Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 yükledim oynamaya başladım kısa bir süre sonra oyun takıldı. bunu birkaç kez denedim hepsinde de 10 dk gibi bir süre sonra kitlenme yaşadım. forumda eskiden konuşulmuş konularda scummvm diye bir programdan bahsediliyordu. ancak ben bu programın çalışma şeklini çözemedim. oyunun yüklü olduğu yeri soruyor, belirliyorum ama oyun bulunamadı diyor. acaba bundan başka bir program yada emülator var mı? oyun bende cdli olarak var, netten çekim falan değil, ona göre bir yöntem söyleyin lütfen.[signature][hline]msn : [email protected] [PS]Lightning Vortex Tutorialı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 valla ben 2.cd yi netten çektim 1. cdyi de 7 sene önce almıştım, tozlu raflardan çıkarıp buldum, xpde hiçbir sorun çıkarmadan bitirdim, sadece nadiren seslede bozulmalar oluyordu...[signature][hline]...Nevermore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 cdnin üzerinde windows 95 yazıyor. acaba win95 kursam problem çözülür mü?[signature][hline]msn : [email protected] [PS]Lightning Vortex Tutorialı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 tabii ki çözülür ama xpde de sorun çıkarmaması lazımdı, ilginç...[signature][hline]...Nevermore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 mi3 xpde sorun çıkarmaz, kendimden biliyorum. cd de yamuk vardır, benimkileri bulursam gel al benden bi ara.[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler msn: [email protected] Heffer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 abi biliyorsun benim cdleri yani arkalarında çizik yok. ama 10 dakika oynuyorum, çat kalıyor makine. hevesim kursağımda kaldı böhü :( edit : bu arada seni tekrardan buralarda görmek güzel :)[signature][hline]msn : [email protected] [PS]Lightning Vortex Tutorialı [Bu mesaj Zeppelin tarafından 14 Kasım 2005 20:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 bendede xp var sorun cıkarmıyor rahat rahat oynuyorum,sanırım başka bi sepebten kaynaklanıyor sorunun.[signature][hline]bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 sağ tusla bas oyunun shortcut ına sora ozellikler uyumluluk bu programı 95 de çalıstır seceneğine bas sorun kalmaz(once ustundeki kutuyu işaretler)[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe Yoda: That's why you failed FB may the force be with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Bak scumm da pencerede resource nesnesini görene kadar klasörü aç. Resource u açma gördüğün klasördeyken choose u seç. Ayrıca windowsun uyumluluk modunu yemiyo adamda denemiştir eminim scumma gelene kadar.[signature][hline]Marinate the nether rod In the squish mitten Power drill the yippee bog With the dude piston Pressure wash the quiver bone In the bitch wrinkle Cannonball the fiddle cove Ooh la la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 FAT ile NTFS arasındaki sorundan kaynaklanmasın?[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wasabi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ABi o oyunu yıllar önce bitimiştim ozaman hastalık yapmıştı bence şimdinin grafikleri ile karşılaştıracak olursam ozamanın o oyun için yapılabilecek en mükkemmel grafik yamışlar bence oyunun kurgusu da güzeldi ;) dedekfçilik oynar gibi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 oyun nerden iniyor link warmı??[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 p2plerde torrentlerde bulabilirsin. Oyun maalesef abandonware değil, Lucas genelde abandonware yapmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar