Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hakan'dan Veda Sinyali?

Foster

Öne çıkan mesajlar

16 Kasım 2005, 23:04

A Milli Takım'ın kaptanı Hakan Şükür, karşılaşma sonrası soyunma odasında takım arkadaşlarıyla helalleştiğini söyleyerek, milli takıma veda edeceği mesajını verdi.

Golcü futbolcu Hakan Şükür, Almanya vizesi alacak futbolu oynadıklarını, ama kötü bir hakeme karşı mücadele ettiklerini belirterek, "Rakibimiz, çekti, itti, çok rahat haraket etti. Demek ki, maç öncesinde bazı şeyleri biliyorlardı ki, rahatlıkla bu hareketleri yaptılar." dedi

Hakan dana sonra da milli takımı bırakabileceği yönündeki şu açıklamayı yaptı:
"Ben soyunma odasına giderek arakadaşları kutladım ve ardından de kendilerine 'Hakkınızı helal edin' dedim. Milli Takım'a devam edip etmemekle ilgili kararımı açıklamamı önümüzdeki günlerde yapacağım. Zaman zaman hakkımda ilginç şeyler yazıldı. Bari bundan sonra arkamdan gelecek genç arkadaşlara destek olun"

http://www.ajansspor.com/haber/126837
Sosyal ağlarda paylaş

vakti geldi gitsin hayırlı olsun . ama bu gün attığı golü kral forvetlerin atamayacağı bi goldü kendine yakışanı yapıyo . bi sipiker zaten konuşurken
-kral olmadı dedi
hakan ın gözleri dolarmış gibi oldu[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME!
erkek adam renkli takım tutmaz !!
Be$iKTa$

Sosyal ağlarda paylaş

said:
2pacAmaruShakur, 17 Kasım 2005 00:29 tarihinde demiş ki:
vakti geldi gitsin hayırlı olsun . ama bu gün attığı golü kral forvetlerin atamayacağı bi goldü..

hım hım..[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın."
Sosyal ağlarda paylaş

her pozisyonda gol atabilen bir futbolcu varmiki gercekten

yani ortalama gol krallari 30-38 gol atiyor cogu ligde, ki ispanya gibi dunyanin en iyi futbolcularinin oynadigi ligde 30'u bile bulmadigi oluyor

yani gereksiz bir tartisma olur "hakan gol kaciriyor" denirse, cunku raul'da kaciriyor rooney'de etoo'da, hepsi birbirinden basit golleri degerlendiremedikleri oluyor

neyse bencede birakmasi gerekiyor artik, gol atamadigindan veya yararli olamadigindan diil ama artik 34 yasinda ayrica daha formda isimler var forma giymesi gerekenfakat onun yuzunden yer bulamayan kadroda

kendisi milli takim tarihinde en cok gol atan oyuncu, ligde en cok golu bulunan 2 veya 3. oyuncu emin diilim, galatasaray da da en cok golu bulunan 2. oyuncu

yani gercekten nekadar iyi bir kariyeri oldugu tartisilmasi sacma, birakma zamani geldi ayri konu[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki:
gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 17 Kasım 2005 00:26 tarihinde demiş ki:
Hele Şükür

bence çok yanlış bişey söylemişsin elinden gelenin en iyisini yaptı o yaşta 90 dakika boyunca o işi yapacak adam bulmak çok zor.

sergene baksanıza[signature][hline]-Ahh evladım yaşadıklarımı patiye yazsam çokerdi bea...

-Dede fake misin?
Sosyal ağlarda paylaş

Hakan oldukca iyi niyetli bence sahadada bunu gosteriyor ozellikle bu son macta daha cok begendim...

Ama bunlar yaslandigini ve milli takimda alternatiflerinin onu kesme vaktinin geldigini degistirmez... Kendiside bunu gormus olmalıki boyle aciklama yapmıs... Madem 2006'a gitmiyoruz ileri donuk kadro olusturulmali die dusunup boyle bi aciklama yapmıstır...

Not: Turkiye'deki kurallara gore bir futbolcunun ben milli takima artık katilmayacam deme hakkı yok. Ortak karar ile bu gerceklesiyor...[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
VipeR, 17 Kasım 2005 00:27 tarihinde demiş ki:
Hakan Şükür'e yüklenenler utansın bu sözlerden sonra! Adam gibi adamın arkasından konuşulmaz!

yuh diyorum sana sadece..

Hakan ne yaptı grup maçlarında? bi ikili mücadeleden kurtulup topu 20metre tşaıyabildimi? 2 kişiye falan çalım atabildii hiç? onu geçtim 1 kişiyi çalımlayabildimi? gelen topa kafa atabildimi? (dünkü maçda topa attığı kafa auta çıkyıod yere sektitde girdi..) ne yaptı bu adam? onun yerine grup maçlarında serhat ın oynadığını yada necatini noynadığını düşünsene bir.. ukranya falan yalan olurdu şuanda finallerdeydik.. yazıklar olsun onu oynatan fatih terime.. hakan şükür artık bırakmalı.. geç bile oldu..[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç tarafsız olamıyosunuz çok üzgünüm bu konuda. Hakan ne yaptı diyenlere soruyorum Hakan bişey yapmadı da diğerleri bi b*k mu yedi grup maçlarında?
Tümer 3 kritik gol attı diye havalara uçurdunuz adamı ama Hakan'ın attığı kritik golleri çabuk unuttunuz.
Türk futboluna verdiği emeğinden ötürü tebrik ediyorum kendisini. Yolu açık olsun.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr |
| drum-tr || tama || víc fírth |
Sosyal ağlarda paylaş

dun hakan sukur olmasaydi tuncay attigi 3 golün 2sini atabilirmiydi?

adam yine bu yasta gücünden cok sey kaybetmis olsa bile iyi oynadi.. tebrik ettim.. birakirsa cok üzülecegim insanlardan biri ama birakicak yani..

besiktasliyim bilindigi uzere.. ama hakan sukuru cok seviyorum.. efendi adam gibi adam.. kirmizi kart kac tane gordu acaba kariyerinde..

cok hizmet etti.. bravo.. halil umarim yerini doldurur. yada bi nihat falan..[signature][hline] Sex Machine
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...