Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Maelstorm'a Çağrı... (Nefastus)

Dreamfury

Öne çıkan mesajlar

60 üye sayısına ulaştık. Ventrilo serverimiz ve web sayfamız açıldı. Hala üye alimi devam etmekte. Hepinizi dengeyi kurmaya çağrıyoruz.[signature][hline]c3(p0) <42 Gnome Warlock>
Absolution <60 Human Priest>
Nutiara <52 Undead Rogue>
Mae <49 Night Elf Hunter>
Nefastus <49 Tauren Shaman>
ve daha bir cogu :P
Sosyal ağlarda paylaş

iyi sanslar. gec katilmis olmaniz avrupa serverlarina biraz sorun cikaracak uye alimi acisindan. zaten mc hedefli baska turk guildleri oldugu icin ve 4-5 aydir yapilandiklari icin (Teamspeak serverlari olsun, forumlar olsun, dkp sistemi olsun vs, ve cogu iyi oyuncuyu ya da 'promising' oyuncuyu onlar kendi serverlarina topladiklari icin) ve bir suru serverda mc, bwl, zulgurub gormekte olan zaten bir suru turk oyuncu oldugu icin karma guildlerde, ki genelde guildlerini yerlesik duzenlerini birakmak istemezler, isiniz oldukca zor olacak.

umuyorum kaliteli oyuncu ve dusuk yas siniri sikintisi cekmezsiniz. uye aliminda cok yavas giderseniz 60 layanlariniz sikilacak, cok hizli giderseniz bir suru sorun cikartan uyeyi istemeden rostera dolduracaksiniz cunku. bir cok kaliteli oyuncu ise coktan ati aldi uskudari gecti.

basarilar simdiden :)

[Bu mesaj Namessar tarafından 20 Ekim 2005 09:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Law, 20 Ekim 2005 10:50 tarihinde demiş ki:
Ben guilde girdim ve kendi açımdan (Bu benim fikrim yani objektif bir değerlendirme değil) çok seviyesiz bulduğum için ayrildim.

evet, guildden ayrılan tek kisi kendisidir. class dengeleriyle ilgili gereksiz konusmalar yapip, insanlar tarafından soylediklerinin dogru olmadıgı gosterilince, kendisi biraz bozulup guildden ayrilmistir, sahsen cok buyuk bir kayip olarak gormuyorum. seviyesizlik konusuna gelince, guildde bulunan 15 kisi 4 yildir beraberler, haliyle birbirimizle gayet rahat konusuyoruz. bunun disinda herkes birbiriyle seviyeli durumda, yasi dusuk olan 1-2 arkadasimiz var, onlarla ilk baslarda biraz sorun yasadık ama su an herkes birbirini saygılı ve seviyeli sekilde hareket ettigini garanti ederim.

gayet iddialiyiz, maelstorm horde tarafında bizde baska turk guildi yok diye biliyorum, zaten MC yapabilen bildigim kadariyla 4 yada 5 guild bulunmakta. hatta ilk defa ragnaros gecen hafta olduruldu :). iddialiyiz, zamanla kendimizi gostericegiz.[signature][hline]c3(p0) <42 Gnome Warlock>
Absolution <60 Human Priest>
Nutiara <52 Undead Rogue>
Mae <49 Night Elf Hunter>
Nefastus <49 Tauren Shaman>
ve daha bir cogu :P

[Bu mesaj Dreamfury tarafından 20 Ekim 2005 16:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
"bizde baska turk guildi yok diye biliyorum"
vardı nerf yedik[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom
Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Osi:Virus The Baltazar of Atl
Horizon:Satanix The Dragon..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dreamfury, 20 Ekim 2005 16:18 tarihinde demiş ki:
said:
Law, 20 Ekim 2005 10:50 tarihinde demiş ki:
Ben guilde girdim ve kendi açımdan (Bu benim fikrim yani objektif bir değerlendirme değil) çok seviyesiz bulduğum için ayrildim.

evet, guildden ayrılan tek kisi kendisidir. class dengeleriyle ilgili gereksiz konusmalar yapip, insanlar tarafından soylediklerinin dogru olmadıgı gosterilince, kendisi biraz bozulup guildden ayrilmistir, sahsen cok buyuk bir kayip olarak gormuyorum. seviyesizlik konusuna gelince, guildde bulunan 15 kisi 4 yildir beraberler, haliyle birbirimizle gayet rahat konusuyoruz. bunun disinda herkes birbiriyle seviyeli durumda, yasi dusuk olan 1-2 arkadasimiz var, onlarla ilk baslarda biraz sorun yasadık ama su an herkes birbirini saygılı ve seviyeli sekilde hareket ettigini garanti ederim.

gayet iddialiyiz, maelstorm horde tarafında bizde baska turk guildi yok diye biliyorum, zaten MC yapabilen bildigim kadariyla 4 yada 5 guild bulunmakta. hatta ilk defa ragnaros gecen hafta olduruldu :). iddialiyiz, zamanla kendimizi gostericegiz.

