Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shadow Priest

zuluraptor

Öne çıkan mesajlar

Gerçekten de Shadow Priest Herkezi Yiyormuş Ben daha rastgelmedim ama Bütün Sitelerde vs. heryerde bu duyumsama kulağımı Tırmalıyor ...

Sizce bir Shadow Priest herkezi Yiyebilir mi ¿

ltf... bana oyuncudan kaynaklandığını söylemeyin Sonuçta Herkez PvP de elinden geleni yapıyor (:[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

bak yalansız soyleyim.. mining / eng profflarım...

2x 21 shadow resist ring 1x 15 shadow resist gloves + 15 mage armor

74 + 18 daha = 92 shadow resist ile ilk başta goblin rocket helm le başladıgım hiç bir pvp ve duel de shadow a yenilmedim.. ama genelde bunlarsız kazanma şansın %40.. crit ime gore.. ve cd ^^[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom

- ExEcute -

--Ya baba bi itemlerine bakimmi ?
-- Bak Canım bak ====> Altug (inspect)
Sosyal ağlarda paylaş

duel fln olursa yer belki.Ama az once lvl 52 kestim [47 yim].
Oyunda karşı karşıya gelmek zor yani =)[signature][hline]By blood and honor we serve
dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana)
Sosyal ağlarda paylaş

en kral class
gnome forter[signature][hline]By blood and honor we serve
şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana)
Sosyal ağlarda paylaş

çok yerse şişmanlar kaçamaz sonra.Hehe düşünsene etli butlu human priest.
Fatass =)))
hakkaten oyunda şişman neden yok?[signature][hline]By blood and honor we serve
Sosyal ağlarda paylaş

eskiden gençler shaman açardı overpower diye.Teey tey bugunlerıdemı gorecektık =)[signature][hline]By blood and honor we serve
Sosyal ağlarda paylaş

WoW a ilk Başlıyan Türk Gençleri Önceden İlk olarak Rogue Açıyorlarmış Bizim Kuzen War WoW Proff u Kendini Elf ZAnnediyor o söylerdi ..... Abi Türk Genci = Rogue bi aralar Kusmuk geldi Rogueden diyordu ama Oda dediki Pri Aç oyunda girmediğin Görmediğin Yerleri görürsün
Puhahahah

ok dedim işimiz ne bakalım sen ööle diyorsan
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 33 disc - 18 holy spec UD priestim ve hiçkimseye duel veya teke tek kaybetmiyorum (alliance paladinlerle de duel yaptım) ve battlegroundlarda shadow priestin yaptığı katkının kat kat fazlasını yapıorum...

Holy priest ile kaybedeceğin tek class shamandır ama ben horde olduğum için öyle bir derdim yok...

Teşekkürler...[signature][hline]Gaxx LvL 60 Dwarf Rogue - Frostwhisper
Pstlnc LvL 60 UD Priest - Lightning's Blade
Sosyal ağlarda paylaş

hem holy hem shadow olarak priestlik yaptim :P pvpde yaptim pve de herseyi yaptim ehueh. Ne diyim. group pvede priest cok basarili, holy olarak olmeden etrafimi cok rahat yasatiyorum (fazla gank yemez isem) shadow oldugum donemlerdede cidden cok aglattigim oluyordu... ne diim, oyuncuya bagli cidden, herkes elinden geleni yapiyorda, herkes herkes kadar iyimi :) (benden cok daha iyi priestler var meslea goruyorum bizzat)[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
neoras, 14 Kasım 2005 03:06 tarihinde demiş ki:
doğru demiş ama bu priest bladefist gibi türk guildi bulunmayan bi serverdaysa ozaman işin var demektir maalesef :(..horde tarafı için konuşuyorum.

biz seni kesemeyiz canım 92 resisit neki... 6 snyede 3-4k hasar alan shadow pri de ole dio.. gel ben seni ne priestler ile karşılaştırıcam ^^[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom

- ExEcute -

--Ya baba bi itemlerine bakimmi ?
-- Bak Canım bak ====> Altug (inspect)
Sosyal ağlarda paylaş

ben de yillardir priestlik yaparim hala anlamadim nasil pvp de bu kadar iyi bir classmis bu priest . anca cakallik ve firsatcilikla isi goturuyorum ben .

Yavv biz de zaten Battle Priestten (Savaşçı Priest) Bahsediyoruz Holly Buff Priestten bahsetmiyoruz Yani Onla almak tabi zor olur ama BP (battle Priest) olan priler her oyunda bööle oluyor 3 - 5 kadar Knight oynuyordum BP (battle Priest) wardı bende Herkez Kendine Zırh giyerken (Zırh Giyebilmek İçin İntelgıilence ve Magic Power e vermek lazım) ben hepsini FULL STR'ye basyım bütün Takılarım STR ydi falan felan... Karşıma Clan liderleri inliyodu yani itemede bakıyor biraz Beni anca yanlarına bi Priest ALıp öldürebiliyolardı ... Burada Durum farklı biraz ama Olsun Benim duyduklarıma göre çok ta farklı deilmiş Priler yine ÖÖÖÖLLLMÜYOLARMIŞ .... haaaaa... Öldüremeyebilirler ama Ölmüyolarmış ... Yani Bir priestin öldürebilmesi Sonuç olarak Kesinlikle Attack itemine Bağlıdır Kullandığı Item güzel deilse BP olamazsın sonuçta .....

Not : bu arada ben bir Knight zedeyim saolsunlar oyundan bıktırmak için ellerinden geleni yaptılar ve bunda başarılı oldular :) Kastığım Char hiç durmadan 6 ayda anca kasılacak bi chardı ama bazı Programlarla Benim Charıma 1 ayda sahip olanları görünce oyunu direk bıraktım SUX
Sosyal ağlarda paylaş

Söyledigin seyin WoW ile alakasinin olmadiginin farkindasin degil mi? Shadow Priest ile bu saydigin seyin hicbir alakasi yok.

Ve Shadow Priestler Holy Priestlere nazaran 3 kat falan daha hizli ölürler.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...