum grubuma bıtane ful resto 9k manam var zaten manam bıtmıyo tertemız. Ayrıyetten Prıest dedıgın dısc holly olur. Ölmezsın öldurmezsin :)

Not: Bı shadow prıest vıdeosu ızlemıstım adam harbı ıyı 3 4 kısıyı alıyor aynı anda hatta vıdeo sonunda sole dıyor su su serverdayım ogrımmarın onunde beklıyorm tarzı bırsey belkı bırılerı hatırlar

MC ye 2 kişi mi gidiyorsunuz bir sen birde yanındaki?
Priest in ne olacağını Priest açan karar verse daha iyi olur sen Shamansın senin Talentlerine kimse karışabiliyormu?
En iyi Priest güçlü priesttir en güçlü priest Shadow priesttir.Grup için oynuyorsa ki bu çok zevksiz bir iş healle kasar durur garibim.Bunda da Heal Agro dan hep ilk ölen olur Instance larda.(eğer iyi bir grupla girmediyse)

Ayrıca o olur bu olur gibi kesin birşey de yok.Kendini koruma gücü bazılarında heallainp kaçmak bazılarında intikam ve adamı kesme isteği doğurur.Holy kesemez.Shadow keser.Bende bu yüzden Shadow um dedim....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Virtue-L, 17 Kasım 2005 12:42 tarihinde demiş ki:
Mind fury ne?

Mind Flay olacak.

Ya gerçek ten anlamak zor.Shadow priest de senin m le başlayan veya flie flue veya fury li bişiin vardı o nedydi deseler.Herkes anlar burada jetonlar 6 gen mi?
Yanlışsa düzeltin herkes soruyor.
alalal çok komik.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tozparcasi, 17 Kasım 2005 12:38 tarihinde demiş ki:
Merhaba bi kac siteye baktim shadow priest talentlari hakkinda ama hic doyurucu olmadi benim icin. elinizde talent dizilimi varmi ? yada aciklayici bisiler... yada en iyiler nasi oynuyor bla bla

Discipline Talents (18 points)

· Unbreakable Will - 5/5 points
· Improved Power Word: Shield - 3/3 points
· Improved Power Word: Fortitude - 2/2 points
· Mental Agility - 5/5 points
· Improved Inner Fire - 3/3 points

Holy Talents (0 points)

· None

Shadow Talents (33 points)

· Blackout - 5/5 points
· Improved Shadow Word: Pain - 2/2 points
· Shadow Focus - 3/5 points
· Improved Mind Blast - 5/5 points
· Mind Flay - 1/1 point
· Improved Psychic Scream - 2/2 points
· Shadow Reach - 3/3 points
· Shadow Weaving - 5/5 points
· Silence - 1/1 point
· Darkness - 5/5 points
· Shadowform - 1/1 point

----------------------------------------

Renew:
Mana Average heal
Shadow Spec 329 810
Holy Spec 329 1013

Flash Heal:
Mana Average heal
Shadow Spec 380 885
Holy Spec 380 974

Greater Heal:
Mana Average heal
Shadow Spec 960 2535
Holy Spec 816 2789

Prayer of Healing 4 targets healed:
Mana Average heal
Shadow Spec 1030 3860
Holy Spec 824 4248

[Bu mesaj macc tarafından 17 Kasım 2005 13:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Baya bi geyik dönüyoda, bikaç şey söyliym özetlensin.
Shadowpriest su an overpowered(evet).
Kendini heallayabilen bi class 500 dps ye elini kolunu sallayarak ulaşıyor.
3 kişi aldım 4 kişiden kaçtım falan gibi muhabbetler gereksiz geyik, olayın özeti şu ;

Shadow priest(end game itemlarla-abartıda olmasına gerek yok).

/tab pain blast flay flay blast /tab seklinde .
pain tick 300+ flay ona keza, mind blastlari siz hesaplayın.

Istikrarla(crit e ihtiyaç duymadan), verimli(az mana cost), az resistli(bkz shadowfocus) ve deli damage vurabilen, sonrasında spirit tap ile manasının bi kısmını geri alan , 15 sn de bir 1k absorb eden, mail armor giyen bi classtan bahsediyoruz.

Birde herkesin bildiği gibi, priestlerde ırk a özel speller var.
Bkz NE=Starshards
Dorf+Human bir tip instant self heal.
UD devouring plague.

Oydu buydusu yok, shadow priest Undead oldugu zaman Devouring plague+wotf ile buyuk bi üstünlük yakalıyor.
Hardcore Ne shadowpriest saçma bi fikir, karşınızda wotf+trinket ile fear ınızı 2 kez counterlayacak rogue lar olucak.
Ama UD iseniz, wotf+devouring plague nin avantajını her an hissedersiniz

Aklı başında olup bi sorusu olan, tartısıcak olan varsa sorsun, bende elimdeki verileri+NE shadowpriest kenki, ve UD mage kenki tecrubelerim ışıgında aydınlatiym.
Su anda server pvp lideri bi shadowpriest, bense mage imle 2. olabiliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

kendi buffimla (pwf) 5000 health.6500 manam.
Hakkım 3000 kende alıyordum gene alıyorum.rogue en kolay yenilen classlardan biri.rank 14 epic setli 59 dps dagger kullanan adam bile yenemediği sürece zaten diğerleri denemiyor.Ayrıca cheap shot la başlayan rogue zaten baştan kaybeder.Priesti en çor zorlayabilecek potansiyele sahip 2 class var.Shaman ve druid..eğer gerçekten iyi oynarlarsa %50 yenme şansı.Diğerleri boşa çaba.
Sosyal ağlarda paylaş

Geyiği döndürenler için de sende varsın!

Mind fury ne? bu saçmalıkla.
Eğere gerçekten bunun Mind flay olduğunu anlamamışsan hiçbirşey diyemem o zaman gel ben sana anlatiim Shadow Priest Holy Priest i.Hem saçma bir soruyla karşımıza çıkıp hemde açıklama bilgi veriim demen tezat.

Ki bunu da seninle aynı şeyleri söyleyen kişiye söylemen geyiğin ne kadar da büyük olduğunu anlatıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...