Demek bozuldugum icin ayrilmisim :). Beyler ben cocuk degilim ve bir oyundan dolayi bozulup ayrilmam.Belki classlar hakkindaki yorumum yanlisdi belkide sizinkiler yanlisdi onemli olan bunlar degil onemli olan kendinizi ifade edis bicimleriniz ve orda kendini ifade edemeyen veya nasil ifade etmesi gerektigini bilmeyen oyuncular var, ayrilma sebebim uslubunuzdaki yanlislik. Ben bunu seviyesizlik diye adlandiririm sizler ise hayir gayet seviyeli dersiniz. Ama tabi yasiniz kucuktur ,bilmiyorsunuzdur, ogrenmemissinizdir. Onemli degil ben mazur goruyorum. iyi oyunlar ve basarilar.

[Bu mesaj Law tarafından 20 Ekim 2005 18:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Peach_Riza, 20 Ekim 2005 16:54 tarihinde demiş ki:
Bende 1ay sora fln baslamayi dusunuyordum boyle fazla gelismemis ama turkunde oldugu bir serwer ariodum sanirim tam yerini buldum bir aksilik olmassa sizinle oynamayi isterim....

+1 bende bayramdan sonra baslıcam allahın izniyle böyle bir cok türkle olmak iyi olacak gibime gelio[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır!

Sorsan Şöyle Diyecek Gök Denilen Şu Çatı;Türk gücü bir yıldırım,Türk bilgisi bir deniz.
Sosyal ağlarda paylaş

yanlıs secim kardesim
bizde maelstromdayız ve pisman oldum desem dogrudur 4 aydır falan oynuyoruz mc yi full yapmaya daha 1 ay once basladık .
bazı saatlerde if de 5 kisi bile bulamıyorsunki bi agzının tadıyla ins yapasın bence yanlısdan donun devamlı medium aksamları high olan bi server a gecin.

the maelstrom
shadow ryders
amedeus (lvl60rogue)
Sosyal ağlarda paylaş

player sayısı gayet iyi durumda, her zaman ab,av ve wsg bulabiliyorsunuz. belli saatler arası instance gruplarıda cok rahatlikla bulabiliyorsunuz. bir kisinin sorun yasaması, realmin sorun yasadıgı anlamına gelmez. lütfen insanları yanlış bilgilendirmeyelim. (realm zaten med, aksamlari high a yaklasıyor)[signature][hline]Nutiara - Nefastus Guild

Realm: The Maelstorm
Sosyal ağlarda paylaş

güzel kardeşim bak ilk mesajta ne yazıyor , bi zahmet edip okusaydın.
said:
Dreamfury, 15 Ekim 2005 17:20 tarihinde demiş ki:
Guild: Nefastus - bilgi veya invite icin 'nutiara' ya pm atmanız yeterli
[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

@Kator Nutiara ,Peka,Minky,Yesilbocek bunlardan birilerine mesaj at[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bende geleyim mi?

sadece hunter tecrübem var yalnız, birde mage actım ama onda pek tecrübeli degilim. mcye daha katılmadım ama diger raidlerin cılkını çıkardım ubrs falan.

hunter lazım mı guilde?
yoksa mage kasarım yeniden.

ps: maelstorm server listesinde görünmüyor.

[Bu mesaj innkeeper tarafından 21 Ekim 2005 20:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
innkeeper, 21 Ekim 2005 19:29 tarihinde demiş ki:
ya bende geleyim mi?

sadece hunter tecrübem var yalnız, birde mage actım ama onda pek tecrübeli degilim. mcye daha katılmadım ama diger raidlerin cılkını çıkardım ubrs falan.

hunter lazım mı guilde?
yoksa mage kasarım yeniden.

ps: maelstorm server listesinde görünmüyor.

[Bu mesaj innkeeper tarafından 21 Ekim 2005 20:32 tarihinde değiştirilmiştir]

The Mealstorm
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...